0 oy
773 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

2 yaşina girecek. 3_4 yaş aldım. Ebatlı güzel oldu az boydan uzun oldu. Bende paçalarini katlayıp denedim. Öyle daha tarz durdu. İçindeki badiyide lcw'den aldım 

image

25 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Geçen hafta kızıma ve oğluma aldım.  İkisinin de popoya tam oturdu 3 ay giyerler mi acaba . Dolaptan aldım aynısı. 
(820 puan) tarafından
3 ay sonra 3 yaşına girecek kızıma 5 6
20 aylık oğluma 4 5
tarafından
E iyi almışsın bence. Kilolularmi belki ondan öyle olmuştur benimki zayıf.
(820 puan) tarafından
Biraz iriler kuzum . Çok severek almıştım çok da kaliteli ya orijinal değildir diye aldım ama orijinal ürün geldi . Artık yazı çıkarsalar şükrederim. İyi günlerde giysin senin kuzu da
tarafından
Yok bu orjinal değil belli. Sen nasıl anladın orjinal oldugunu
(820 puan) tarafından
Ense ve bacak etiketinden bana orijinal gibi geldi değilse de çok iyi bir replika
-Reklam-
0 oy
(731 puan) tarafından
Çok gzl bence
tarafından
Sağol cnm♥️
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm çok güzel fiyatı nedir bende oğluma böyle birşey almak istiyorum 
tarafından
189 şu canım. Kampanyadaydi ama bitmiş
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Çok güzelmiş güle güle giysin inşallah ..Bende kızıma almayı düşünüyorum bayrama kadar 1 yaşına giriyor nasipse. Nerden aldinz acaba 
tarafından
Dolap uygulamasında bir satıcıdan ama satıcının sayfasi kapanmış az önce baktimda. Durubutikkids di ismi
0 oy
(6,720 puan) tarafından
Nerden aldin canım bende bunlardan alcamda nerde satılıyor bilmiyorum güle güle kirletsin minnak ☺️
tarafından
Dolap uygulamasından aldım canım geçen hafta sipariş vermiştim bugün geldi. Benim aldığım satıcı sayfasını kapatmış ama dolapta yine bu modelden çok var.
Ayıcıkli salopet yaz cikiyor
(6,720 puan) tarafından
Teşekkür ederim sekerim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 826 göst.
7 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde kaavimsi (2,871 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 383 göst.
0 oy
13 cevap 580 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
13 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,586 cevap

40,942 kullanıcı

Kategoriler