+1 oy
260 göst.
önce Aile kategorisinde (248 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Uzun mesele ama iyi niyetli insanlar değiller yıl olmus 2024 kaynanam ve görümcemler kendilerine gelince gayet modernler gelinlere gelince geri kafalı olacakları tutuyor neyse 1 hafta 10 gündür görüşmüyorum aile apartmanı ama genclestim resmen bu kadar mı fark eder hep sustum eşim hatrı için ama o da bitti kendime saygım acısından neyse esım gidip geliyor 2 yasında ki oğlumu götürüyor kızım 3 yasında onların negatif enerjisini çözmüş kız gitmek istemiyor babasıyla bile gitmiyor neyse hiç gitsin istemiyorum ama ailesi sonuçta ben yasak koysam benle huzuru olmıcak evde sonuç olarak fazla mı vicdanlı davranıyorum 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (4,168 puan) tarafından

4  buçuk yıldır konuşmuyorum görüşmüyorum evlerine gutmem evime almam çocuğumu göstermem ama eşime de asla ailenle görüşme demem diyemem öyle bir hakka sahip değilim benim ailemlede eşim arama giremez 

önce (1,612 puan) tarafından
Büşra abla sen bensin valla :))
Bana göre doğru olan bu canim
önce (687 puan) tarafından
Torun göstermemek olmaz ya ne kadar kötü olurlarsa olsun bu hakka sahip olduğumuzu düşünmüyorum çünkü oğullarının bi parçası
Neyi biliyorsunda doğru veya yanlış diye ders veriyorsun niye ölenler onun torunu degilmiydi oh iyi oldu şimdi çocukta yok ayrılırlar dedi cenazeye gelme tenezzülunde bile bulunmadı onları babamın kapısında kazanıp ta getirmemiştim onlarda onun torunuydu şimdi 50 tanede dogursam göremez göstermem
Dilek6363 canım sana şöyle söyliyim inan hak etmiyolar torunlarını sevmeyi benim hamile kaldığımı duyduğu an kaynanam karaları bağladı bir hayırlı olsun bile demedi ne bana ne oğluna görümcelerim biz hala olmaya hazır değiliz dediler 9 ay boyunca bir kere iyimisin yardıma ihtiyacın varmı diye aramadılar bile çocuk doğdu kaynanam sürekli bana laf soktu sütüm kesildi mamaya başladım diye anneligime laf etti daha neler neler yani anladın mı oyüzden ne o kadın babanne olmayı hak ediyor nede diğerleri hala olmayı hak ediyor üstelik eşim ailenin tek oğlu benim bebegimde ailenin tek torunu inanki değer vermiyolar sürekli ayrılmamızı istediler beklediler daha en başından beri ben nişanlıyken görümcemin bitanesi bana dediki biz sana yenge demeyiz dedi böyle de saygısız köpekler
-Reklam-
0 oy
Doğru olanı yapıyorsun ben 6 aydır görüşmem konuşmam evime sokmam ama eşimi kısıtlamam annesi babası sonuçta gitsin görsün ama benden uzak dursunlar
önce (248 puan) tarafından
Ay evet ama bazen yönetiyorlar üç kişiler agız birliği yapıp parmağında oynatıyorlar eşimi ama eşim kör görmüyor anamda anamda bacımda bacım kendi öyle bir kazık yesinki onlardan kendi görsün istiyorum
Allahtan benimki öyle değil ya yoksa bu evlilik yürümezdi
önce (248 puan) tarafından
Esıım hala bekar kafasında ama cpgu zaman kimseye sormadan karar alır annesi onu yanlıs yaptığı zaman bile destekler babası bile eşime laf söylese haklı olsa adam adamı susturur sizde her yaptığınızda sizi destekleyen biri olsa tapardınız gözünüz kör olurdu
Zaten annesinin onu her defasında desteklemesinin sebebi ogluyla ters düşmemek ogluyla ters düşerse kaynanan oğlunun ondan uzaklaşmasından korkuyor hep defasında hep yanında olması bir nebzede senden uzaklaştırmak için kendi tarafına iyice çekmek için sinsirella bu kaynanalar:-)
0 oy
önce (19,612 puan) tarafından
Başlığa İthafen yazıyorum Hayır kisitlamam canım 

Şükür Aramız iyi bizim ♥️
0 oy
önce (2,494 puan) tarafından
Sen gitmeyebilirsin ama eşinin gitmesine karşı cikmamalisin . Doğru olanı yapmışsin.
0 oy
önce (2,346 puan) tarafından
Kaynnamdan cok cektim ama asla esimj kisitlamadm kocaman adam.tabi bide su yani vsr eger doldurusa gelebilcek biri degilse seni koruyan biriyse sana laf ettiren biri degilse bence ses etme gitsin gelsin
0 oy
önce (817 puan) tarafından
Çok haklısınız çocuklarınizi onlar görsün diye asla zorlamayın çocuklarınizistemiyorsa görmesinler eksilmezler çok bilmisler sizde çok iyi yaptınız mesafe iyidir genclestirir
0 oy
önce (2,273 puan) tarafından
Senin sorunun onlarla kocanın ailesi ile bir sorunu yoksa ben karışmam gerçi
0 oy
önce (4,859 puan) tarafından
Sen yasak koysan sebi dınlıcek mi gercekten çok saçma. Doğru olanı yapıyorsun. 
0 oy
önce (1,224 puan) tarafından
bence görüsmemeli akli olan oyle yapar sen nasl esin icin susuyorsan onlarda oyle susmali cocugum mutlu olsun yeter demeli ama işte illla bi şeytanlik yapiliyor 
0 oy
önce (2,956 puan) tarafından
Sen gitmeyebilirsin ama eşine yasak koyamazsin buna hakkin yok 

Ben canım isterse gidiyorum canım istemezse yok 

Eşimin gitmesine kesinlikle karismam 

Cocuklarimi da ben olmadan goturemez
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Sen doğru olanı yapıyorsun sakın vicdan yapma
0 oy
önce (146 puan) tarafından
Eşini kısıtlama eğer eşini doldurup kavga çıkmıyorsa tabu
0 oy
önce (481 puan) tarafından
Öyle bişey yaparsan eşin hem dinlemez hemde seni saymaz bence haklıyken haksız duruma düşersin böyle devam et
0 oy
önce (678 puan) tarafından
Benim eşimin ailesi ile aram çok iyi maşallah, çok şükür bugüne kadar bir kavgamız bir sorunumuz olmadı. Ama şayet eşimin ailesi ile aram kötü de olmuş olsaydı ben asla eşime ailenle görüşme, onlara gitme demezdim, ben davet etmeden de bize gelmiş olsalar da birşey demezdim sonuçta onlarda misafir sadece aradaki mesafeyi korumam benim için yeterlidir. Onların arasına girmeye öyle bir hakkım yok oda aynı şekilde bana müdahale edemez. Sonuçta aile bugün kötü olurlar yarın onlardan iyisi olmaz aradaki kötü bizi bilirler, o yüzden hiç karışmam bana 
0 oy
önce (17,319 puan) tarafından
Ona karışmam kendimde eşim istedi diye ailemden vazgeçmem ama bana iyi davranmayan insanlar ise görüşmem 
0 oy
önce (1,663 puan) tarafından
1 yıldır görüşmuyorum eşim evin dışında arar sorar. Seslerinj bile duymuyorum. Annem vefat etti.Oğlumun doğumuna zahmet edip gelmediler o yüzden torunlarını gormuyorlar

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
24 cevap 455 göst.
16 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 351 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde indigo (1,824 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 870 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu

406,524 soru

12,193,236 cevap

36,725 kullanıcı

...