Gerçekten sabır diye diye savur tasi oldum çatladım. Yeter artık yaa
Burda eski postalardan bilen bilir esimin kardeşleri bende kalıyor 2 erkek 2 kız ,kızlardan biri memlekete döndü diğeride nişanlandı çok şükür.
Kaldım 2 erkekle Allah var yukarıda kalsınlar etsinler vallahi kalmalarına değilim küçüğün den çok razıyım kendi kardeşim gibi çok saygılı çok efendi sofrayı indirmeye kaldırmaya hep yardım eder oğluma bakar benim işim olduğu zaman ama diğeri ömür törpüsü mübarek gerçekten beni çıldırtıyor .banyo yapar leş gibi bırakır, gece yatmaz evin içinde dolaşır, sürekli mutfakta biseyler yer yani çekmece dolap karıştırır ne bulursa onu yer ,dolabı açar yoğurdu kaşıklar tencereden yemek kaşıklar, çıkardığı kıyafet çorabı ortada bırakır, emir verir sürekli, esim kaç kere kızdı yok anlamıyor bende sürekli kızıyorum uyarıyorum yok anlamıyor. Az önce misafirim vardı giti eşimde odada uzanıyordu bende mutfağı topluyordum Bi baktım yatak odama girmiş basimdan aşağı kaynar sular döküldü Bi bağırdım dedim ne işin var orda dedi şarj cihazı arıyorum dedim hemen çık ordan bidaha kesinlikle odama girme yani kızmak istemiyorum ama zorla kizdiriyorlar kazık kadarsin ne işin var ya odamda ne işin var esim de o ara uyandı ben odama geldim kardeşine biseyler diyordu ama tam anlamadım insallah gelir bana niye kızdın tarzı bisey derde ağzına ederim yeter ya ne özel kaldı ne mahremiyet