0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (2,109 puan) tarafından

İlk bebeğimde yine böyle 9-10 hafta arası oğlumu kucağımda gördüm bacağını kaldırıyordum oğlan olduğunu görüyordum. Şimdi yine 9-10 haftasındayım bu sefer de yine kucağımda bir bebek gördüm baktım ki kız inşallah bu seferki de tutar da bir de kızım olur :angel:<3

8 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından

Bir oğlum var ikinciye hamileyim bunda rüyamda hep kız gördüm emzirdigimi falan ama bu da erkek :D

(2,109 puan) tarafından
Amin ecmain canım rabbim önce sağlık versin
(7,378 puan) tarafından
Ayy kız olsun son olsun:)  iki bebe yeter bana göre.
(2,109 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim kız olursa daha da doğurmam zaten üst üste oldular bu doğana kadar oğlum 14 aylık olacak ikisi bana yeter de artar elhamdülillah bereket versin :)
(7,378 puan) tarafından
Amin inşallah
(419 puan) tarafından
Benimkinlerin arasında 3,5 yaş olacak bana da yeter Rabbim olmayanlara versin inşallah :))
-Reklam-
0 oy
(13,979 puan) tarafından
İnşallah canım Allah sağlıcakla kucağınıza alin 
(2,109 puan) tarafından
Amin amin inşallah defne kuşum gibi güzeller güzeli bir kızım olur
(13,979 puan) tarafından
Amin Allah gönlüne göre versin tatlım
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Hayırlısı olsun

Benim de 3. , gördüğüm her rüya test çıktı :) 
(2,109 puan) tarafından
Olsun o da sonuç verir :) şimdi bakayım tutarsa demek ki benimkiler çıkıyor tutmazsa da anlarım ki hangisini istiyorsam onu görüyorum :D
(5,126 puan) tarafından
Hahahha aynen
0 oy
(273 puan) tarafından
Ayy ben de hamile olduğumu bilmiyordum henüz kız çocuk doğurduğumu görmüştüm. 1 ay sonra 12 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve kız doğurdum. Hatta geçenlerde yine kız çocuk doğurduğumu gördüm eşim gebelik testi alalım diye dalga geçti benimle
0 oy
tarafından

İnşallah...Ben de hep erkek gördüm ama kız doğdu bende tersine çıkıyor :D

0 oy
(4,357 puan) tarafından
Bende kızçelerimi rüyamda görmüştüm rabbim en hayırlısıni versin inşallah gönlündeki olur ☺️
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Hayırlısı olsun bende kara mara bir çocuk gördüm ilk kızım doğduğunda simsiyahtı saçları sonradan açıldı 
0 oy
(752 puan) tarafından
Bende rüyamda kız bebek emziriyordum kızım olacak nasip olursa :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,441,005 soru

23,687,976 cevap

310,705 kullanıcı

...