Gerçekten şu konuya değinmek istiyorum, çocukları yakınen takip edip ilgilenen bir birey olarak söylemeliyim ki Bi çocuk 7 yaşında gitmeli 1.sınıfa 6 yaşında gönder pişman olursun diyen insanlar 6 yaşındaki bir çocuk 1.sınıf yükünü nasıl kaldırsın ben bu sistemede kızıyorum oyun oynicak çocukları zor bir süreç ve eğitimden geçiyoruz benim kız kardeşim 6da başladı oda çok cılız falandı konu boy kilo deil konu onlar daha çok küçük inanın hiç bir şeyden geri kalmıyorlar zekaları da yetiyor sizce oyun çağındaki Bi çocuğu sert masa başına koyup saatlerce yazı yazdırmak ve ev ödevleri ayrı mesele inanın çoğu yetişemiyor 1.sınıf gerçekten çok zor bir süreç çocuğun annenin psikolojisi bozuluyor ve bu da tamamen çocuğun yapmak istemeyişinden o küçük çocuk oyun oynamak istiyor ya zaten ömürleri boyunca hep ders görecek hep çalışacak bırakında 1 sene hayatını yaşasınlar çocukluklarını yaşasınlar 7 yaşında aklı daha çok eriyor çocuğun o zaman daha kolay olur inanın bana bizde bu hataya düşüp 6 yaşında gönderdik yapamadı 1 ay içinde anasınıfına geri aldık maşallah şuan çok zeki sınıf birincisi ve en önemlisi mutlu bir çocuk...