Kızlar eşim son zamandan benden tamamen koptu zaten başta da mutlu değildik ya iki gündür ondan bir çikolata istiyorum almadı bana marketin yanından geliyor yani ben geçen gün dedim ki ben de seninle dışarıya geleceğim markete istemedi sonradan gel dedi ya biz o evden çıkana kadar benim başıma neler neler getirdi hadi bilmem ne kayınpederim kaynananın yanında nasıl davrandın bana üstelik yolda hadi gel falan yengemlere git ben abim markete gideceğiz dedi yine sesimi çıkartmadım gittim daha 7'ye kadar orada kaldım bana bir yazma bir bez bir bebek elbisesi getir dedim biliyor musunuz gitmiş en eski yazma mı bebeğin de en eski elbisesini almış poşete koymuş getirmiş umursam hacıasına neden millet karısını arar evde ne lazım bunu alsam mı şunu alsam mı ne getirsem sana ne istiyorsun diyor da benimkisi neden beni hiç aramadı 2 yıldır bir kere bile bana alo dememiş ya işte benim böyle bir hayatım var her gün kahr.oluyorum tabii ki de aileme söyledim geçen gün abimin düğünü düğünü geldiler beni aldılar 4 gün öncesinde ben de dayanamadım bütün valizimi aldım gittim bana bir elbise almadı düğün elbisesi sadece bir tane kiraladı çocuğuma almadı ben düğüne 2 gün kalmış çocuğu elbise almayacak mısın dedim öyle bir yaptı babasının yanında çocuk ne anası elbiseden ya şimdi abimlere gideceğim dedim benimle konuşma dedi falan neyse arabaya bindim gitti mi bana 700 TL atmış al çocuğa para attım hiç ayakkabı paramı bile düşünmemiş ben ne yaptım gittim çocuğun parasıyla ayakkabı aldım kumbarasindan ya anlatacağım çok şey var ama uzuyor böyle bir eşim var bana bir TL bile vermiyor bir elbise almıyorum bir toplu iğne bile almıyor bir şey almıyor ne yapacağım ben böyle bir devam mı edeceğim ev içindeyim bir ömür küçük olduğum için