Hımmm ben haramı da sevabı da kur'an tefsirlerinden yetişmediği de de devletin kurumu olan diyanetten öğreniyorum. ALLAH'ın kelamını yapıp milyonlarca insanın ibadetini gerçekleştirmesine vesile olan imamlar bunu dert etmiyor ise ev geçindirme sıkıntısı çeken bir insanın bunu dert edinmesine gerek olmadığını söylüyorum. Siz bence din bilgilerinizi kendinize saklayın zira ben kendi din bilgim ile Allah'ın iman ve niyete ne kadar önem verdiğini ve ibadetlerimi Allah için gerçekleştirerek kendimden sorumlu olarak yerine getiriyorum. Fetvayı ben değil diyeanet veriyor ki o bile aldığı maaşları sorgulamıyorken pardon da siz neyi sorguluyorsunuz? İnsanlar oooo zevk sefa yapıyorum, şeytan için çalışıyorum mu diyor, geçim derdinden dolayı çalışmak mecburiyetinde olarak para kazanmayı mı düşünüyor? Hanımefendi devletin aldığı vergiler benim din görevlimin cebine giriyor ise neden kıyas edemiyorum. Dehşet verici olan bence sizin düşünceniz. İnsanlara çalışmayın demek kolay. Dini bilgilerim eksik olabilir çünkü hala okuyor ve araştırıyorum, size de tavsiye ederim. Öğrenmek ve sorgulamak ayıp değil ;)