0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (1,985 puan) tarafından
Çarşamba günü akşam üstü oğluma tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım akşam yedi dün öğlen de versim bir kase daha var bugün de versem mi yoksa dokunur mu bilemedim içinde yoğurt yok zeytinyağına un kavurdum tavuk suyu şehriye bir yumurta sarısı yarım limon var içinde sadece 

23 Cevaplar

0 oy
(2,500 puan) tarafından
Ben 2 günden fazla vermiyorum fazla kalırsa döküyorum canım ya. İçine birde yumurta filan koymuşsun dök bence yaaa.
(1,985 puan) tarafından
Yaa tamam öyle yapayım o zaman normalde gününde ya bitiriyor ya da ertesi güne vermiyorum bunu ben bile içtim güzeldi o da çok sevdi o yüzden verdim ama bugün vermeyim o zaman
(2,500 puan) tarafından
Yine sen bilirsin canım ama dök gitsin tehlikeye atmaya gerek var mı. Ben 2 günden fazla vermem hiç
(1,985 puan) tarafından
Öyle yapıcam 3 günlük tatlı beni zehirlemişti o yüzden korkuyorum vermeyeyim
(5,824 puan) tarafından
Tavukluysa aman deyim ben kizimda oyle bir hata yaptim yazdi bide. Aksam uyuttum guluk guluk bogulma sesi geldi telsizden biz salonda tv izlioduk hemen kostum baktim seffaf kusmus denizanasi gbi pelte vicik bisey jole gibi guluk dio agzindan pelte cikiodu ogurdukce. Hemen acile kostuk  serum taktilar bi ilac verdiler falan bikac saat sonra taburcu olduk 4 yasina kadar tabuk yedirmeye kirktum.  Aoglum suan on aylik tavugu uzun bi sure veremem heralde cesaret edemem gibime gelio
(1,985 puan) tarafından
Ayy aman Allah korumuş. Yok yok vermeyeyim yediği kâr kalsın .
-Reklam-
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Bence başka şeyler yap 
(1,985 puan) tarafından
Öyle yapayım o zaman yediği yeter
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Her seferinde çorbanın tamamını isitmadiysan birşey olacağını sanmam ama ısıtıp kalanı koyup tekrar ısıtıp kalanı koyduysan sıkıntı olur
(1,985 puan) tarafından
Yok cezveye yiyeceği kadar alıp öyle ısıtıp verdim de 2 günden fazla verme diyorlar
(7,442 puan) tarafından
Bişey olacani sanmam ama sen bilirsin canim
(1,985 puan) tarafından
3 günlük tatlı beni zehirlemişti o yüzden korkuyorum o da benim gibi hassassa dokunur
(7,442 puan) tarafından
Verme canım o zaman
0 oy
(5,337 puan) tarafından
Verme canim ben en fazla iki gun veririm. Hele tavuklu biseyse bidaha isitmamak ertesi gun vermemek lazimmis.
(1,985 puan) tarafından
Aynısını tekrar ısıtmadım içinden alarak ısıttım ama yine de vermeyeceğim
0 oy
tarafından
Ben ikinci gün bile vermemeye çalışıyorum üç gün fazla yaa verme yap hemen biraz 
0 oy
(5,956 puan) tarafından
Verme yumurta vsr icinde kaynıyor icinde surekli yap yeniden bugun yarin yer tamam 3 gun vermem hic bir yemegi corbayi canım
0 oy
tarafından
Eşim yumurtadan zehirlendi 3. Gün yumurtayı yine yemişti mahvoldu o gün yedirme dök yaparkende azar azar yap 
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Tavuk suyu varsa sakın ha risk alma. Aman, Allah korusun. 
0 oy
tarafından
Kızım sadece tarhana içtiği için ben 3 gün veriyorum. Ama senin çorba olsa vermezdim sanırım. 
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Benim kizim yemiyor oyle ust uste ya. Yumurta falan var nolur nolmaz verme istersen canim
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Canım ben 2 günden fazla vermiyorum,bide tavuk varmış verme bence taze çorba yap sen en iyisi 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
3.gunde verdim 4. günde. Hiç yemek israf etmedim. Bozulmamış ise niye dokesin mübarek ramazan günü. Tavuk suyuna kemik suyuna yaptığım yemekleri falan bitene kadar yedirdim bazen 2 günde bazen 3 günde biterdi. 
0 oy
tarafından
Dokunur canim bozulmustur tavuk suyu varsa
0 oy
tarafından
Sen 3 gün aynı yemeği yemeyi gönlün alıyor mu?
0 oy
(2,930 puan) tarafından
2gun yeter bence ya taze yapılması daha iyi ya 
0 oy
tarafından
ben ikinci sefer bile vermiyorum taptaze veriyorum.kalirsa ben yiyorum.corba yapmak cok mu zor kedilere ver en fazla israf olmaz o zaman zehirlemeyin cocuklari
0 oy
(1,994 puan) tarafından
Tavuk ikinci gün yenilince bile risklidir en çok bakteri üreten yiyecek asla kendimde ikinci gün de yemek çorba sevmem tadı değişiyor bebeğimede taze Taze az az yaparım 22 aylık 
0 oy
(12,773 puan) tarafından
Tavuğu aynı gün tüketmeye çalışın canım diğerlerini bilemem de tavuk bakteri üretiyor çok fazla 
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Her seferinde ısıtmazsan bişey olmaz ben yiyeceği kadar ısıtıp veriyorum 3 günde bitmezse o zaman döküyorum
0 oy
tarafından
Ben en fazla 2gün veririm  kendimize de öyle yaparım 3 gün olmuş bence verme birde çorbalar her zaman 2 günlük yaparım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
1 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 334 göst.
7 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 241 göst.
0 oy
19 cevap 204 göst.
25 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu

406,024 soru

12,171,295 cevap

36,637 kullanıcı

...