0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (486 puan) tarafından
Annelerim emzirio yatağa koyunca ya uyanıyor  yada yarım saat uyuyor.yada mememde uyuyor koyuncq uyanıyor  geceleri yatmadan mama veriyorum genelde 3 4 saat uyuyor. Bu emzirirken doyamadığı anlamına mı gelir av olduğu icin mi uyuyamamış yani

7 Cevaplar

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Bence doymadığı için sık uyanıyormuş canım 
(486 puan) tarafından
Sutumu artirnak icin her seyi yapıyorum ama asla dolu dolu olmuyor. sütümü sıkıncada gözüküyor üzüldüm şuan
-Reklam-
0 oy
(4,333 puan) tarafından
Evet canım doymadigi zmaan ya uyumaz ya kısa uyur 
(4,333 puan) tarafından
Bende tek artıran dut oldu gerçi ben çok iştahsızım bebek emzirdigim halde hiç acikmiyorum
(486 puan) tarafından
Birde dutu deneyim benim istah masallah
(4,333 puan) tarafından
Keşke bende iştahlı olsaydım doğumdan sonra 23 kilo verdim
(486 puan) tarafından
Böyle de kilo alıyorum 86 kiloyum emzirirme  zayiflamam gerekirken daha kotu oluyor her yerden eksilerdeyim
(4,333 puan) tarafından
Bilsem ki cok yiyince sütüm olacak zorlar yerim.de maalesef
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Kaç günlük? 

Bana göre aç olduğu için, tecrübelerim ona göre 

Sütüm pek olmaDı ne zaman mama versem çocuklarım doyardı olması gerektiği gibi uyurdu
(486 puan) tarafından
70 günlük. Üzüldüm şuan valla. Sadece geceleri veriyordum gündüzde ek olarak as bir sey versem mi
(5,126 puan) tarafından
Üzülme canım asla üzülecek bişey değil. Emzirmeye devam devam, ama aç da kalmasın
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Kilo alımı iyiyse sütünüz var demektir benim oğlum ilk 3 ay memede uyudu zaten sonra sonra doyurucu oldu sütüm ebe gayet normal sana ihtiyacı var kokuna demişti 
(2,175 puan) tarafından
Yani bu annenin elinde emzirmek nekadar yavrunuz bagriniza basarsanız beyin süt üretir bunu doktor söyledi her annenin sütü bebeğine yeter yeterki yavrusunu benimsesin dedi bu bir gerçek
(486 puan) tarafından
Evet benim hemşiremfe demişti ten teması diye cok doğru
(2,175 puan) tarafından
Bence Kaynana koca onu bunu takmayın şuan 22 ayliyhiz valla at kosturiyoruz keşke gene yatsak diyorum oğlumla:))) tadını çıkartın bu güzel günlerini güle güle büyütün yavrunuzu
(486 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım umut oldun bana allaj razı olsun
(2,175 puan) tarafından
Önemli değil bir anneye iyi yönden dokunduysam Umut olduysam ne mutlu bana daha çok mutlu olurum :) mis kokulu Cennet kokulu yavrunuzu başkası yüzünden kendinizden kokunuzdan mahrum bırakmayın zaten ona en iyi gelecek şey şuan o
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Sanırım doymadigi için uyanıyor gece yatırmadan önce mama ver uyanırsa emzir sütünde birikir cnm 
(486 puan) tarafından
Evet baya birikiyor o zamqn. Uyandığı zaman emince yine hemen uykuya dalıyor ama gundux sürekli emiyor sut birikimiyor
(1,384 puan) tarafından
Kilo durumu nasıl peki eğer az alıyorsa gündüzleri de 2 defa mama verip aralarda yine emzirebilirsin gecede yatırmadan önce verip sonrasında emzirebilirsin bu şekilde dengeleyebilirsin
(486 puan) tarafından
En son 45 günlükken gittik iyiydi ama suan 70 günlük baya oldu ve o süreçte geceleri mama verdim anne sutu ile kilo alımı doğru çıkmaz diue düşünüyorum. 3 gun sonra bakacagiz doktoruma söyleyeceğim vu durumu
0 oy
(4,627 puan) tarafından

Bebeginiz kac aylik bilemiyorum ama memede uyusa da emzirmeye devam edin, cenesnin altina parmakla ittirme yapin refleks devam eder. Her iki gogusunuzu de en az 10 15 dakka emzirin, uyusa bile. Toplamda yarim saat olacak sekilde. Bir sonraki emzirmeye de en son emzirdiginiz memeden baslayin. Sık emzirmelisiniz ki sutunuz cogalsin. He max 2 3 saat uyur yine cunku anne sutu mamaya gore kolay sindirilir. Sakin doymuyo mu uyusun vs diye mamayi cok vermeyin, cunku uzun sure emmezse memeler sut uretmez ve bi sure sonra sut cekilir.

Ayrica bebekler anne memesini, anne kucagini sevdigi icin o sekilde uyumak isteyedebilir. Kilo alimi ve bez sayisi iyiyse sikinti yok demektir.

(486 puan) tarafından
Evet haklısınız her seye rağmen gündüz istediği kadar emziriyorum sadece gece veriyorum o kadar. Yine aynı yapmayı düşünüyorum en azindan bi b6 ay gitmek ıstiyorum teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Valla benim kızım da öyleydi mama verince uyumaya başladı anladım ki açlıktanmis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
10 cevap 164 göst.
18 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,150 soru

12,463,990 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler