0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
30 aylik 3. Gün gece.ve gunuduz uyurken bağlıyorum sabah uyanınca bez patlamak üzere dopdolu eşimde dyro bağla blmem ne beş altı ay snra ogretirsiun izin vermiyor yatağı batrcak blemem nee lütfen önerilerinizi bekliyorum baglayayimi baglamamayimi

6 Cevaplar

0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ben bağlamadım gece sürekli kaldırdım çişe 
(5,961 puan) tarafından
Lazimliga uyjuku uykulu otryirmuydu
(20,453 puan) tarafından
Oturuyodu valla
(5,961 puan) tarafından
Bnm kız agliyro oturmuyor ne yapacam ilk gün tek oturdu hep kaçırıyor
-Reklam-
0 oy
(12,538 puan) tarafından
Gece kaldirman lazim ama canim
(5,961 puan) tarafından
Ama uykudan uyansa ağlayacak:(
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitiminde bezi çıkarttıktan sonra hiç takmayın 
(5,961 puan) tarafından
Gece uyyuyor nasıl kaldrcam
tarafından
Ben oğlumu uyku sırasında ble kaldırıyordum
(5,961 puan) tarafından
Ayy aglamiyormuydu
tarafından
Biraz ağlıyordu ama alıştı
(5,961 puan) tarafından
Bnm kızım çok ağlıyor bacaklrini uzatyor sabaha kadar bakıyorum hheryeri çiş yapmış napacam ya
0 oy
(627 puan) tarafından
biz de 3 yasinda cikarttik bezi tek seferde ne gece ne gunduz bagladim.uyumadan bi kac saat once sivi bisey vermedim.uyumadan oncede son kez tuvalete goturup uyutuyordum.Gece hic altina kacirnadi hicte uyandirmadim.
(5,961 puan) tarafından
Ne güzel bnm kız çok su.iciyor yaa ama bnm kız baya işiyor senin çocuğun hiç yapmaiyormuydu sabaha kadr
(627 puan) tarafından
hayir oglum yapmiyordu.yatakta alezde vardi.ztn sabaha kadar uyanmiyordu.2 haftada tuvaletinin geldigini soylemeyi ogrendi.gunduzleri kacirmalar oldu bu surecte
(5,961 puan) tarafından
Bnm kızıma bez baglamiyorum bu iki gündur kalklip çiş yapmıyor ağlıyor sürekli napacam şasridim vala:(
(627 puan) tarafından
sabirli ve tutarli olup bu sureci yonetmek gerek.zor evet ama sonuclarina deger.bez olayindan kurtulmak gibisi yok.
0 oy
(278 puan) tarafından
Ben ilk zamanlar bağlıyordum ama baktım sabaha kadar altı kuru kalıyor gece bağlamayı da kestim 
(5,961 puan) tarafından
Bnm kızın altın kuru kalmıyor:(
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben ilk zamanlar bağladım canım ilk başlarda dolu uyaniyordu ama günden güne azaldı sonra boş oluyordu ondan sonra gece de bıraktım herkes gece altını bagliyorsun alismaz dedi ama ben çocuğumu iyi tanıyordum şükür bı kere gece yaptı başka da hiç yapmadı tuvaleti gelince uyandırıyor beni çocuğunu sen iyi tanırsın çocuğuna göre şekil al
(5,961 puan) tarafından
Bnm kız vala baya dolu oluyor acaba bir hfta dyorum gündüz bı güzel alışsın akşam olunca eyer çok dolmasa kaldrcam
(1,276 puan) tarafından
Aynen canım bnece de öyle yap eğer alismaz diyorsan gece kaldır ben gece kaldırmadim hiç çünkü benim çocuğumun uykusu açılınca uyumuyordu
(5,961 puan) tarafından
Evet cnm bu iki gün oldu baglamiyorum uyandgunda ağlıyor ve altına çiş yaptığında kesnlkle rahatsız olmuyor uykusu ağır uyyor napacami sasrdm herkes dyor bez baglama bilmem ne koluma bile işemis hasta olacak:(
(1,276 puan) tarafından
Yaa o zaman sen kaldır canım yoksa seninki alisamaz galiba çünkü islakliktan rahatsız olmuyormuş eğer islakliktan rahatsız olsaydı kendisi gece yapmazdı ya da çişi geldiğinde uyanirdi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 174 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nasipseanne__ (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 340 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,150 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...