Biz 8 yilik evligiz evligimiz boyunca 2-3 kavgamız ancadir hiç kavga etmeyiz , sabah bebeğimle beni anneme bırakacaktı arabayla dedi bana hızlı hazırlanın işe geç kalıyorum dedi bunda sorun yok kızlar , neyse ben hızlı hızlı giyindim doğru düzgün saçımı bile tarayamadim neyse çok acele bir şekilde koştura koştura hazırlandım bize ,siz aşağıya inin bebeğimle beraber ben geliyorum dedi ,biz acele evden çıktık aşağıda bekliyorum eşim gelmiyor bekliyorum arabanin önünde yok sogukmus dışarısı üşüdük 15 dk falan aşağıda bekledim aheste aheste aşağıya iniyor beyefendi eşim gelince sinirden ters bakmışım bana demesin mi , senin o gözüne dedi, ama hani söylenerek dedi bana ,bende zaten sinirliydim ben kizacagim yerde bana laf söyleyince dayanamadim ,bebek çantamı kafasına çarptım iki tur o sinirle, kafasına çantayı yedi aslında sakin biriyimdir ama o an aşırı sinirlendim yolun ortasında ben gelmiyorum seninle git dedim ,yok elimi tutuyor kolumu zorla araba bindirdi neyse arabada bebeği seviyor iyice sinir geldi ya bana elimi kolumu sıkmıştı ya bebeğimizi sevmeye kalktı dedim madem o kadar seviyorsun 15 dk aşağıda soğukta bekledik dokunma bebeğime dedim elini itirdim sevmesine izin vermedim ay neyse birşey yok gibi annemlere gezmeye bıraktı bizi şuan küstük 9 yıldır beraberiz ömrümde ilk defa böyle kavga ettik sabah sabah beynime kan sıçradı ne yapayım çanta vurmakta ben haksızım ama çok sinir oldum sizce kim haklı eve gelince ne tepki vereyim iki üç gün sürdüreyim mi trip atayimmi bilemedim yoksa gelince barışayım mı siz olsanız ne yapardınız?