0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Biz 8 yilik evligiz evligimiz boyunca 2-3 kavgamız ancadir  hiç kavga etmeyiz , sabah bebeğimle beni anneme bırakacaktı arabayla dedi bana hızlı hazırlanın işe geç kalıyorum dedi bunda sorun yok kızlar , neyse ben hızlı hızlı giyindim doğru düzgün saçımı bile tarayamadim neyse çok acele bir şekilde koştura koştura hazırlandım  bize ,siz aşağıya inin bebeğimle beraber ben geliyorum dedi ,biz acele evden çıktık aşağıda bekliyorum eşim gelmiyor bekliyorum arabanin önünde yok sogukmus dışarısı üşüdük 15 dk falan aşağıda bekledim aheste aheste aşağıya iniyor beyefendi  eşim gelince sinirden  ters bakmışım bana demesin mi , senin o gözüne dedi, ama hani söylenerek dedi bana ,bende zaten sinirliydim ben kizacagim yerde bana laf söyleyince dayanamadim ,bebek çantamı kafasına çarptım iki tur o sinirle, kafasına çantayı yedi aslında sakin biriyimdir ama o an aşırı sinirlendim yolun ortasında ben gelmiyorum seninle git dedim ,yok elimi tutuyor kolumu zorla araba bindirdi neyse arabada bebeği seviyor iyice sinir geldi ya bana elimi kolumu sıkmıştı ya bebeğimizi sevmeye kalktı dedim madem o kadar seviyorsun 15 dk aşağıda soğukta bekledik dokunma bebeğime dedim elini itirdim sevmesine izin vermedim  ay neyse birşey yok gibi annemlere gezmeye bıraktı bizi şuan küstük 9 yıldır beraberiz  ömrümde ilk defa böyle kavga ettik sabah sabah beynime kan sıçradı ne yapayım çanta vurmakta ben haksızım ama çok sinir oldum sizce kim haklı eve gelince ne tepki vereyim iki üç gün sürdüreyim mi trip atayimmi bilemedim yoksa gelince barışayım mı siz olsanız ne yapardınız?

5 Cevaplar

+1 oy
(2,367 puan) tarafından
Kız ha oda sana çarpsa bir tane tokat esine neden vurdun evet bekletmekte hata etmiş ama senin Gürman çok yanlış 
(2,367 puan) tarafından
Kuzum ne olursa olsun ona vurmam çok yanlış özür dile gönlünü al
tarafından
Barıştık  şimdi aradım hani kapıma çiçek gelmedi dedim şakasına ,biraz düşündü birde çiçek mi istiyorsun dedi evet dedim insan bir karımla kavga ettim diye yollar dedim  :) sen  haksizsin dedi evet haksızım ama bir anda oldu sözlerine dikkat edersen böyle tepki vermezdim dedim ,sonra normal konuşmaya geçtik canım en son gülüyordu :) barıştık yani sağol canım
(2,367 puan) tarafından
Oh canım Allah muhabbetinizi artırsın
tarafından
Teşekkürler çok sinirlenmistim sabah seninle  konusunca yanlış yaptığımı anladım  bir an patlama yaşadım sadece eşimde uzatan biri değildir normale döndük sayenizde sağolun canım ❤️
(2,367 puan) tarafından
Rica ederim canım benim çok sevindim inan adiniza
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bu olay saat kaç gibi yaşandı cnm. Uykunuzu mu alamadınız ikinizde acaba?
(14,123 puan) tarafından
Ahahah cicegim.ya☺️günaydın kız post sahibi bencede uykunuzu alamadiniz siz ...eşinin on beş dakikayla bebeyle bekletmesi hoş olmamış evet ama senin çanta vurman da hos olmamış buuutecek bir konu yok
(6,857 puan) tarafından
İkinizde haksızsınız cnm çocuğun gözünün önünde sokakta öyle şeyler yapmayın birbirinize.
Elif'im ❤️❤️
tarafından
Yok canım biz zaten hani 9 yıldır tanışıyoruz eşimle 8 yıldır evligiz  2_3 kavgamız ancadir evde sesimizi bile yükseltmeyiz ,hani eşimde dikkatlidir aksiyon filmi bile izlemeyiz eşimle ama sabah sabah kan beynime fırladı sanırım çanta vurmasam eşimde o kadar kizmazdi ama tahammül edemedim neyse sağolun canım ya üşüdük diye kızdım geldi bey efendi bize laf söylüyor anlık oldu canım eşim uzatmaz da şimdi mesaj atsam barışırız da atmicam akşama kadar azıcık kıymetimi bilsin :)
tarafından
Günaydın Gunani :) evet sanırım uykusuzluktan oldu neyse akşam barışırız ama benesaj atmayacagim eşime bakalım azıcık kıymet bilsin
(6,857 puan) tarafından
Her ilişkinin dinamiği farklı tabi:))
0 oy
(8,274 puan) tarafından

Anlaşıldı oruc kimseye iyi gelmiyor fazla :D

tarafından
evet galiba canım sabah sabah sinir harbi yaşadık :D
0 oy
(15,308 puan) tarafından
Keşke arabanin anahtarini alip inseydin böylece kavga etmemiş olurdunuz. Neyse büyütülecek bir konu değil bence. 
tarafından
Çok haklisim uyku sersemligine geldi hadi hadi diyip bizi aceleyle yolladı aşağıya :) aman neyse canım büyütülecek bir durum değilde kim haklı sence
(15,308 puan) tarafından
Ikinizde haksizsiniz desem. Kocan gecikmeyle yanliş yapmiş sen vurarak. Maalesef 2 yanliştan bir doğru çıkmıyor. Senin asıl yanlişın çocuğun yaninda kocana vurmak. Bazi şeyleri sadece biz yaşamiyoruz çocukta şahit oluyor.
tarafından
Ya anlamadı bebeğim arabada dans ediyordu müzikle biz tartışırken ,zaten sinirli bir ortamimiz yok normalde çok sakin insanlariz genel hayatımız hani bebegimizin yanimda aksiyon filmi bile izlemeyiz ses yükseltmeyiz ilk defa oldu böyle birşey ,tabi bu bizi haklı çıkarmaz da
(15,308 puan) tarafından
Çocuk anlamaz saniyoruz ama arka planda olan herşeyi hafizasina yaziyor. Neyse bir daha olmaz inşallah. Sende büyük tepkiler verme bence.
tarafından
Haklısınız ya ilk defa oldu bir daha olmaz zaten öyle çok kavga eden bir aile değiliz 9 yılda 2-3 dur kavga ettiğimiz eşimle
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Vallaha eşinde hatalı ama senin çanta ile vurman pek doğru değil bence uzatmayın
tarafından
Yok canım uzamaz çok küs kalabilen insanlar değiliz barisiz da hani kim daha haksız sence
(6,438 puan) tarafından
Bence sen çantayla vurmak ne kız ben eşime yapsam sinirli sokak ortasında döverdi bile
tarafından
Yok yok eşim benim yapmaz canım sadece kolumu sıktı oda arabaya bindirmek için aslında aman oldu sabah sabah böyle sinir harbi yaşadık

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 863 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde Kayrmm (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 473 göst.
27 Şubat 2021 Aile kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,467 göst.
27 Şubat 2024 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,193 puan) tarafından soruldu

404,184 soru

12,108,591 cevap