0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (243 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar dun sabah sezeryan fogumumu yaptim. Cok zor ve psikolojoikmen bni yipratan bi surec oldu. Sonra anlatacagim

Herneyse bebegim gogsumu emmiyor, zerre uyuyamadm hastanedeyoiz ama devlet hastanesi dgru dGun ilgilenmiyorlar. Gece cok acikti emmedi ve mecbur sagdim.  Ilk kizimida sagarak verkistim ama bunda direk emzirmek istedim bir cocugum daha var sagmak zor olur diye. Ama cok zorlaniyrm napayim saginca kayinvalidem annem kiziyor bi fikir verin. Ve evdeki 14 aylik kizima ihanet etms gbi hissedyem onu cok ozledm.. ywni dogan bebegime alisamadm snkii kafayimi yiyorum ben. Kizimi istyrm sadeve
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(1,276 puan) tarafından

Doğumun çok zorlu olduğu için böyle düşünüyor olabilirsin. Kızını özlemen de çok doğal ama ihanet edecek bir durum yok, öyle düşünme. O bebekken  de ona ilgi gösteriyordun sonuçta. Dengeyi kurabilirsin merak etme, tüm annelerin evlatlarına yetecek kadar sevgisi var :) 

Bebeğini doğru pozisyonda emzirmeye çalış, ensesinden tutup tam göğsüne dayayarak. Bir kaç güne alışır. Sık sık emzir, gerekirse sütünü de sağ tekliflerde bulun. Kolostrum çok faydalı mümkün oldukça sık emzir, doymuyorsa da memeye en yakın biberonlardan alıp ver ki meme reddi yaşamayasın. :)

Ayrıca gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün bebeğin. Vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah.❤ 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 221 göst.
15 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
27 Kasım 2024 Aile kategorisinde Sv tht (361 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 494 göst.
1 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1111 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu

406,106 soru

12,175,393 cevap

36,648 kullanıcı