0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar kızım 22 aylık. Poposu kızarık özellikle bezin baglandigi bant yerleri var ya oranın arka tarafı yani sırt bölgesinin iki tarafı da kızarık. 1 2 haftadır bezinden sıkıntı yaşıyor zaten çıkar diyo sürekli 5 numara kullanıyorduk 6 aldık farklı bir marka aldık bezi yine geçmedi. Baya kıpkırmızı sırt tarafı ve popo tarafında da kızarıkliklar var dokununca çok ağlıyor. Az önce bez değiştirirken 1.5 saat boyunca bağıra bağıra ağladı dokundurmadi suya bile sokturmadi. Sizce acile götürsem mı bunun için. Kafama göre ilaç kullanmak istemiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,004 puan) tarafından
Bende burda sormuştum en az 30 yorum geldi herkes bir krem önerdi sağolsunlar bende hepsini denedim ve çocuk daha beter oldu bezleyemez hâle geldim .. dermatolojiye götürdüm meğer pişik değil egzamaymış ve pişik kremleri daha kötü etmiş.. tavsiyem buraya sormayın 
-Reklam-
0 oy
(234 puan) tarafından
Bepontol baby vaar caanim iyi gelir o ama çok agliyosa. Gotur sen yinnede ihmal etme gecmis olsun
0 oy
(482 puan) tarafından
Acile götürsen hic bir şey yapmayavak pazartesi dermaya götürün diyecekler ben senin yerinde olsa. Guzeel bi yıkarım kurlarim yavrumun altına bi yatak koruma ortusu  var ondan sererim yatsın geçene kadar oyle 
0 oy
tarafından
Travazol krem varsa ince tabaka sürün geçmeyen pişik alerji belirtisi olabiliyor 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
En kotu zeytinyağı sur valla zarrai yok yumuşatır kuzumu kiyamam
0 oy
(21 puan) tarafından
Trosyd ve Bepanthol u karıştırıyorum ama alerjikse bir de vebal almayim 
0 oy
(704 puan) tarafından
Alerji gibi duruyor geçmiyorsa doğal zeytinyağ ve ya kırmızı kantaron yağı sürebilirsin kızıma çok iyi geliyordu 
0 oy
tarafından
Bacım kesinlikle hamazinc ve travazol karışımı çok iyi gelir kullan farkı görürsünüz 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Götür canım.pazartesi cildiye diyecektir ama o güne kadar belki yavruya bir rahatlicak krem filan önerirler çekmez kuzu
0 oy
(330 puan) tarafından
Oglum oyle olunca ılık su ve yesil.sabunla yikardim sonra kurulardim altini acik bırakıyordum cok cabuk iglesiyordu.

Bu krizide avantaja cevirebilirsin kizina bezi biraktirabilirsin aslinda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (570 puan) tarafından soruldu
0 oy