0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (4,349 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Uyku arkadaşı ayıcık versem almaz eline direk fırlatır nerde ebidik gübidik birşey var onu tutar elinde öyle uykuya dalar bugün calpol şişesini seçtik sanırım hasta diye kendine onu yakın hissetti bugün ☺️ bazen bepantol olur bazen vitamin damlaları olur bazen şu şişesi olur muhakkak tuhaf bir şey varsa elinde öyle uykuya dalar ☺️❤️ Bi değişik bu çocuklar ee sizler nasılsınız sanal kankalarım akşam iftar menülerinde ne var deyin hele ☺️❤️

15 Cevaplar

0 oy
(7,698 puan) tarafından

Kafam çatlıyor,burnum kanıyor,adet oldum :ermm:butun hastalıkları topladım sanırım :getlost:

(7,698 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(4,349 puan) tarafından
❤️❤️❤️
(789 puan) tarafından
Geçmedi mi kız basın hâlâ sen ne diye gitmiyon hastaneye başına bir iş gelecek
(7,698 puan) tarafından
Kuuzm iki çocuk var bırakacak kimse yokki :/
(789 puan) tarafından
Onlarla gitsene kız kendini de düşünmen lazım eşinle gidin benimde başım ağrıyordu benim de iki çocuk var hep birlikte gittik hastanaye bize birşey olsa ne yapcak çocuklar onlar için herşeye dikkat etmemiz lazım öyle düşün
-Reklam-
0 oy
(6,994 puan) tarafından
Benimkide çiftlik hayvanları ile uyuyo beşiğin içi doluyo uyuyana kadar :D 
(4,349 puan) tarafından
Yaa hayvansever çocuk yerim onu maşallah ☺️❤️
(6,994 puan) tarafından
☺️❤️❤️
0 oy
(618 puan) tarafından

Öldüm öldüm  ev temizledim çocuğu uyuttum camdaki kızi izliyom akşamda fırında tavuk  var koycam kendi kendine pissin :'( bende pilav yaparım tamm

(4,349 puan) tarafından
Bacı ben daha Bi çöp kaldıramadım ya oğlan hasta onunla ilgilen yedir giydir yatır bu saat ettim şimdi o uyurken yemeği aradan çıkaracağım iftara doğru vakit kalırsa da ya Bi süpürge atarım ya robotu çalıştırırım bu çocuk doğdu doğalı bende düzen müzen temizlik kalmadı
(618 puan) tarafından
Ayyy biliyom o çocuğu aynısından burdada var oda oda temizliyorum ama canımi çıkardı süpürge yi tutuyo vileda yi tutuyo bezi istiyo en son koydum hepsini kucağına al sen yap dedim ya :(((
(4,349 puan) tarafından
Valla bazen o noktaya geliyor insan sabah  kahvaltısını hazırlıyorum Bi paçama yapışıyor Bi mutfakta ne varsa döküyor ben hazırlayan kadar Bi bakıyorum mutfak savaş alanı olmuş
(618 puan) tarafından
Ne zaman buyucek bu cocuklar:(
(4,349 puan) tarafından
İnsallah bir gün bu günleri gülümseyerek hatırlıycaz biz de ☺️
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Oyy kıyamam geçmiş olsun bende bugün oruç tutmadım dun oruçluydum iftardan sonra kotu oldum açile gittim hamile oldugum için bazen tutup bazen tutmuyorum
(4,349 puan) tarafından
Saol balım sende zorlama kendini Rabbim izin vermiş zaten insallah sağlıkla ilerde ödersin borcunu
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Çocuklar öyle bnde bebeğime hamileyken oynasin diye çok tatlı oyuncaklar aldım eğitici felan gidip şarj kablosu kumanda mandal pet şişe bu tür şeyleri seviyor benim merak ettiğim şey sallanmadan sadece elinde bir nesneyle mi uyuyor :))
(4,349 puan) tarafından
Ah nerde o günler kuzum sallanmaz olur mu  yine öğle uykusunda az sallarım uyur hemen ama gece 5 te uyandı 8 e kadar dizim çıkacaktı artık nerdeyse :(
Valla bu saydığın her şeyle benimki de oynuyor kabloları prizden çekip peşinden sürükler gelirim şarj falan olmamış süpürge yaparım bakarım kapandı elektirlk mi gitti derim Bi bakarım fişi çekmiş su şişesini alır evde ordan oraya atar koltukların altından mandal su şişesi kumanda toplarım :)))
(1,420 puan) tarafından
Bnmkide aynı bide daha 7 aylık ediyorum daha şimdiden boyelyse ilerde yaşını felan alınca bunu evde tutamiycam diye korkuyorum hele bugün bir şey oldu hiç durmadı ağladı durdu gerçekten anne olmak çok zor çok güzel ama çok zor bnmkide aynı öğlen o mesajı atarken sana salliyorum akşam oldu gene sallıyorum telefonu zaten sallarken elime alabiliyorum Allah yardımcımız olsun ne diyim :()))
(4,349 puan) tarafından
Ahh canım annelik çok zor Rabbim canlarına sağlık versin insallah bu günler de geçer ne diyelim ❤️
(1,420 puan) tarafından
Öyle gerçekten onlar iyi olsunda yeterki ❤️
0 oy
(4,349 puan) tarafından
Nerdesiniz kız :)) 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim valla anlık büyük oğlum keyif yapıyor daha doğrusu keyfi yok dişler sağolsun miniğim uyuyor valla geçen gün motoruyla uyudu ondan önce sıcak su torbası ördek ile ( sıcak değildi)  ev tadilatlarına devam eşim geldi şimdi banyo dolabıno değiştiriyor bu haftasonu baya yoğun akşamda çocuklar uyuyunca çalışma odasına ( aynı zamanda oyun ) girişcez alçı işleri vs var bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışcam bakalım çok iş var çok sonra çocukların odası değişcek duvarlara resim çizilcek  falan ohooo anlayacağın iş var yeni taşındık Kasım'da eski bir evdi herşeyini değiştirdik evin ( kiracı değiliz ) ama zor oluyormuş anladık bitince rahat bir nefes alacağız inşallah 
(4,349 puan) tarafından
Ne kadarlık canım benimki 13 aylık üstte 4 altta 2 var yanlar da kızarmış ama daha bir şey yok Rabbim kolay çıkartsın ya ben yirmilik diş çıkarırken anladım çocukların halinden valla çok zor el kadar yine iyi dayanıyorlar o acıya :(
(7,459 puan) tarafından
20 aylık ilk dişler 13 aylıkken geldi Dördü birden ilk üstler geldi aynı anda sonra altlar geldi aynı anda :(
(4,349 puan) tarafından
Ahh Rabbim yardımcısı olsun minik kuzularımızın canım ❤️
(7,459 puan) tarafından
Amin canım amin ❤️
(4,349 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(9,569 puan) tarafından
Çok tatlı...

Bu ararlar bizde ayniyiz
(4,349 puan) tarafından
Saol kuzum ❤️
0 oy
(13,613 puan) tarafından
Maşallah maşallah 

Benim kizdeatıyor yataktan uyku arkadaşinı 

Akşama nohutlu pilav ustu tavuk cacık düşünüyorum 
(4,349 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️
0 oy
(5,962 puan) tarafından
Taze fasulye aldim kıymalı onu pişiriyorum suan yanina pilav corba salata 
(4,349 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Oyy ben senin calpol tutan eti puf ellerini yerim bizimkide meme tutuyo emzik arariz oyle bitane agzinda bitane elinde :D neler denedim uyku arkadasi olsun diye olmadi

(4,349 puan) tarafından
Ayy yerim onu da ben ya ☺️❤️ bizimki Allahtan emziğe çok düşkün değil Bi uyurken veririm ağzına başka da vermem hatta emzik uzaktaysa direk sallarım öyle çok aramaz bende bayılıyorum öyle kucağında ayıcık bebek uyuyan çocuklara bizimkiler olamadı öyle ☺️
0 oy
(13,432 puan) tarafından

Maşallah geçmiş olsun canım bende girdim mutfağı topladım uyandı bebe yemek yapmadım henüz annemgil gelecek artık annem gelince yaparım  :)

(4,349 puan) tarafından
Bende öyle canım bazen rahat rahat banyo yapmak için bile annemi çağırıyorum gel çay içelim sonra  ben Bi banyo yapayım anne diye ☺️☺️
(13,432 puan) tarafından
Maşallah ne güzel ben o kadar yapamıyorum kadın çalışıyor zaten  :)
(4,349 puan) tarafından
Yok benimki evde Allahtan o yüzden etinden sütünden her Bi şeyinden faydalanıyorum canım anamın ☺️☺️❤️
(13,432 puan) tarafından
Allah başımızdan eksik etmesin onlari
(4,349 puan) tarafından
Amin kuzum amin ❤️
0 oy
(3,891 puan) tarafından

image

ben evi süpürürken benimkiler de sızmışlar :) 
(2,226 puan) tarafından
İkiz mi :)))))
(3,891 puan) tarafından
Öyle :)
(4,349 puan) tarafından
Ayy maşallah ya hayalimdeki çocuklar hep derim hani anneler geliyor bebek orta yerde kendi kendine uyumuş kalmış ben ömrüm boyunca o tabloyu görebilecek miyim acaba diye ☺️
(3,891 puan) tarafından
Öyle çok titizlenmeyince oluyor. Koltukta uyutuyorum, yere minder serip uyutuyorum, yatak odamda, ablalarının odasında heryerde uyutup sonra yataklarına götürüyorum ki şartlanmasınlar. Uykuları geldiği anda direnmesinler
(4,349 puan) tarafından
Canım bende öyleyim valla ama bizimki sallanarak uyur demek istediğim çok oynayıp yorulunca bile böyle kendi kendine Bi köşede sızıp kalmadı hiç aa uyumuş yavrum kendi kendine demedim ☺️☺️
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Misafirim var,bir dünya iş çıkardım kendime banyo wc ovalandi girmişken ben de yıkandım. Sarmalar mantilar yaptım =)) oglusum da huysuz 2 gündür 
(4,349 puan) tarafından
Ohh ohh eline sağlık hamarat hatun ☺️❤️
Zaten misafir geldi mi ekstra huysuz olur bücürükler ☺️☺️

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 346 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Susam (4,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 524 göst.
+1 oy
9 cevap 513 göst.
0 oy