0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
Bugün saat 3-4 den beri durup dururken sağ kolumun bileğime bı ağrı girdi gitmiyor havucu bile rendeleyemedim resmen ağrıdan tutmuyordu bileğim yeminle durduğu yerde oynatmadan durursa ağrı yok oynattigim an ağrı başlıyor hemde ne ağrı :(( Evde ne yapabilirim dışardan biseyler alamam şuan evde kimse yok emziriyorum da oğlumu 

2 Cevaplar

0 oy
(4,157 puan) tarafından
Buz tutsan belki ağrısını alır geçmiş olsun 
(684 puan) tarafından
Kız bilmiyorum masaj yapuyorum sanki geçer gibi oluyor sonra gene başlıyor
(4,157 puan) tarafından
İncitmissindir farkında olmadan
(684 puan) tarafından
Bacım kızımla telefondan biseyler izlerken durduk yere oldu anlamadım ki bende
(4,157 puan) tarafından
Bilemedim canım vallahi
(684 puan) tarafından
Vallaha bende bilmiyorum canım yanıyor tek bildiğim
-Reklam-
0 oy
(2,536 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Bileğindeki kemik mı kaymış. Benim öyle oluyor malesef. Kaşık bile kaldıramıyorum.

(684 puan) tarafından
Kız bilmiyorum vallaha bu akşam iftar hazırlarken havucu rendeleyemedim düşün durup dururken kayarmi
(2,536 puan) tarafından
Dengesiz hareket ya da ağır kaldırınca oluyor bende. Bu bileğine elini bassana dur bakayım resim atarsam iki bileğine de bak boşluk oluşmuş mu
(684 puan) tarafından
Bekliyroum
(2,536 puan) tarafından
Bak yükledim canım bileğini o şekilde eğ ve o kemiğe doğru dokun orası mı ağrıyor
(684 puan) tarafından
Şuan ağrı yok ama dün adamın gösterdiği yerler çok ağrıyordu şükür ki bugün düne göre iyi
(2,536 puan) tarafından
Çok ters hareket yapma ve çok ağır kaldırma canım o bileginle. İnan benim gitmediğim doktor kalmadı bu yüzden ama maalesef hiç bir şey işe yaramıyor. Eğer birdaha öyle olursa elastik bandaj kullan o en azından ağrısına biraz iyi geliyor. Çok geçmiş olsun
(684 puan) tarafından
Çok sağol canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 491 göst.
10 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 87 göst.
15 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
21 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gerigelen (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

409,555 soru

12,310,735 cevap

38,691 kullanıcı

Kategoriler

...