0 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (657 puan) tarafından
Hayırlı sahurlar Rabb'im tuttuğumuz oruçları kabul Etsin inşallah 

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var eşim ile bugün Sabah 10 da konuştuk görevde kendisi  neyse saat akşam iftara yaklaşti bende aradım hayatım iftar vakti geliyor hadi uyan geç kalma diye uyumuyorum uzanıyorum tamam şimdi kalkıyorum dedi bende onu konuştugumuz saatten beri hiç aramadım mesaj atmadim uyuyordur rahatsız olmasın oruç başına vurmasın diye düşünerek öyle deyince sinirlendim açıkçası madem bu kadar saat uyumadın neden gün içinde aramadın hadi aramadın neden bir Kelime mesaj yazmadın diye bağırdım çağırdım müsait değildim Filan dedi ama elinde telefon dizi tekrarlarını izlediğini biliyorum evde de izler zoruma giden elinde Telefon hadi aramadın yanında bahsettiği Gibi biri vardı arkadaşları üstleri Filan Bir mesaj dami atamadin ey mübarek birsuru bağırdım çağırdım sonrasında oda Bana bağırdı sonuç olarak konuşmuyoruz çok ağrıma gitti yokmuşum gibi davranması velhasıl kelam hatasını anlayana kadar kaç gün sürerse sürsün konuşmak istemiyorum sizce kırılmakta haklimiyim lütfen kötü bir söz söylemeden yorum yaparsanız mutlu olurum teşekkür ederim 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ahh cnm ya bazen abartiyorsunuz şunu anlayın artık öküz erkek mantığıyla kadın mantığı bir değil kadın sürekli ilgi ister aranmak ister erkekse tamam ya günde 1 kere konuştuk yeter mantığında bu kural değişmez mayalari böyle bunların lütfen Bi erkekten kadın gibi düşünüp davranmasını beklemeyin onlar için günde 1 defa aramak yeterli 
tarafından
Sorun değil cnm erkek milleti işte bazen böyle düşüncesiz oluyorlar bu seferlik takilma
(657 puan) tarafından
YİNEDE üzüldüm çünkü ben iyi niyetle düşünüp aramadım.sirf rahatsız olmasın diye böyle Bir karşılık gerçekten üzdü ne diyeyim herşeyin hayırlısı OLSUN
tarafından
Bu seferlik takılma naparsin iste
(657 puan) tarafından
Teşekkür ederim hocam vakit ayırdınız hakkınızı helal edin
tarafından
Helali hoş olsun cnm
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Fikirlerinizi bekliyorum:/
0 oy
(9 puan) tarafından
İnan bende bu durumdan müzdaribim. Her gün ben ararım. Müsait olamıyorum sen ara der. Birazda abartıp kendimizi çok strese sokup üzüyoruz. Bazen olurki dakika başı arasın sorsun beni isterim ama olmuyor tabi 
(657 puan) tarafından
Ya hayır işi olduğunu bileyim asla aramam mesaj da atmam kafası dalması silah altında diye ama yanı bugün yatıyorsun uyumuyorsun bende mal gibi oruç vurmasın uyuyordur diye düşünüyorum iyi niyetimi kurt yesin emi Benim
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Biz de depremden dolayı ayrıyız maalesef ben annemde kalıyorum. Bazen çatlıyorum böyle orta yerimden. Ben burda iki bebeyleyim. Naptın nettin karıcım de iki güzel kelam et. Zaten psikolojiler yerle bir olmuş. Burda tek dayanağım sensin benim. Arayamıyosan da dediğin gibi canım karım napıyosun nasılsın de. Tek istediğimiz bu yani. Çok mu zor iki kelime mesaj yazmak. Sabah akşam beni ara demiyorum zaten. 
(657 puan) tarafından
Bugüne kadar İnan günde en az beş kere arardi attığı mesajların gün boyunca haddi hesabı yok ulan bugün ne oldu da arı sokmuş gibi dondun kaldın vicdansız bebesi bende düşünüyorum kı zaten oruç vurmasın uyuyordur rahatsız etmeyim DİYE mesaj dâhi atmadım ama yanı hadi aramadın mesajdan mı atamadin anlamıyorum yanı
(9,108 puan) tarafından
Valla ne diyim canım anlamıyorum ben bu erkekleri. Anca bizi çatlatıyolar böyle işte
(657 puan) tarafından
Bağırdım çağırdım kapattım telefonu bende hatasını anlayana ve insan Gibi gönlümü alana kadar konuşmayı düşünmüyorum isterse günler sürsün göz ardı edilmeyi nasılsa bıraktığım yerde diye düşünmus olmasını kaldıramıyorum
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Cani isteyen arıyor canım net benimkınden biliyorum ama bakmayın çok arayanda çok ilgili olmuş olmuyor kimisi suçunu bastıryo o konuda özendim birinin aslında özenilmeyecek durumda olduğunu öğrendim tesadüfen
(657 puan) tarafından
Hayır asla öyle değil günde en az beş kere arardi attığı mesajların haddi hesabı yok ulan bugün ne oldu da arı sokmuş gibi dondun kaldın anlamadım gitti ve uyumuyorsun uzanıyorsun arama tamam Bir kelime mesaj çokmu zor
0 oy
tarafından
Erkekler biz kadar ince düşünmüyorlar maalesef canım film izlerken dalmıştır aklına gelmemiştir falan. Çokta takma yani canım ince düşünmezler onlar
(657 puan) tarafından
Bugüne kadar İnan günde en az beş kere arardi attığı mesajların haddi hesabı yok ulan bugün ne oldu da arı sokmuş gibi dondun kaldın anlamadım gitti ve uyumuyorsun uzanıyorsun arama tamam Bir kelime mesaj çokmu zor çok mı mesagatli
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Abartmasan mı bacım. 
(657 puan) tarafından
Abartmak değil bacım sadece Bir Kelime içeren bir mesaj yazmak zor olmamalı aramasını da geçtim
(7,116 puan) tarafından
Ama böyle tepki vermen ileri de yalan söylemesine sebep olabilir. Verdiğin tepkiden kaynaklı yalanlar duyabilirsin diyeyim.
(657 puan) tarafından
Yalan söyleyecek Bir insan değil beni kanidrabilecegini ama kendisini asla kandırmayacagini bilen Bir insan yorumunuz için teşekkür ederim
(7,116 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin tabi. Rica ederim canım.
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Ne gerek vardı ki bunca tantanaya zaten sabah konuşmuşsunuz iftardan sonra belki arayacakti ?
(657 puan) tarafından
İftara Kadar neredeydi ben aramasam aramiyordu hâlâ ve  mesajda atmadı normalde böyle birşey yapmaz uyumadi halde en azından arayamadim diye mesaj atardı
(7,824 puan) tarafından
İşi vardır yoğundur diziye dalmistir insanlık hali
(657 puan) tarafından
Sabah saat 10 dan akşam iftar saatine yakın saat 18 e Kadar nasıl bir dalmaymis bu ve tüm bu saat aralığında sadece uzanmış uyumamista bilmiyorum hâlâ kırgınım
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Bazen biz kadinlar gercekten ilgi istiyoruz anlayis istiyoruz erkekler ince düşünemiyor 
(657 puan) tarafından
İlgi ile alakası Yok be abla yanı ilgi göstermese ne olacak Benim ayar olduğum ya arayamaz anlarim ki düne kadar günde en az 5 kere arayan Bir adamdan bahsediyoruz uyumadigi ve elinde telefon olduğu halde Bir Kelime de olsa mesaj damı atamadı
0 oy
tarafından
Bence gereksiz yere kavga çıkarmışsın 
(657 puan) tarafından
Gerekli veya gereksiz bu değil önemli olan Bir insan Bile Bile karşısındakini göz ardı etmemeli arayamaz anlarim ama insan bir Kelime de olsa mesaj yazabilir değil mı çok zor veya mesagatli birşey değil istediğim
tarafından
O an canı istememiş olabilir arada bu tarz şeyler olabilir her gün aynı şey olmaz ki mesaj atmadı diye sen değer mi kaybettin ya da sevgisi mi azaldı
Ben senin yerinde olsam şimdi ne düşünürüm biliyor musun bana mesaj atınca sırf ben kavga etmeyeyim diye mesaj attı derdim gönlünden mi geçti ya da benim zoruna mı mesaj attı kafam karıştırdı ama sen kavga etmeden önce herşey daha doğaldı bence
tarafından
Bir de bence sen hiç problem yaşamamışsın belli hiç sıkıntı görmemişsin Allah evine dert tasa sıkıntı vermesin hep huzur dolsun yine de şükret haline bence
(657 puan) tarafından
Sen bana mı diyorsun bacım problem yasamamissin diye? 7 yıllık evliyim iki çocuk annesiyim eşimden ayrı ailesinden ayır çektim 7 yıl 7 asır oldu bacım anlatabiliyor muyum herşey öyle ağızdan çıktığı gibi kolay değil sana 7 yıl neler yaşadığımı neler gördüğümu anlatsam oturur ağlarsın buyuzden hiç birşey göründüğü gibi değildir ezbere konuşamamak gerek
(657 puan) tarafından
Herşey yine Daha doğal sen Merak etme bacım ayrıca içinden gelmeyen hiç bir şeyi yapmaz Benim eşim gönlünden kopmayan hiç bir cümleyi de söylemez birşey yapıyorsa onu yapmayı kalbiyle ve gonluyle mutlaka istemiştir
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Bana bu tip kavgalar gereksiz geliyor açıkçası ergen gibi. Yani bi haltlar yese seni sık sim arasa sıkıntı olmayacak mi adam dizi izliyor aramıyor aramazsa aramasin yani bilmiyorum ben mi basit düşünüyorum.
(657 puan) tarafından
Ergence olduğunu düşünmüyorum 27 yaşında aklı başında Bir kadınım çok şükür fakat Benim üzüldüğum yani aramasını da geçtim bir Kelime mesaj atması Zor olmamalı bende düşünüyorum ki yani uyudu galiba rahatsız etmeyeyim sonrasında bana uyumadım hiç uzanıyorum diyince üzüldüm kalbim kırıldı aramassa aramassin diye birşey Yok aramak zorunda ki  gerçi bizi düne kadar günde birden fazla arar mesaj atardı dün ne oldu bir anda ne bileyim işte kırgınım
(3,084 puan) tarafından
Valla canim sen buraya sormuşsun da her yoruma oyle düşünmüyorum alakası yok diye kendi kafandaki yanıtı veriyorsun zaten. Üzülüp kalbinin kırılmasını doğal tabiki senin o anki ruh halin öyleymiş. Arada farklı bakış açılarından bakmak iyi gelir tavsiye ederim.
(657 puan) tarafından
Acayip iyi farklı bakış açılarından bakar çok güzel empati yaparım yeri geldiğinde alakası Yok dememin sebebi de bugüne kadar böyle birşey olmadı bugün ne oldu da uyumadı halde elinde telefon olduğu halde mesaj atmadi aramasını geçtim mayetinde söylenen basit Bir cümle ayrıca teşekkürler yorumun için
0 oy
(820 puan) tarafından
Kafası götürmedi belki yanliz kalmak istedi. Benim eşim gurbette valla ben çocuklardan sonra kendime ayırdığım zamanda onu aramak yoruyor 10 dakika görüyorum kapatıyoruz. Adam çalışıyor bi yandan oruç Bi yandan biraz tek kalmış bir günü sakın geçirmek istemiş çok mu ? 
(657 puan) tarafından
Alakası Yok böyle birşey söz konusu bile olamaz ayrıca olsa Bile Bana söyler biraz kafam dalgın yanlız kalsam iyi olacak diye ne olursa olsun söyler bana Benim kızdığım dizi elbet izler arkadaşlarıyla elbet oturur bunda fitiz ama aramasını da geçtim insan bir Kelime yazar yani zor değil çok mesagatli değil anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama düne Kadar hiç yapmamış dün Bir anda yapınca bende uyuyor rahatsız etmeyim DİYE düşünürken böyle olması beni üzdü
(820 puan) tarafından
Canım bak cümleye başlama tarzın bile alakası yok böyle birsey olamaz fark ettin mi :) bu kadar hakimiyet kurmaya çalışmayın insanlar üzerinde bu bir süre sonra karşındakini baskı altindaymis psikolojisine sokar . Hani tartışmak yerine bende seni çok özlemiştim hayatım uyumadığını bilsem arar seninim duyardım yazar halini öğrenirdim vs diye yaklassan yada canin mi sikkin bana soylemedigin bisey mi var sen beni arardin desen daha farklı olurdu.  Karşındaki ayrı bir insan. Şu ana kadar yapmış olabilir ama bak belki akıl edemedi belki benim dediğim gibi hissetmeye başladı. Erkekler hakimiyet altında değil,  hakim olarak yaşamayı severler aklında olsun. Hani hakim oldum sanır aslında ilişkiyi sen yönetiyorsundur. Bırak böyle şeylerin arkasına düşme yada en azından bu üslupla düşme
(657 puan) tarafından
Güldürdün Sabah Sabah teşekkürler hakimiyet? Hangi hâkimiyet hangisi baskı altı ablaaaa aslında ben onun himayesi altındayım biliyor musun? Cümleye öyle başlamamin sebebi de alakası Yok çünkü şimdiye kadar hiç yapmadı birden yapınca üzüldüm kırıldım anlamında söyledim yani böyle birşeyi yapamaz canını okurum tarzında Bir düşünce ile söylemedim biz birbirimize baskı yapmayız kişi istediğini şöyler diğeri fikir verir yap veya yapma diye ilişkiyi yönetecek kıvama gelemedim ki parmağımda oynatmaya çalışan Bir kadın olmadım hiç çok şükür ben istesem de zaten eşim müsade etmez herşey karşılıklıdir bizde fikir alışverişinde bulunuruz derdimiz olursa anlatırız yanı ortak karar vermeye ortak çözüm bulmaya çalışırız ilişkiyi yönetmek de zaten istemem ben SADECE kırıldığımi dile getirdim
(820 puan) tarafından
Anladım canım.  Zaten sen herseyin en güzelini olması gerektiği gibi yapmışsın. Bizlerden fikir isteyip boşuna yormasaydin keşke:)
(657 puan) tarafından
Ben herşeyin en iyisini yaptım veya olması gerektiği Gibi davrandım diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum belki sinirlenmem o anda yanlış olabilirdi fakat kendimi nasılsa orda bıraktığım yerde duran Bir nesne gibi hissettim buyuzden sinirlendiim. İnsan bazen tanımadığı insanlarla konusunca rahatlıyor yorulmuyor abla YİNEDE yorumların için teşekkür EDERİM vakit ayırıp cevapladin hakkını Helal et
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Bazen eşim işe gidiyor akşam eve gelince farkediyorum gün içinde hiç konuşmamışız ne o aramış ne de ben. Üstelik eşimin işi telefonla bütün gün elinde olmasina ragmen aklına gelmiyor.. eve gelirken bişey lazim mi diye arar yada çocugu özler görüntülü arar müsait olursa. Şimdiye kadar hiç takilmadim. Oturup onu düşünecek vaktimde olmuyor zaten işten güçten 
(657 puan) tarafından
Bende iki çocuk annesiyim ev iş yemek temizlik derken bende oturup özellikle düşünmüyorum sorgulamiyorum ağrıma giden uyumadigin halde aramanı geçtim bir cümle mesaj atamazmisin bende burda oruç vurmasın mesaj sesine uyanmasın diye mesaj Bile atmadım ama tüm gün uzanmış uyumamista
0 oy
tarafından
Haklısın ama keşke direk sert bir şekilde tepki vermeseydin kırıldığını daha farklı dile getirseydin haklıyken haksız duruma düşmüşsün 
(657 puan) tarafından
EVET öyle oldu abla ama gerçekten aşırı üzüldüm yanı sıradan aha orada nasıl olsa duruyor şeklinde tanımlanan Bir nesne gibi hissettim kendimi ve sert Bir dille oldu maalesef
tarafından
Biz kadınlar maalesef erkekler gibi rahat olamıyoruz onlarda bizim gibi olsun istiyoruz tepki vermişsin koru tepkini ama bundan sonra daha anlayışlı bir şekilde yaklaş
(657 puan) tarafından
Anlayışta problem yok çok şükür karşılıklı birbirimize anlayış gösterir anlarız ama Bir anda arı sokmuş gibi donmasi Hadi beni Merak etmedin güzelim çocuklarını da mı Merak etmedin bahanesi çok klişe bilmiyorum ablaaaa bilmiyorum hâlâ çok kırgınım
tarafından
Etmez olur mu tabii ediyor dur ama sabah konuşmuşsunuz zaten bir şey olsa ararsın bunu bildiği için ve bu rahatlıkla yazmamış tır
(657 puan) tarafından
Abla dün Sabah konuştuk dün iftar saatine yakın tartıştık bu saat oldu ne o yazdı ne ben ne o aradı ne ben hatasının farkına varana kadar yazmayacağım
tarafından
Tsrtışmışsınız normal konuşmamanız ama ölümlü dünya uzatmayın gereksiz bir tartışma olmuş
tarafından
Kaç yaşında sın
Abla dediğin için merak ettim ☺️
(657 puan) tarafından
27 yaşında iki çocuk annesiyim
tarafından
Hahaha e ben 23 yaşında yım :-D
(657 puan) tarafından
Yaaaa kusura bakma ağız alışkanlığı işte:)
tarafından
Estağfurullah sorun değil ☺️
0 oy
(173 puan) tarafından
Kız asker polisin genetiğinde var heralde bu durum millete bakıyorum öğlen molasında bile görüntülü görüşüyorlar akşam zaten eve gitcen yani bizimkine bakıyorum ben aramazsam aramaz ölümü dirimi bilmem bütün gün bebekle kafayı bozarım boşver salla gitsin
(657 puan) tarafından
Hayır abla düne kadar günde en az beş kere arardi attığı mesajların haddi hesabı yok Bir anda dün böyle olunca çok kırıldım ve üzüldüm ağrıma gitti

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 921 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 697 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 487 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,244 puan) tarafından soruldu

410,729 soru

12,358,512 cevap

41,272 kullanıcı

Kategoriler

...