0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 .birincisi kaynanamla aynı evde yaşıyoruz kaynanam zamanında senin gibi essek varken ben niye temizleyeyim dedi.bende dün misafirler var kaynanam çorbayı almış dökmüş yere anne niye temizlemedin dedim unuttum diyor iki dakikada insan unutur mu belki ben abarttım misafirin yanında essek var nasıl olsa temizlemedin dedim .kaynanam bana söyleyince eşimin zoruna gitmiyor ben deyince eşimin zoruna gidiyor 

2.esim iki yaşında birde yeni doğan kızım var ikisine birde üstüne ev üstünde olmama rağmen ev işleri de ben yapıyorum.eşim benim hiçbir iş yapmadığımi birde annesine diyor diger eve git rahat yat bu kadar bir insan zalim olur mu?

7 Cevaplar

+1 oy
(14,128 puan) tarafından
Ya işte hep bu postlar aynı sonuca varıyor iş este bitiyor ötesi yok eşin böyleyse herkes yapar o değerini bilip Allah razı olsun denedikten sonra gerisi ne yapsin
tarafından
Böyle bir eşe nasıl tavır alırsın
(14,128 puan) tarafından
Biraz stratejik davranırsim   güzelce konusursun bir şey söylerken eslerinize senin annen şöyle böyle demek yanlış direk zaten tavir oluşmasına sebep oluyorsun kendine ama bu tarzda insanlarında huyu işte değişirmi bu yaştan sonra bilmem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynananın yaptığı büyük terbiyesizlik. Ama belkide unutmuştur gercekten.

Eşine gelecek olursak hem ev ev ustuneyiz diyorsun hemd 2 yaşında hemde yeni doğmuş çocuğum var diyorsun. Neden arka arkaya yaptın bacım. Madem eşinde hiç yardım etmiyor. Bütün evin işi madem sende canıma yazik degilmi Allah askina
tarafından
İkinci korundugum halde hamile kaldım ona göre de eskiler nasıl bakiyormus
tarafından
Eski zamanki kaldı şimdi yıl olmuş 2023 .
Ev ev üstüne olması bile saçma. Şu zamanda
Keşke hiç kabul etmeseydin.
Anne yanında kalan kocalar. İkinci bı eş olarak görüyor annelerini
Hatta o birinci eşi gibi sen onun kumasi gibisin. Ona senden daha değer veriyordur eminim.
Ama eviniz ayrı olsa adamın yedi yirmidort göreceği ilgilenecegi sen olurdun
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Hem ev işlerini yapıyorsun hem bebelerine bakıyorsun hem de kaynananın dırdırını mı çekıyorsun helal olsun sana
tarafından
He birde koca dirdiri
0 oy
(348 puan) tarafından
bende kaynanamla oturuyorum böyle postlar gördükçe kaynanam melekmis diyorum kaynananın yaptığı terbiyeslikten baska birşey değil kocanda senin yanında durması sana yardım etmesi gerek ana kuzusu oğlanları evlendiriyorlar sonra kızın başını yakıyorlar 
(2,692 puan) tarafından
Kız o nasıl nick :D
(348 puan) tarafından
:)bebeğim sağolsun böyle bir nick buldurdu bana hitleri biliyorsundur işkence etmişler ya benim oğlanın ismi Adem oyuzden adohit buldum
0 oy
(360 puan) tarafından
Eşin biliyor mu kaynananin sana eşek dediğini?
0 oy
tarafından
Alttan aldıkça olur valla bizim evler altlı üstlü. 9 aylık hamile halimle hem kendi evimi hem onun evini temizlemeye çalışırdım yine de yapmiyosun etmiyosun olurdu. En son bı kavga anında yaşlı değilsin hasta değilsin elin var ne yüklenip duruyorsun dedim o zamandan sonra kendisi yapıyor. Eşim yine de konuşmaya devam ediyordu sürekli yapmiyosun deve gibi yatiyosun bilmem ne. En son kendisi de gördü annesi yüzünden yapamadiğimi. Şimdi yemeğe bile el sürmüyorum 
(7,791 puan) tarafından
Eşin seni hizmetçi mi almış kaynana işi yapmak nedir ev ayrı köy ayrı
tarafından
Ya laf yapmasa yine yapayım lazım değil ama çamaşır yıkarım laf yapar yaparım yapmıyo der onla mi ugrascam bugünde kavga ettik zaten eşimi aradım dedim ben daha inmicem diye
0 oy
(7,791 puan) tarafından
2. Evliliğin akıllanmış olman lazım yani ev üstüne ev olmaz bilmen lazım neden kabul ettin 
(2,692 puan) tarafından
Kız, 2 konu var demiş ya onu açıklamış. 1.ve 2. diye :D
(7,791 puan) tarafından
Sjsjsjsj ay sesli güldüm :D
Soran kusura bakma canım ama yinede o kadında ana o adamdan eş olmaz
(2,692 puan) tarafından
Bence de olmaz, hayırlısı artık :/

Ben de güldüm valla :D

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 316 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu