0 oy
271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından
Bana bir akıl verirmisiniz gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık eşimle annem sürekli Bi tartışma halinde yıllardır her seferinde orta yolu ben buluyorum ben lohusayken de tartistilar sonra mecburen sustular evladimiz hastalığı meydana çıktı ameliyat filan oldu o sırada evim taşındı ben yoğun bakimda evladimin yanında olduğum için gidemedim eşim ve ailesi taşıdı annem ise gidiyorum diyip yardım etmedi onlara sonra taburcu olduk eve geldik 2 aya yakın nerdeyse annem gelmedi evime maddi açıdan sıkıştık anneme msj yazdım cvp dahi vermedi yardım edermisin gibisinden şimdide eşim cocugumu annemin evine göndermiyor sen yoğun bakimda çocukla uğraşırken annen WhatsAppdan güle oynaya durumlar paylaştı diyor kaç gere geldi evine siz hastaneden geldikten sonra diyor kac kere gitmek istiyorum dedim fakat göndermedi gidersen geri dönüşü olmaz kendini ezdirme artık annene dedi seni umursamıs olsa çabalar dedi gerçekten çıkmaza girdim

7 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Annem oyle yapsa ben gorusmem 
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
Eşin haklı. Aynı şeyleri bende yaşadım şimdi yazmaya kalksam yaşadıklarımı oku oku bitiremezsin hiç anlatmayayim benimde ailem öyleydi. Ben en son doldum doldum telefonda siz neden böylesiniz diye içimi döktüm. İçimden gelen geçen herşeyi söyledim ve sordum. Haklısın kızım bundan sonra daha dikkat ederiz demek yerine zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıp kibrine yenik düşüp beni engellediler. Yaklaşık bir senedir konuşmuyorum. Beni yanlış anlama ama köpekte doğuruyor ama yavrusunu karşıdan karşıya geçerken ağzında taşıyor. Her doğuran ana olamıyor. Annenin sana karşı sevgisi merhameti yok önce hakikatleri kabullen. Bende anamin babamın lafına ağzına baksaydim eşimle çok kavga ederdim ayrılırdık. Anne baba dediğin yıkıcı değil yapıcı olur. Anne dedigin evladinin yaninda durur destek olur. Annenin bu kadar annesizligine karşı sırf seni doğurdu diye seni ezmesine ve seni kendisine köle etmesine ve eşine laf soylemesine izin verme. İnsan olsaydı arardı sorardı gelirdi. Çıkmaza girecek birşey yok. Sen kendin tavır koymalisin ailene karşı. Senin yaninda olmayan adı anne olan kişi için ne yuvanı nede eşinle arani bozma. Annen seni çok ozlediyse çok seviyorsa kendisi gelsin seni görmeye. Annenin umrunda degilsin hala daha ben gidicem diye üzüyorsun kendini. 
(301 puan) tarafından
Hata yapmışsın canım annenin ağzına laf vermişsin. Sen sen ol ne kocanın adamlığına ne kendi hanımlığına nede yuvana laf soylettirme. Sanki zannedersin benim annemden bahsediyorsun. Ha kardeşim olsan bu kadar olur ablacım boşver sen annemi takma kafana bana yaptıklarını biliyosun ben sildim hayatımdan kafam rahat bak hiç umursamiyorum beni aramadı da sormadida diye diyesim geliyor. Çocukluğum beni sevsin diye geçti evlendim beni özler dedim yok ne aradı ne sordu. Kocam çok iyi bir insan olmasına rağmen ne saygisizlik yaptı ne sevgisizlik hep sevecen oldu yinede yaranamadi hep kötü olan kocam oldu. Her gittigimde bana kocamı kötüledi. Agzimizla kuş tutsak yaranamayiz. Kac kere hastalandim hastaneye gittgimi bilmesine ragmen aramadi. Evlendim bir kere evime gelmedi. Kocamla inatlasip beni hiçe saydı. Ama ben 1.5 yıl sonra hepsini içimde biriktirip hesap sordum neden diye. Elli bin kere gittim bir kere gelmediler. Kardeşime geldiler piknik yaptılar yediler ictiler bana biz geldik sanada ugrayalim demediler ben onlar gittikten sonra öğrendim geldiklerini beni teyet geçtiler. Ben sevgi dilendim evlenince insan ailesinden daha bi çok ilgi sevgi bekliyor ama olmadı rezil oldum. Kocamla aramı bozacagima gercekleri kabullenip yuzlestim. Sende kabullen. 1 2 gelirim sana demiş zahmet edipte hiç gelme zaten hiç yanımda olmadın diyemedin mi.
(43 puan) tarafından
Diyemedim gerçekten çıkmadı o laf ağzımdan çocuğum hastalıktan sonra iyice içime kapandım sustum sürekli çalışan biriydim ben Bi anda cocugumun hastalığıyla nevrim döndü eve kapandık o hasta olmasın diye çıkmadım hiçbir yere 1 sene oluyor neredeyse ben torunuma bakayim sen hava al bile demedi ya insan gerçekten ilgi sevgi bekliyor şuan benimde cocugum oldu o bana ilerde anne söyle dese kosa kosa giderim ben ona kimseye karşı boynunu bukturmem kardeşim var bekar annemle yaşıyor ona hersey var bana gelince yok sevgi ilgi bide ilk torunu ya
(301 puan) tarafından
Benimde bi kız kardeşim var evli. Annemde nedense hep ona daha çok düşkün. Benim birşey yaptığım yok sessiz sakin bir insandim ama beni sinir hastası etti. Annenin sana sen üzülme kızım merak etme ben sana gelir giderim sen sıkma canını kocanlada Aranı bozma benim yüzümden kavga etmeyin demesi gerekirdi. Hiç mi sormadi neden kocan bize izin vermiyor diye? Biliyor kendide ne yaptığını. Senin huzurlu mutlu olmanı isteyen insan sana destek olur köstek değil. Bak kendinde anne olmuşsun annelik nasıl olması gerekir sen olsan evladına nasıl davranır ne yapardın dimi. Senin bizzat kendinin tavır yapman gerekiyor ama sen zaten annen eşine bilenikken dahada eline koz vermişsin. Eşini annene kotulemissin. Anne sen hayırdır ya ben evlatlikmiyim sana mesaj atiyorum insan cevap verir ya hastanede kaldim gelmedin isim var dedin anladik tasindim sen hicmi merak etmiyorsun beni torununu yeni evimi diye soylenmen gerekirken annene kocanı kotulemissin. İzin vermiyo sana gelmeme anneninde çok umruydu ondan sana iyi bende bir iki gelirim belki gelmem demis. Nefse bak kibre bak. Nefsi ağır basıyor. Seven insan gelir arar sorar merak eder. Yuva yıkmaz. Aman kızım üzülmesin yanında olayimda kocasinin ailesine kalmasin onlara minnet etmesin der. Yarın birgün kocanın da ailesi o kadar şey yaşadın kızım annen nerdeydi deseler haklılar ne diyeceksin. Elle tutulur bir yanı yok elinde tutmaya kalksan elinde kalır.
(43 puan) tarafından
Dört elle sarılması gereken yerde itiyor beni aramıyorum zaten ararsa arar aramazsa aramaz hayatım boyunca hep sıktı beni bekarkende şimdi kardeşimi geniş geniş tutuyor hicbirseyine karışmıyor hep olan bana oldu zamanında hala daha öyle oluyor evladıma adapte oldum artık önümde zorlu süreçler var evladımla ilgili Bi laf ederse artık karşılığını bulur burnuma kadar doldum çünkü
(301 puan) tarafından
Kocana kendine laf soylettirme ağızlarına laf verme. Ararsa ara sorarsa sor. Eşin haklı seni umursamayan kötü gününde yanında olmayan seni merak etmeyen kocanla sürekli tartışıp kocanla aranın bozulmasına sebep olan her kim olursa olsun arana mesafe koy. Herkes yerinde güzel. İyi olsunlar hoş olsunlar yerinde olsunlar. Esas tavır yapması gereken sensin. Bugün değilse de yarın canına tak eder. Ne zamana kadar sevgi dileniceksin ? Boşanıp evine geri mi gitmek istiyorsun? Annenle aynı evde mutlu mu olucaksin? Otur oturdugun yerde seni zerre onemsemeyen biri için yuvanı sıkıntıya sokma kendini de üzme.
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Arada kalacak bı durum göremıyorum eşin haklı sende mesafeni koy cok lazm degıl bence zor gününde olmayan ıyı gününde de olmasın
(43 puan) tarafından
En çok ihtiyacım olduğu zamanda yok adam akıllı çıkmıyorum dışarı cocugumun hasta olmaması gerekiyor iyimisin varmi bana ihtiyacin hiç demedi
0 oy
(8,880 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İlk seneler çok tartışıyolardı  biraz zaman geçti  tartıştılar gene çok sinirlenmiştim  bağırdım kapıyı kapatım naparsanız yapın dedim bi baktım bsrışmışlar ogünden tut bügüne kadar tartışmadılar
(43 puan) tarafından
Ben yıldım yıllardır tartışıyorlar küsuyorlar ama artık benimde halim kalmadi
0 oy
tarafından
Ben olsam eşimi dinlerdim 
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Sana yazacağım benim ailemde öyle bacım müsait olunca insallah 
0 oy
(15,846 puan) tarafından
Kocan hakli. Benim annem öyle yapsa kocamdan önce ben keserim iletişimi. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 354 göst.
11 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne1011 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 794 göst.
23 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Sultanhanimm (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hayattanusanmis (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 292 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif__16 (83 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,380 cevap

43,414 kullanıcı

Kategoriler

...