Eşim aylardır pupg oynuyor bugün adet sancim gibi sancim oldu eşime sinirlenmiştm ondan sonra oldu Normalde bu sattelerde hep bebek hızlı sert tekme atar ama bugün atmadı korktum .Ben yatak odasında yok eşim oturma odasında pupg oynuyor dedim ki birseyler getir yiyeyim sancim var biraz bebek de hareket etmiyor dedim .Getirdi ve hicbirsey demeden direkt koşa koşa oyuna gitti yani demedi ki iyi misin bebeğimiz iyi mi birşey mi oldu demedi bile
Kavgaliyiz ve şuanda arkaadaslariyla oynuyor..
Benim eşimde öyle canm sinir oluyorum duymuyo bile beni oyun oynycam diye
Bigun bende elinden tlfnu alip kiracamda ondan sonra Allah ya ona verecek yada bana. Ne bu bizim tlflardsn cektigimiz Allah yardimcmiz olsun
Bilsemki durumumuz biraz iyi inanki kırıp atacM tlfnu elinden sinir oluorum ya doğum yaptım ettim adam ewe gelip çocuğuyla oynayacağına tuvalete gidip klan oynuyo Allah alsın oyunlarını.. köylerin yok olur orduların ölür inşallah diorum. Bizden önemlimi yani diorum yok diyo ama dewam ediyo. Kayınvalidemde çok söyleniyo ona bak tlf yüzünden ewlilikler bitiyo ilgisizlikten gidip boşanıyolar fln ama yok duymuo herifim
Aslında çoğu böyle oyun olmasa da aynı şeyi yapardı fazla bişey beklememek lazım düz düşünmek lazım .adamın ilgisini çekecek başka bişey bulmak lazım oyunu yok etmek bı kac kez bırakırsa oynamaz tadı kaçar oyunun saten
Benim esimde oynuo , ve banada indirdi şimdi beraber oynuoz ben cozumu boyle buldum bide belli saatlerde oynuoz sora kapatioz oyunu o zaman hic sorun olmuo
Aynı bela bnimde başımda küçük odada pc deoynar ama başım ağrısa eşim sürekli gelir nasıl oldun dşye aradada telefondan msj falan atıyo başlardda çok büyğk kavgalar editoduk ama belli kurallar koyduk uyduğu sürece sıkıntı yaşamıyoz
Bu oyunu cıkaranın Allah bin bir türlü belasını versin
Aminnnnnnnnnnnnnn............
Sen erkeklerden ne beklıyon canım tabi erkeklerden derken bazı erkekler kıyaslama yapıyorum benimkıde aynı şuan 36 +5 günlük gebeyım suyunu bile benden ister telefon elinden düşmez bide hafta sonu balık tutmaya gideceğim dıyor
Sıkma canını kuzum benim ya valla.. Ben şu son 10 günde iyice anladım beklentiye girersen kaybeden sen olacaksın.. Şu an 39+4 günlük hamileyim ailesine yapmadıgım hizmet yok.. Üstelik bi tek kendisine de değil yani :/ Ama artık sabretmeye çalışıyorum bir yerim ağrıdığında filan dua ediyorum sürekli.. Oyun oynamıyo benim eşim ama telefonu elinden 5 dakika düşmez.. He halsiz olduğumu görünce ne oldu filan diye sorar ama devamı gelmez :/ İstisna vardır elbette ama geneli vurdumduymaz yani.. Sana teselli veriyorum kendimce ama ah bi de ben tamamen uygulayabilsemm..
404,443 soru
12,116,150 cevap
36,461 kullanıcı