Merhaba, ben çok erken başladım tuvalet eğitimine ve bize faydası olan şeyleri sizinle paylaşayım umarım en kısa sürede biter tuvalet eğitiminiz. Öncelikle bezi çıkartın ve evde bez varsa saklayın artık bez bitti deyin. Bunu bi anlasın. Sonra yarım saatte bir wc ye götürün ve oturun karşısinda cisimizi yapıyoruz artık bezimiz bitti deyin tuvalete yapması konusunda cesaretlendirin. Gece de asla takmayin bez en büyük hata o diyorlar ben hiç gece de takmadım. Gün içinde 20 kez wc ye gidiyoruz başta yani. En sonunda arada kaçsa da başarıyoruz. Gece de yatmadan önce şu sut içmemeli en az 1 saat öncesine kadar. Pijama giyip doğru wc ye. Sonra uyuduktan sonra 2 saat sonra kaldırıyoruz tekrar wc ye uyku ile uyanıklık arasında yapmasını bekliyoruz yapmazsa zorlamiyoruz. 2 saat sonraya alarm kuruyoruz yine kaldırıyoruz. Sonra sabah 6 ya felan denk geliyor o saatte bi çişe kaldırıyoruz yine uykulu oluyor. En son 9 gibi uyanınca hemen yine wc ye götürüyoruz yapıyor. İlk bir iki hafta bu şekilde yoğun bir Tempo oluyor. Sonra gün içinde söylemeye başlamadiysa saat arasını 1 2 saate çıkartıyoruz. Gece de 1 kez sabah uyanınca bir kez wc ye götürüyoruz. Bu şekilde en az 3 haftada başarıyoruz. Yani bizde bu şekilde oldu. Ama bizimki çok küçüktü 1 bucuk yaşındaydı. Sizinki büyük eminim çok daha kısa sürede başarır şimdiden kolayliklar diliyorum. Ve size dayanma sabrı:)