0 oy
1,444 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (181 puan) tarafından
Bana düşüncesi bile ürkütücü geliyor. Misafirliğe geldiğimizde bir iki günden fazla durmak istemiyorum kaynanamda. Ne altlı üstlü ne aynı evde ne aynı ilçede yaşamak isterim. Allah korusun 

43 Cevaplar

0 oy
(2,707 puan) tarafından
Yaşamayana söylemek kolay 
-Reklam-
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Senin kafan rahat bari milletin yarasını deşme valla büyük konuştun ahaa :)
0 oy
(5,457 puan) tarafından
Çok sukur eşim  bile diyor  insan kaynanasıyla  nasil yaşıyor  kendi annesi bile bize gelince rahat edemiyor 
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Büyük konuşma derim bende hep öyle diyordum.deprem oldu ne.ev kaldı ne düzen şimdi okullar açılınca onların yanına.gidecegiz tayin durumu belli olan kadar orda.kacagiz ki muhtemelen Ağustos ayına kadar
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Dün tutturmuş bebeğin beşiğini getirin de burda kalın bende dedim yüzüne gerek yok ben rahat edemem onlar ağlayacak uyuduklarında uyuyucam vesaire ee aynı evde nasıl olacak işler güçler emirler durmaz ki akşam eşimede dedim ben birlik oturmam sana tercih yap demiyorum böyle bir durumda çulumu çaputumu toplar giderim bu tarz yaşam bana uygun değil 
0 oy
(193 puan) tarafından
Valla çok zor bir zaman sonra alışıyorsun ama bazen tahammül edemiyorum rabbim sabır veriyor 
0 oy
(402 puan) tarafından
Karı koca yaşıyorsa kendi evlerinde kalmaları gerekiyor hiç öyle düzenlerini boxmaması gerekiyor evlatları dese bile yok demeleri gerekiyor. Ama maalesef erkek anneleri kendilerie baktımayı seviyo. Ha mesela çok yaşlanır eşlerden birii ölür gerçekten bakıma ihtiyacı olur o zaman bakılır.

Bazen gençler evlenince kaynana kayınbaba ile bikaç yıl dur da ev alalım siz birikimizi yapın gibi destek olmak amaçlı olanlar ve kalanlar var kendi tercihleri büyğk konuşmak istemiyorum zaman ne gösterir yani kendi evimde durmayı tercih ederim 
0 oy
(684 puan) tarafından
7 senedir beraberim bıktım usandım en son iki çocuğu da alıp gidicem o duruma geliyorum çoğu zaman 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Valla şuan 20,gün kalicaz mecbur bebeğim va rben çalışıyorum umarım herşey güzel olur analsiriz ama.aairi cimri yediklerimiz ictikelrimize bakar alicaz.artik kahvaltılık bakliyat filan o zaman rahat ederiz beral ajajana
0 oy
(914 puan) tarafından
Bı zamn sonra alisiliyodur bence bende asla kalmam amaaaaa durumum olmasa çalışmasam mecbur olsam yaşarım heralde yapcak bişi yoksa katlanmak zorundasın 
0 oy
(497 puan) tarafından
Mecburen asla dayanılarak gibi degil 4 sene oldu son senemiz inşallah 
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Ben bir buçuk sene oturdum ama nasıl oturmaydi:)))

Ancak o kadar sabredebildim maddi durumlar el vermiyordu eltim hâlâ evin üstündeydi gelin geldim kızı odamın içine ediyodu 8 ay durduk o bu baharda ayrıldı öbür baharda da ben ayrıldım:))
0 oy
(3,227 puan) tarafından
Genelde olay şöyle başlıyor "Bir sene birlikte oturalım borçlarımızı bitirir evimizi alırız sonra kendi evimize geçeriz" o bir sene oluyor bir ömür... Bu tarz sözlere inanmamak gerek. 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Ev ev üstüne olmaz böyle olunca eve gelin olarak değil hizmetçi olarak gidiyorsun yarım saat geç uyanınca bile hemen laf yapıyorlar biraz odana gitsen yine laf yapıyorlar ne misafir çağırabiliyosun ne de istediğin zaman eşinle bı yere gidebiliyosun bence iğrenç bir durum. Çok çok büyük bir mesele olmadığı sürece asla yaşamam ki eşimde istemez zaten çok şükür 
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Rabbim nasip etmesin ama bana da korkunç geliyor bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum eşimin yanında canım cicim eşim yokken illa buluyor kaf sokacak bişey kayın peder de aynı hep diğer gelinleriyle kıyaslıyorlar kızı beş para etmez kendileri bile şikayetçi oldukları halde onla bile kıyaslıyorlar 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Valla.mecburr.kaldimi.yasiyorsun bazi seyler icin biz hedeflerimiz icin sabrediyoruz yoksa bizde kalmak.istemiyoruz esimle.ha kotu insan degiller allahima.sukur kizlari gibi severler   planimiz varmoyuzden sabrediyoruz insallah muradimizada.ercez
(1,265 puan) tarafından
Cok.buyuk konusma bence.cnm Allahin isi bu Allah isterse hersey olur kaynanan ya hasta.olur le ayaga duser ya sen muhtac kalirsin yaninda.olmak.zorunda kalirsin belki oyuzden asla buyuk konusmaa
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Biz aynı şehirde hergun kavga o oradan yetisyor bide aynı ewde yaşamak tovbe
0 oy
(301 puan) tarafından
Çok zor oluyor canım. Benim arkamda ailem yoktu. Ailem iyi insanlar değiller. Ben kaçarak evlenmek zorunda kaldım. Eşimin ailesi mutahit tarafından dolandirikmis. Müstakil evlerini mahalleyle beraber alıp site yapcam ev teslim etcem demiş. Esimde bana 6 ay ailemle yasariz mutahit evimizi yapmadı biz kendimiz yapcaz vs vs anlatti bende 6 ay gelip geçer 6 ayda da evi doseriz gönlümüze göre diye evlendim. Gel gör ki harika adalet ve hukuk sistemimiz evlerini geri vermedi paraya döndürdü Eşimin evi var ama mutahit sadece badana yapıp bırakmış ne kapisi var nede parkesi bomboş ev. Mutahite evlerin parasını verecegine temmize göndermiş utanmadan. 6 ay sonra evimize geceriz derken temmuzda 2. senemiz dolcak 3 e gircez hala aynı evdeyiz. Benimde şansıma mı diyeyim Bu arada sadece kayinpederimin değil komple ailesi evsiz kaldı. Ve adalet evlerini geri vermek yerine değeri 3 milyar olan eve 600 milyon para biçip mutahitin ekmeğine yag bal sürdü. Bizim ülkemizde adalet yok. Daha dün ailecek kavga ettik eşim ailesine bize çok karisiyorlar diye demedigini bırakmadı. Ben sana bişey söyleyeyim mi ne kadar iyi insanlar olurlarsa olsunlar ev ev üstüne olmuyooooorrr. Altli üstlü otursan dahi aile herşeye karışıyor. Benim kayinvalidem kayinpederim çok iyi insanlar ama ayni evin içinde iki kadin olmuyor üstelikte ev çok büyük olmasına rağmen. Evde 3 oda bir banyo ve tuvalet bizim. Benim şansım kocam bana çok arka çıkıyor anasına hizmetçilik yaptırmıyor ama sesini cikaramayan ailesine karısını ezdirten çok adam var. Bende dua ediyorum biran önce evimiz yapısında gidelim. Hala mahkemeyi bekliyoruz. O mutahiti kocam öldürmek istiyor nenesini babasinj amcalarini evsiz bıraktı. Hep ben destek oluyorum yapma etme diyorum. Birde ben hadi gidelim evimize diye baskı yaparsam kocam hepten kafayı sıyırcak. 
(181 puan) tarafından
Allah sabır versin
0 oy
(9,725 puan) tarafından
15 günden sonra sıkıyor.
0 oy
tarafından
Ben depremden sonra beraber yaşamayı teklif ettim ama kaynanam istemedi :(

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 2,571 göst.
+1 oy