0 oy
1,921 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba kızlar, benim onceki postları bilen okuyan vardır belki. Eşim tarafından defalarca aldatıldım ailem sahip çıkmadı çocuğun var dediler evine bakmiyormu dediler oda doğru yolu bulur biz millete ne dicez kendin seçtin dediler 2 bucuk yıllik evliyim. İlk yakaladigimda bir numarayla sık sık konuşmalarını gördüm telefon detayında ama hep kısa konuşmalar vardı. Sonra araştırdım kadın çıktı dedim eşimle ne konuştun dedi ben konuşmadım eşim konuşmuştur dedi ama yalan bundan 1-2 ay geçti Google geçmişinde baktım o kadın tiktok hesabından eşime biseyler yollamış bizimkide bakmış duygusal aşk dolu videolardi. Hesap sordum yok öyle bişey dedi. Kadına hesap sordum inkar etti en sonunda ozaman eşine sahip çık dedi. Bu olay geçti başka bir kadın çıktı ortaya oda evli çıktı onunlada mesajlarını yakaladım cinsellik konuşmuşlar. Yalvardı yakardı yok dedi dalgasına yazdım dedi. ama kadın kabul etti eşinle yattım dedi. Evi terk ettim gittim annem birgün cekemedi beni. Geri döndüm lanet olsun diyorum neden döndüm sonra yine yakaladım biriyle ama içerik yakalayamadim şifre değiştirmişti bir kadın Instagram'da sadece kaldırdım yazmıs üstten bildirim geldi bende dedim şifreyi aç göster hemen sildi etti biseyler yaptı. Kadının Instagramina baktım oda evli çıktı ya lanet olsun diyorum bu benim kaderimmiydi. Bide küçük ilçede yaşıyorum. O evli kadınları görüyorum bugun parka gittim bitanesini gördüm. Hemen eve geldim moralim alt üst oldu ya napicam ben. Aileme gidemiyorum babamla kavgaliyim. Ezik gibiyim resmen. Hayattan soğudum.

37 Cevaplar

0 oy
(231 puan) tarafından
Bende aldatıldım sürekli ve hep siyahi parali olanlarla. Direkt kadının birine ulaştım o her şeyi anlattı. Tabii ben ayrıldıktan sonra öğrendim de öncesi hissediyordum bi türlü yakalayamıyodum telefonu saklardi hep resmen. Boşanma davası açtım kurtuluyorum. Sende polise sığın kadın sığınma evine yollarlar emin ol babanin evinden iyidir. Bu arada nerdesin belki bende sana yardımcı olabilirim 
(16 puan) tarafından
Samsun'dayim canım devlete siginsam telefon yok hapis hayatı gibi ne yapicam orda canım. Dışarı cikmana izin verilmiyo. Kafana göre haraket edemezsin.
-Reklam-
0 oy
(14,752 puan) tarafından
Şaka olduğunu düşünüyorum 
(16 puan) tarafından
Şaka felan değil
0 oy
(245 puan) tarafından
Yakalayınca eşine çaktırma.hemen kendi trlefonundan yazışmaların resmini çek kocalarına yolla. Başka bir numaradan yolla, eşininde bilgilerini yaz.karın seni bu adamla aldatıyor de. Hem kadınlar gününü görsün hemde kocan. Ama senin söylediğini belli etme
(1,935 puan) tarafından
Kedi dediğini yapsa adam kadının kusurunu yüzüne vurur oda ihanet etmiş ve kabul etmiş yaptığını adamın yaptığı doğru değil ama kadında masum değil
(16 puan) tarafından
Benim masum olup olmadığımı senmi karar veriyosun ben en azından ben en azından pişman oldum ve şuan yapmıyorum peki onun pişmanım pişmanım deyip tekrar yapması ve en kötüsünu yapması. Gidip evli kadınlarla fingirdesiyor yaptığımı asla savunmuyorum. Beni bu yola itmesinin sebebi tamamen kendisiydi. Ama geçde olsa farkettim o yoldan döndüm Allah'a şükür ama kendi döndümü hayır hala yapmaya devam ediyor.
(245 puan) tarafından
Meryem Tek kurtulsun da o adamdan. Daha 2 buçuk yılda bu kadar yüz göz oldularsa bu evlilik sağlıklı yürümez zaten
(1,935 puan) tarafından
Kedi kesinlikle öyle sağlıklı yürümez post sahibi inşaallah boşanmanın ve kendi ayaklarının üzerinde durmanın bir yolunu bulur
(245 puan) tarafından
İnşallahh canım
0 oy
tarafından
Yerinde olsam o iki kadininda kocasına söylerim bir güzel koçanı tutup dövsunler o karilarida artık naparlarsa yapsinlar
(1,935 puan) tarafından
Kendi de eşine ihanet etmiş pişman olmuş
tarafından
Bacım her yere bunu yazmışsın da kadın en azından pişman olmuş ve adamla beraber olmamış adamın kendisine baksana gelenle gidenle yatıyor
tarafından
Kadının yaptığı da günah kadına suçsuz demiyorum ama adam da tam bir şerefsi.z miş
(1,935 puan) tarafından
Adam haklı demiyorum Ben de zaten ama burada haklı yok yani hani bu ilişki ne kadar kısa sürede bitse onlar için iyi olan çocuk olmuş herkes adama yüklenmiş ama yani kadın da sütten çıkmış ak kaşık değil her yere yazmamın sebebi bu yani yazanlar büyük ihtimalle eski postları okumamış bunu yazmamdaki amaçla kadın açık yüreklilikle eski postlarımı okuyun demiş yani yaptığı yanlışın o da farkında
tarafından
Evet herkes adama yüklendi ama bnce kadın zaten adam yüzünden bu halde baksana ilçede konuşmadığı halt yemediği kaddın kalmamış
(1,935 puan) tarafından
Ama yaptığı yanlış yani tamam adam haksız sonuna kadar ama o da aynı şeyi ona yaparak ondan bir farkı olmadığını göstermiş oldu bir ömür adama Sen ihanet ettin dediğinde adam sen de yaptın aynı şeyi deme hakkını verdi maalesef kendi ailesine karşı da aynı durum ailesi de sen de yaptın hani söylemeye hakkın yok der mahkemeye gitse ikisi de kusurlu oldu kendi haklarını kendi eliyle kaybediyor şu an ortada bir masum çocuk var
tarafından
Aynn öyle bacım :( Allah iyi etsin ne diyelim zor Valla evlerden ırak :(
(1,935 puan) tarafından
Amiiiiiin evlerden ırak çok zor imtihan
(16 puan) tarafından
Meryem benim sütten çıkmış ak kaşık olup olmadığımı senmi karar veriyorsun güldürdün beni :D dinime küfür eden müslüman olsa :D her zaman eşime sadık bir insan oldum dışarı çıkınca hiç bir erkeğe bakmadım onu aldatmak aklımın ucundan geçmedi ve aldatmadimda Cok sükür benimki sadece konuşma üzerindeydi yine diyorum kendimi savunmuyorum onun yaptığı pisliği yapmadım. Başka kadınlara karımdan alamadığım zevki sendenn alıyorum diyen adamdan bahsediyoruz şuan. Kalkıp burda beni kotulemissinde kimse kimsenin yaşadığı şeyi bilemezzz. Ben en azından pismsn oldum yoluma bakiyorum. Ama o hala yapmaya devam ediyor buna ne diceksin. Bide bu yönden bak. Her insan hataya düşer hatasız kul yoktur. Acılar geçici ama pişmanlıklar sonsuzdur... Bunu unutma
(16 puan) tarafından
Ayrıca mahkemede ciksa ne dicek elinde konuşma yok bişey yok neyi ispat edicek Allah aşkına bir boş yapma sen çekil ya.
(1,935 puan) tarafından
Canım sen kendin demedin mi Instagram üzerinden yazdım diye eşin istese telefon üzerinden olsun hattın üzerinden olsun kullandığın internet mobil verisi üzerinden olsun bunu kolaylıkla kanıtlar deme yapamaz yapıldığını biliyorum Yeter ki üstüne düşsün adam sonuna kadar haksız sana yaptığı her şey de haksız yapmamalıydı hiçbir kadın bunu hak etmez Ben sadece haklıyken haksız duruma düştün diyorum konuşma dahi olsa sonuçta yapılan bir yanlış yarın öbürsü gün sen onun yüzüne vurduğunda o da senin yüzüne vuracak diyorum ailen Bugün o ihanet etti arkanda değildi Sen konuşma dahi olsa yapınca senin yüzüne bile bakmayacak devlet eşin kanıtladığı anda ikinizi kusurlu sayacak ve sen bunu kendi ağzınla itiraf etmişsin kabul etmişsin
(16 puan) tarafından
Kanitlasin canım Allah'a şükür kootu konuşmadım kimseyle aşkım canım demedim sex nuhabbeti yapmadım arkadaşça konuştuk dertleştik bir nevi iyi geldi bana bu çünkü bende ilgiye ve sevgiye muhtaç bir insandım. Arkadaşimdi arkadaşça konustuk der geçerim. O yaptığı sex muhabbetlerini nasıl aciklicak. Kadın diyorki kocası için onu akşam kandirabilirsem markete diye kaçarım. Benimki diyorki çıplak foto atsana. Önceden attiklarin var bakıyorum şehvete geliyorum bilmem ne. Oda diyorki ben için karın görmesin bide adımı geçiriyor. Allah'a şükür alnım akk bu yolun sonunda beni kimse kusurlu göremez.
(16 puan) tarafından
Ama zaten ben bunları yapmadan o yine yapicak eminim yine baskalarina bakicak ve ben yine yakalicam inşallah Allah yine karşıma çıkarır ..
(1,935 puan) tarafından
Maalesef devlet Öyle düşünmüyor canım eşinden gizli konuştuğum erkek için seni de kusurlu sayar keşke devlet de böyle düşünse seni anlıyorum bir boşluğa düşmüş ve yapmışsın ama maalesef ortada bir çocuk var o çocuğun kesinlikle öyle bir adamın eline düşmemesini Ben de isterim bu yüzden bundan sonra atacağın adımlara çok dikkat etmelisin ihanet dışında da onu kusurlu sayacak şeyler bulmalısın fiziksel psikolojik şiddet gibi hani var mı bilmiyorum da yani ihanet eden bunları da yapmaz diyemiyorum yani inşallah yapmıyordur ama seni kusurlu sayarlarsa en azından buradan yürü yani kötü bir şey kesinlikle söylemiyorum sizin evliliğiniz maalesef bitmiş bari o çocuk o adama gitmesin
(16 puan) tarafından
Çocuğumu ona vermek istemiyorum zaten. Ama bana çocuğu vermeyeceğini onu benden alacağını söylüyor her boşanmada. Benimde sabır eşiğim şuan çocuğum. Ortada gerçek bir evlilik kalmadı bizde bunu bende farkındayim. Hayırlısı olsun ya bişey diyemiyorum...
(1,935 puan) tarafından
Peki ihanet dışında yani sana karşı bir başka tavrı yok mu şiddet gibi saygısızlık gibi toplum içinde aşağılama gibi yani onu daha fazla kusurlu gösterecek hatalı gösterecek devletin gözünde iyi bir baba olmadığını kanıtlayacak
(16 puan) tarafından
Ayrıca her yorumum altina kadında yapmis diye yazmayı kes.  Namus bekçisimisin. Beni eşimin yaptığı şeyle bir tutma lütfen. Bu mübarek günde heleki hiç yapma.
(1,935 puan) tarafından
İnsanlar yorum yaparken o kadınları da ifşa et falan demişler Ben de bu kadın da aynı hataya düşmüş hani o kadınların ne yazdığını bilmiyorum sen biliyorsun bir de eşin Bir de kadınlar bir de Allah yani o kadınları da direkt yargılamayın o kadınların da ne yaşadığını bilemeyiz demek için söyledim kimseyi yargılamadım kimseye kötü bir şey söylemedim burada bile bak o kadar terslemene rağmen sana kötü bir söz söylemedim aksine Senin o çocuğu o adama vermemen için devletin o adamı haklı görmemesi için sana mantıklı ve yol göstermek için şeyler söylüyorum çevremde maalesef çok boşanan var kuzenim arkadaşım hep avukat ve biri boşanma avukata yani bu yüzden bu tarz şeyler az çok biliyorum
tarafından
Meryem0123 post sahibi ve o kadınlar bir değil ki konuşmak ayrı affedersin b.ok yemek ayrı
Ama sizi de takdir ediyorum cevap verirken çirkefleşmiyorsunuz hiç
(16 puan) tarafından
Kötü söz soylemedim diyosun da sütten çıkmış ak kaşık değil yok masum değil yazmışsın heryere beni kotulemissin kadında yaptı diye Bak canım evliliğimizin 1 senesinde gitti eski sevgilisine yazdı konuşma üzerine bu kadar iclenip dert etmedim ben konuşma üzeri olduğu için başka birini daha yakaladım yine dert etmedim. Ama o kadınla yaptığı sex muhabbetleri ve beraber olup yattığı zaman daha çok icledim sen bu aradaki farkı anlamıyosun malesef ben eski sevgilisine yazmış diyip mahkemeye gostersem hemen bizi bosucaklarmi zannediyorsun öyle kolay olmuyo işte adam onda bişey yok diyor haklı bulunuyor yani sonucta sanal konusmus diyolar üstünde durmuyolar. Benimkide sanal konusmus ama açık açık yatıp kalktilari çok belli mesela ben ona güveniyorum.
(1,935 puan) tarafından
Nurcan Nur pos sahibini ve o kadınları aynı kefeye koymak gibi niyetim asla yok Ya sonuçta ne konuştuklarını bilmiyorum hani ona o yüzden yorum yapamıyorum belki de kadınlar gerçekten çok iğrenç konuşmuşlardır ama onların da eşleri ile ne yaşadığını bilemeyiz iç dünyaların da bilmiyoruz ki hani yapmadığım ya da yaşamadığım bir şeyi yargılamak bana göre değil
(16 puan) tarafından
Nurcan canım ben cirkeflesiyomuyum. Kadın yer yorumum altina aynı şeyi yazmış sinirlendim. Yokmasum değil yok şöyle yapmış aynısını yapmış deyince millet adamlarla yatıp kalktigimi sanicak ya.
tarafından
Yok yok bacım sen de çirkefleşmiyorsun yanlış anladın canım burda kimisi var çok yüzsüz oluyor ya aksine ben sizin çok üzüldüm ve sizi o kadınlarla bir tutmuyorum sizi anlıyorum duygusal boşlukta hissetmişsiniz dertleşmişsiniz pişmansınız hatanızın farkındasınız diyecek sözüm yok aksine size dus edeceğim Allah yardımcınız olsun
(16 puan) tarafından
Ne olursa olsun eşiyle sorun yaşayan gidip başkalarıyla sex muhabbeti yapıp yatmak zorundami? Ozaman bana niye cikisiyosun sende aynsiini yapmjssin diye beni niye yargiliyosun Meryem resmen kendinle celisiyosun neyse başka bişey demiyorum
(1,935 puan) tarafından
Vallahi maalesef yani kuzenimin anlattıklarından yola çıkarak o işler öyle olmuyor sanal ise ve eşin bilmiyorsa seni kusurlu sayıyor hatalı görüyor yanlış görüyor yani iş yargıtaya kadar gidiyor götüren de var Yeter ki çirkef olsun Neyse sen beni anlamak istemiyorsun nasıl anlamak istersen de öyle anla Sadece şunu dinle sadece ihanet tekse ikiniz de kusurlu sayılırsınız başka şeyler bulmaya çalış şiddet hakaret babalık yapmama görevlerini eksik yapma bir şeyleri eksik etme gibi gibi delilli kanıtlı
tarafından
Aynn doğru diyorsunuz yaşamadığımız şeyler için yorum yapamayız
tarafından
Meryem eğer okuldan arkadaşımdı dertleştik falan derse de olmaz mı duygusal konuşmamış ki sonuçta normal erkek arkadaşı olan çok bayan var
(1,935 puan) tarafından
Ben insan olarak seni anlıyorum ama iş devlette öyle yürümüyor diyorum beni çok yanlış anlıyorsun senin düştüğün boşluğu da görüyorum eşinin yaptığı haksızlıkları da görüyorum anlattıklarından yola çıkarak eşin nasıl bir karaktere sahip olduğunu yani sadece Senin söylediklerinden nasıl bir karakter olduğunu az çok anlamaya çalışıyorum tabii tek taraflı dinliyoruz ama keşke devlette de böyle yürüse haksızlar direkt haksız olarak sayılsa devlet biri bin yapıyor tek tek tek araştırıyor hata yapmamak için hele de çekişmeli boşanmada ortada bir çocuk varsa
(1,935 puan) tarafından
Adam bu işin üzerine düşerse avukat o da peşine giderse o adamın kim olduğunu bulurlar ne olduğunu bulurlar mahkemeye bile getirirler Sen bu kadınla ne konuştun derler Bu kadın kimdir derler sonuçta adam çocuğunu almak istiyor yani çekişmeli boşanma ama inşallah o kadar çirkef bir insan değildir yani yüzü biraz kızarıyordur yaptıklarından
(1,935 puan) tarafından
Benim şahsım adına bence kadın iyi bir avukatla görüşmeli hani her şeyi yalansız dolansız bir şekilde anlatmalı o ona doğru yolu gösterir ne yapması gerektiğini akıllar verir delileri toplatır ne toplaması gerektiğini de bilir bunu yapmalı bence eğer boşanmak istiyorsa hemen sonuçta avukat değilim o kadar çok daha iyi bilir bir avukatla görüşüp bilgi almalı
(16 puan) tarafından
Ya zaten elinde bir kanıt yokki. Bir ekran görüntüsü felan yok yani. Sadece su var başka hesap açıp yazmış o kişiye günaydın yazmış. Karşı tarafta günaydın yazmış. Sen niye burdan yazdın uzun zamandır yazmıyordun yazmış. Oda yazmış eşim evdeydi. Oda yazmışki tamam dikkat et canım yazmış. Yani ben ona konuşurken canım felan demiyordum yanlış anlaşılmasın o an öyle yazmış oda oyle diyivermis bence. Neyse sonra ben mudahele ettim hemen. Anneme gitmiştim içime doğdu dedim kesin o hesabı acicak o hesapta koonusma fln yoktu mesela sadece sohbetteki kişilerin adı gozukurdu büyük ihtimal ordan konuştu diye anladı. Çocuğa başka hesaptan yazdım dedim hani sakın konuşmaya devam etme dedim benim için kötü olur dedim çocukda zaten bişey konusmadim dedi. Bidaha konuyuu kapattım. Elinde bir kanıt yok şuanlik.
(1,935 puan) tarafından
Canım İnan bu kadar detaylı yani ben de bilmiyorum sonuçta avukat değilim yani Sana tavsiyem bir avukatla görüş bunları ona da söyle inşallah bunda hiçbir şey yoktur ve sen o adamın o yaptığı rezilliklerle aynı kefeye konup kusurlu sayılmazsın devletin gözünde tek duam bu o çocuk o adama gitmesin yazık gizli saklı bir şekilde yapabilir misin bilmiyorum ama bir avukatla görüş bence eşinin yaptıklarını da anlat delilere nasıl bulacağını da anlat sana yapılanları da anlat onlar sana daha iyi yön verir yol gösterir
(16 puan) tarafından
Evet haklısın çok sağol inşallah. Aksam.agza alınmayacak laflar söyledi bana kavga ettik ne küfürler etti yüz vermedim. sonra yüzsüz gibi gelmiş elimi öpüyor diyor banyoyu temizlemissin güzel.olmus diyor. Tam bir şizofren ya ne yapacağımı şaşırdım artık. Kavgamizin sebebide dedim çocuğu parka goturucem oda dedi bana gidemezsin park felan yok dedi. Ben inat ettim çıktım o konuştuğu kadınlardan bitanesini orda gördüm sex muhabbeti yaptığı değil başkasını gördüm. Hemen eve geldim ona yazdım niye parka gitme dediğin belli oldu diye içimde bir his hala o kadınla konuşuyor gibi sanki. Oda bana birsuru küfür etti konuşmadık hic. Şimdide gelmiş yanaşıyor. Bıktım artık
(1,935 puan) tarafından
Bence boşanacak delilleri bulana kadar çok belli etme konuyu açma açtıkça onu daha çok tedbirli olmaya sevk edersin yapma ve bir avukatla görüş ne delil ne değil bil ona göre topla et adımlarını devlette delil olacak şekilde at ve hareket et bu Ramazan ayında Rabb'im sana hayırlı kapılar açsın bir yol göstersin yar ve yardımcın olsun
(16 puan) tarafından
Çok sağol aminnnn
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Yahu bacım az zeki olun konuşmalari al sildi diyorsun bundan sonrakileri al bari gizli saklı eşinin haberi olmasın sonra fake bir hesaptan at ama kocanla arani iyi tut ki senden şüphelenmesin  

İyi bir meydan dayağı atsınlar sonra çekil Köşene izle zevkle madem boşanamıyorsun 
(1,935 puan) tarafından
Kendi de aynı şeyi yapmış o yüzden yapamaz adam dayak yerde kadına ne olur peki
0 oy
tarafından
Bu tür olaylarda iki seçenek vardır ya ya boşayacaksin yada bosayamayacaksan da hiç arkasını arayıp öğrenmeyeceksin adam senin bildiğini bilmeyeck 
0 oy
(152 puan) tarafından
Nasil sesiz kalabiliyorsun ****** etsene kocanı herkese ailene ailesine akrabalara herkese barim barim bağır onu eve alma uzaklaştırma al gidecek yerin yok madem onu eve alma en son çare bırak çocuğu da kadın sığınma evine git bune böyle ya seni düşünmüyor çocuğu düşünmüyor birde üstüne senden karilik bekler bu şerefsiz 
0 oy
(674 puan) tarafından
Muge anli ya yazsan instagramdan şahsi hesabına.oglumla kalacak yerim yok.esjm sürekli aldatıyor bide tehdit ediyor.yardim edin dye.cevap verir bnce .bulunduğun ilde biyere yönlendirir.yada twitterda ilgili kurumları etiketleyip twit atabilirsin
0 oy
(181 puan) tarafından
Ben gidip kadınlarla yüz göz olmazdım. Eşimle hesaplasirdim. Sonra gidecek anne baba evi yoksa bir yere gitmezdim çünkü bana ve çocuğuma eziyet olurdu. Böyle bir eşim varsa devam ettirmek de istemezdim evliliği 
(181 puan) tarafından
Kocam olacak o herif için endişe etmiyorsam bir şekilde o kadınların kocalarına da söylerdim ki kocam olacak o herifi belki bir güzel benzetirler
0 oy
(674 puan) tarafından
Şoklar içerisinde okuyorum.evli kadınlarda bi tuhaflasti kocan neyine yetmiyor milletin kocasıyla nane yiyorlar kinamiyorumds.kadınlar olarak çok çirkin...Allah bildiği gbi yapsın onları.. 
(1,935 puan) tarafından
Malaesef öyle asla kinamiyorum bir adam vardı tanıdık dışardan baksan karısı öl dese ölür ama karısını ortak kuzeni ile aldatmış karısına defalarca hakaret şiddet kadın çarşaflı namazında niyazindan malaesef oda düşmüş hataya birazda karşılık olarak yüzyüze görüşmemiş ama telefondan kim olduğuna medeni haline bakmadan her türlü konuşma yapmış şimdi çocukları için sadece beraberler bu yüzden kimse yapmaz demiyorum niye yaptı da Allah göstermesin benim başıma yada kızlarımın başına imtihan olarak verir Rabb'im uzak eylesin
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun canım zor iş imkanı varsa önce ekonomi özgürlüğünu eline al aile bile sahip çıkıyor zamn
0 oy
(396 puan) tarafından
Allah'ım Allah'ım çok zor bi durum içim paramparça oldu suç ailende sende değil böyle bi adamın eline bırakmışlar seni lütfen seni daha fazla üzmesine alçaltmasına izin vermeden kaç kurtar kendini can çıkar huy çıkmaz git çalış ev tut yada kadın sığınma evinde kal yada Seni biraz idare edebilecek güvendiğin birilerinin yanında kal senin için dua edicem :(
(16 puan) tarafından
Çok sağolun inşallah dualarıniza benide yer verirseniz çok sevinirim... Ablam benim için sağlık bakanlığına başvurdu bakalım ins biyer çıkar calisrim bir müddet birikim yaparım. Sonra ayaklarımın üstünde durmaya çalışırım inşallah.
(396 puan) tarafından
Amin Amin kardeşim inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Git o kadının kocasına söyle karına sahip çık benim kocamla fingirdiyo de ki aklı basna gelsin ******** insanlar allah bildgi gbi yapsn 
(16 puan) tarafından
Amin inşallaahhhh. Bide pişkin pişkin bana bakıyor çocuğuma bakiyor. Bu kadın o cinsellik konuştuğu değil başka biriydi lanet olsun hepsine okadar şey yapıp nasıl kocalarının yüzüne bakabiliyolar cidden bilmiyorum.
tarafından
Allah bildği gbi yapsn bu pis mikroplari
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Küçük ilçe olmasicok iyiymiş vallahi ben olsam o mesajları ekran görüntüsü alıp pankart yaptırır sağa sola asardim. Kadınlarında büyük pankartta yüzleri görünürdü kocalarida boynuzlandirklarini bilirdi.  Elinde az bir paran olduğunu yazmissin . Benim sana en iyi tavsiyem. Bakıcı bul sayfalarında insanlar evlerine yatılı kalacak yaşlı annesine babasına sahip çıkacak insanlar arıyor ilanlar oluyor o şekilde. Ailesiyle yaşamıyor böyle kişiler sadece ailesini bakımını temizliğini yapacak kişiler arıyorlar yatılı bu şekilde bir iş bularak bebeğin olduğu içinde biraz daha makul bir maaş isteyerek calisabilirsin
0 oy
(192 puan) tarafından
Canım özel mesaj attım bir bakarmısın 
0 oy
(914 puan) tarafından
Ben olsam evli olanlarin eşlerine söylerdim valla kendin ogrenmissin bu pisliği bari onlarda öğrensin sen kurtulamadın bari o adamlar o pis kadonlardan kurtulsun belki eşinde bı güzel döverler rabbim yardımcın olsun hayat çok pahalı ailemde arkanda devilse eşinin. Ailesine git şöyle belki babası azıcık adamsa bı kulağını çeker yada sana yardım eder yada kadın sığınma evine falan git bı danış belki bı yardimlari dokunu rabbim şu mübarek ramazan ayında yardımcın olsun 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Sen değilsin ezik olan o kadınlar ve eşin...

Okurken çok üzüldüm Rabbım eşine akıp fikir edep versin 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,245 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyam.68 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy