0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İhtiyacı olan var mı kızlar 

1 cevap

0 oy
(14,139 puan) tarafından
Bana çark gelmiyor ya neden acaba şöyle güzel bir indirim gelmiyor☺️
tarafından
Bilmiyorum ki ben uygulamaya giriyorum iki Dk bişey yapmıyorum sabit bekliyorum çıkıyor birde çevirdikten sonra hemen ekran resmî çekmek gerekiyor yoksa çıkıp girince kayboluyor bulamıyorum haftada bir kez çevirme şansımız var bana 250 TL’ye 100 TL indirim verdi
(14,139 puan) tarafından
Ben de baktım şimdi 300 e 120 ,geldi ama çok ak az öde kampanyasında kullanılmıyor sanırım
tarafından
Bu indirim sadece lcw uygulamasında geçerli dimi trendyolda fln olmuyor dimi bide ihtiyacın varsa indirime ben veriyim sana
(14,139 puan) tarafından
Evet canım lcw da geçerli baya iyi oluyor lcw ürünlerini ben seviyorun kuponla baya indirimli aldığım şeyler oluyor sağ ol canım favoriledigim ürünlerde geçerli olmuyor şuan kupon
tarafından
Tamam canım ☺️
tarafından
1 kod İle bır ürün mü alıyorsun canım yoksa taktik var mı mesela birden fazla indirim kodu yazabiliyor muyuz acaba
(14,139 puan) tarafından
Bir kod kullanıyorsun işte koda göre ürüne sepet ekleyip en son kod yerine kodu yapistiriyorsun öyle baya uyguna şeyler oluyor ben genelde ordan yapıyorum çocukların alisverisuni
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(14,139 puan) tarafından
Lcw urunleri güzel oluyor dolapta gardropsta da etiketli daha uygun ürünler oluyor lcw nin aklinda olsun ☺️
tarafından
Teşekkür ederim canım bakıyım
tarafından
Lcw uygulamadan bir kaç bişey beğendim yükledim sepete kodu yazıyorum katılım şartları sağlanamadı diyor anlamadım ki
(14,139 puan) tarafından
İşte şu an kampanyalar var az al çok öde sanırım ondan olmuyor
tarafından
Hangi ürünlerde o indirim olduğu söylenseydi daha anlaşılır olurdu ben yenı öğreniyorum bilmiyordum
(14,139 puan) tarafından
Kenarında yazıyor urunun bak iki al yüzde beş falan diye
tarafından
İndirim kodu için sordum canım
(14,139 puan) tarafından
Ya normalde ürün seçiyorum oluyordu ama şimdi şu kampanyadan dolayı olmuyor çok al az öde ürünlerinde olmuyor
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim bilgiler için
(14,139 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
18 Mart 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Reyyan01 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 82 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prensesannesi0199 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
2 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prensesannesi0199 (65 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,521 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...