Merhabalar. Ben ilk defa böyle bir yere böyle bir durumu açacağım hatta ilk defa birilerine diyeyim. Çünkü ailemden başka şehirdeyim ki aynı yerde olsaydık da anlatmazdım. Bu sıralar çok bunaldığımdan biraz içimi dökmek istedim. 5.5 yıldır evliyiz biz bebeğim 7 aylık. Eşimle bebeğim doğduğundan beri hep kavga içindeyiz oysa bu bebeği çok istemiştik olmuyor diye çok üzülüyorduk. Neyse oldu sonra kayınvalidem bizden hiç çıkmamaya başladı aynı mahalledeydik hergün kesintisiz gelirdi akşam giderdi. Tamam ilk zamanlar çok yardımcı oldu ilk ay özellikle Allah razı olsun yemeğime kadar hep yaptı. Bebeğim 1.5 aylık olduğunda taşınmak zorunda kaldık ama arabayla 15 dklık yerdeyiz şimdi de hafta da 2 3 gece bizde kalıyor. Bilmiyorum bunla alakası var mı ama eşimle bir türlü düzeltemedik aramızı hep mesefeli hissediyorum. Zaten hala ayrı yatıyoruz öksürüyorum uyandırıyorum bebeği diye gelmiyor hala 7 ay oldu. Şöyle ki ben taşındığımız eve bile hala ısınamadım benim evim gibi değil çünkü 7 aydır haftanın 3 günü bizdeler kayınvalidem burda zaten kayınpederde akşam çıkıp geliyor eve dönerken bende geleyim demiyor kayınvalidem aşırı bunaldım ya evimde yabancı gibiyim hiç bir özel alanım yok. Eşime daha bu durumu geçen hafta açtım kıyameti kopardı zaten hiç laf ettirmez ailesine. Şimdiye kadar hiç ses etmedi bu kadın belli ki gerçekten bunalmış demez. Ya merak ettiğim şu gelip bebeğime bakıyor evet ama ben bu kadar sık olsun istemiyorum çok mu abartıyorum acaba bu kadar tepki verince eşim kendimi çok kötü hissediyorum zaten art niyetliydi şeytandı denediği kalmıyor. Bu kadar gelmelerine bir de haftasonu bir günü biz onlara gidiyoruz asla hayır bu hafta da gitmeyelim diyemiyorum ne yapmalıyım ben ya gerçekten bıktım artık. Bunların hep baştan taviz verdiğim için olduğunu da düşünüyorum. Ben mi kötü düşünüyorum psikologa mı gitsem pozitif düşünmek için ne yapsam nasıl bir yol izlesem bana bir akıl verin lütfen ya
Benim kocada aynı Allah yardımcınmiz olsun çok zor
Bacim, kocan kiziyosa gitsin annesiyle yasasaymis madem.
1,492,825 soru
24,392,118 cevap
349,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın