hanımlar günaydın yine ağrılarla geçen gecenin ardından güne erkenden başlamak uyuyamamak benim yaklaşık 3 yıldır kanda crp değerim yani enfeksiyonum 20 nin altına hiç dusmuyor yaklaşık 7 ay önce çok yorgunum bitkinim diye dahiliyeye gittim iltihaplı romatizmadan şüphelenip romatolojiye gönderdi 7 aydır yapilmadik test cekilmedik emar kalmadı sonuç tam konulamadi iltihaplı damar romatizması yaninvaskulit olmasıda büyük olasılık diyerek ve bütün vücuduma yayılmış durumda son noktaya geldik inşallah kortizona başlandı yanıt verirse vücudum devam edilecek vermezse ignesine dönülecek vs vs . Diyeceğim şu ki ben ne zaman sağlıklı eş ve anne olacağım çok yoruldum artık kendimden psikolojim bozuluyor her gün ağrı çekmekten eşim bile artık eskisi gibi değil hastanın yüzü soğuk olur misali çocuğum ilgi bekliyor tam istediğini veremiyorum lütfen dualarınıza bana da yer verin çok yoruldum böyle olmaktan
Neden yukseliyormus enfeksiyon vucudunda. Benim esimde fmf hastasi. Genetik ilthapli romatizma kandaki enfeksiyin seviyesi cok yukselince atesli hastalik gecirio karin agrisi bazen bacaklarina vurui omur biyu kullanmasi geeken ilac var kolsin. 2 gun uc gun yatar yerinden kalkamaz su sigara bile icemez yemek yemez iki buklum yasli dede gibi yuruyerek vc gider kendine dikkat etmedigi mazan yemegine bakimina yada strese girdigi zaman atak gelio. Evlenmeden once bekar yasiodu içiodu yemek icmek zaten hakgetire istahsizdir oyle bakimsizca her ay yada iki ayda bir atak oluomus. Evlenince bilac ayda bire cikti sonra yilda bir ikiye cikti senede hir cikti iki senede bire cikti . Masallh baya uzun surdir atak gelmiyo en son hamileydim sanirim bi atak gelmisti. 1 seneyi gecti . Ama surekli bi biyeri agrir sinir olurum kolu agrir bacaginagrir boynu agrir daha bise bulamaz diz kapagi dirsegi agrir gic bise yoksa bile ayak parmaklarini inceler agrio diye bazen kendi kendime derim yasli amcayla evlensem heralde daha sagliklica olurdu diye hasta degilken bile kendinde hastalik ario gicik edio beni o bendede var benimde oram agrio bise olmaz diorum bende kafasina takip hepten karin agrisina donusturmesin diye))
1,488,511 soru
24,331,498 cevap
345,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın