0 oy
697 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (455 puan) tarafından
Bi önceki postumla alakalı. Bugün sadece zeytin peynir tereyağ çikolata çay koydum ona yemek olarak. Ben hiç konusmuyodum içimden gelmiyodu niye konusmuyosun dedi canım istemiyor dedim trip attı yemek yemeden kalktı sofradan. Sonra ben dayanamadım gittim konuşalım dedim benimde canım istemiyor dedi bende ben pişirmedim onları yiyebilirsin dedim ses etmedi kız kardesi aradı iftara cagırdı yarına. Bende dayanamadım dedim ki iyi işte ayıp olmasın diye yemek yemşceksin karnın doycak dedim şimdi hala konusmuyoruz. Çok üzülüyorum yaa gerçekten.

Bilmeyen için benim yemeklerimi ayıp olmasın diye yiyomus beğenmiyo yani. Sonra temizliğime laf eder bazen bütün bunlar bende birikti. Kendi asla ne yemek pişirir ne ev temizler.

10 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından

Amman bırak o gelsin peşinden nankörler ne yapsan yaranamazsin bu erkeklere bir günde demezler ya Allah razı olsun senden ancak Burun kivirirlar :ermm:

(455 puan) tarafından
Yani haklısın takdir etmek zor yermek eleştirmek çok kolay malesef ki
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayrılık var birdaha sarilamayacagin veya sesine hasret kalacağın gibi:'(

Ne yapıyor ne yiyor nasıl iyimi hastami bilmeden yaşamak var git sarıl üzmeyin birbirinizi sarılın hayat çok kısa 

(6,708 puan) tarafından
Esmoş durumlar nasıl kuzum yok mu bi güzel haber
tarafından
Yok gülüm☹️
(6,708 puan) tarafından
Vay rabbim şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine kavurtursun inşallah ☹️
0 oy
(914 puan) tarafından
Zor bı insanmış eşin ama küçük şeyler için üzmeyin birbirinizi 
(455 puan) tarafından
Ben hep böyle diye diye ilk adımı attım o da alıstı sanırım ve yani ben mi abartıyorum anlamıyorum
0 oy
(618 puan) tarafından
Öyle bırak şuan bizde küsüz keşke bosanip gitse diye dua ediyorum 
(455 puan) tarafından
Neden öyle diyosun sizin meseleniz daha büyük demek kş
(618 puan) tarafından
Saçma sapan tripleri çocuk gibi küsmesi ailesi kendisi sorumsuzluğu saygısızlığı da sayayimmi
(455 puan) tarafından
İnşallah düzelir o da kendine çeki düzen verir bosanmakta zor
(618 puan) tarafından
Ben düzelmesini istemiyorum ki  bosanabilir
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Neden karsina alip konusmuyorsun sebebini neden sormiyorsun nebilim ya cok garip yani benim esim bazen tatsiz tuzsuz yapsamda eline saglik der  coksukur der kalkar bu sukursuzluk niye anlamiyorum hemde su ramazan gunu
(455 puan) tarafından
Benim eşim yemiyo iştr illa ki onun damak zevkine göre olcak. Benim bebeğim var 6 aylık gerçekten zor yemek yapmak benim için
(1,102 puan) tarafından
Evlendigmiz dönem 2 3 kez yemegime su mu eksik tuzu mu az gibi söylemlerde bulundu ve 3 ay hiç yemek pisirmedim. Şimdi taş koysam önüne eline sağlık çok güzel olmuş der :D
(1,271 puan) tarafından
Tamam ozamn disardan soylesin madem oyle sen niye kendini bukadar yipratiyorsun hem cocuga bak hem yemek yap esin cok nankor
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Basit şeyler yüzünden karı koca arası bozuldu mu üzülüyorum ya.. Benim eşim de yemek seçer ama ben umursamam. Yapıp koyarım yerse yer yemezse mutfak orda. Beğenmeyen kendi yapsın. Ha ama konuşularak çözülebilecek şeyler bunlar aslında. Çözmek için çabalayın kavga konusu etmeyin yaa
(455 puan) tarafından
Ben onu yapamıyorum galiba yemediği zaman üzülüyorum aman banane diyemiyorum belki de eşimin tepkisinden dir bazen üfff diyerek çatal kaşık bırakır yrmez bazende sofrayı kaldırdıktan sonra zeytin peynir ister benim babam ne olsa yerdi şimdi bunu böyle nazlı görünce ben çok garipsiyorum
(11,027 puan) tarafından
Her üf demesine kafayı takarsan kafayı yersin :) ama fazla takıntılı yemek konusunda sanırım konuşarak çözmeye çalış.
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Canım önceki postunu okudum belki dolapta bekleyince kötü olmustur. Sen güzel yemek yaptıgımı düşünüyo musun? Begenmıyorsa bike doğal bişey gibi geldı bana herkes güzel yemek yapacak değik ki. Bi de aeciciyse zor. He her yemekte sen nasıl olmus dııye sormada bi bahane buluyorsa o ayrı sürekli söylenmez. 
(455 puan) tarafından
Yok yaa kokmamıs eminim yani bende yedim. Ben güzel yemek yaptığıma inanıyorum kayınvalidem bile beğeniyor benim pişirdiklerimi ama eşim biraz abartıyo işte. Birazda patavatsız ve tutarsız ilkinde yiyip yiyip sonra ayıp olmasın diye yedim denir mi. Bide iltifat etmişti o zaman yemek çok güzel olmus diye. Millet aç bir kuru ekmeğe muhtaç burda bu ise ısıtılan yemeğin muhabbetini yapıyor
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Bırak nankorlugunun ceremesini ceksin
(455 puan) tarafından
Bencede içimden de gelmiyor zaten
0 oy
(194 puan) tarafından
Bnmkide mutlaka bir kulp buluyor cnm ama ben hiç takmıyorum 
0 oy
(10,152 puan) tarafından
Üzülme önemli bir mesele değil  barisirsinjz fazla takma kafana erkek  milletine öyle kıymet vermeye degmiyo))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 347 göst.
24 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Duygubuse076 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 389 göst.
11 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 877 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,414 soru

12,384,596 cevap

43,437 kullanıcı