0 oy
753 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,245 puan) tarafından
Ya gerçekten bıktım artık bu hayırlı  günlerin hatrina Allah'ta canımı alsaydı bende kurtulsaydim çünkü başka çarem yok eşim olacak pislik beni bezdir di her dakika hakeret ediyor her saniye kusuyor sürekli benden sıkıldığını söylüyor rabim belki belasını versin hiç bir şekilde memnun edemiyorum  ya tuveletin lambasını açik unutum die giti lambayı söktü günlerce karanlıkta kaldım az bu akşam kardeşimn evine gittik diyor başım şişti herkesin içinde diyor birazdan eve gitmesek seni burada bırakıp giderim yine insanların içinde diyor eyer birar ısrar edip dese biraz daha uturun oturursan seni duvecem iki de bir diyor ben sıkıldım bu evden lafı beni yine aldtamak istediğine getiriyor

18 Cevaplar

+1 oy
(2,531 puan) tarafından
Eksik duâ etmeyin sayılı nefes belli çünkü her öleyim diyen ölseydi ☺️ Rabbimden eşinize hidayet buyurmasını isteyin bu sizin imtihanınız sabr ederseniz kazanacak sizsiniz bu dünya da olmasa bile gerçek dünyanız cennet olur. Çocuklarınızı düşünün siz giderseniz onlar ne yapacak. Hep birlikte duâ edelim de eşiniz doğruyu bulsun inşaallah 
(1,245 puan) tarafından
Allah razı olsun ama yedi yıldir imtihanın bitmedi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ya kuzum ben delırıcem ya yorumda 2 cocugum var demıssın bu adam bır anda boyle hayvn olmadı ya hadı bırtane yaptınız nıye 2. Oluyo sımdı ayrıl desek ayrılamam cocuklarım var dıceksın e onları sen yaptın, senden zıyade bu ıgrenc evlılık hayatında buyuyorlar annelerının asagılandıgı mutsuz oldugu olmek ıstedıgı bır hayatta 
tarafından
İki gün sonra o çocuklar ne olacak sanıyorsun Gözdecim
0 oy
(7,374 puan) tarafından
Senin bu eşin ne tür psik**at ya 
(1,245 puan) tarafından
Rabimde eyer ben haksizsam belamı versin yoksa rabim onu cehennem ine bile kabul etmesin inşalah
(7,374 puan) tarafından
Yavrum sen kendine niye bela yüklüyosun.seninde psikolojini bozmuş resmn farkındasın bunun değil mi?
(1,245 puan) tarafından
Evet artık delirdim
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ya ne oluyor bu üst üste postlar ya çok üzülüyorum :( 
(1,245 puan) tarafından
Artık dayanamıyorum
(7,456 puan) tarafından
Boşan canım ayaklarının üzerinde duramaz mısın çok mu küçük çocukların
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Boşansan canım 
(1,245 puan) tarafından
Ailem hiç bir sekilde kabul etmiyor iki küçük cocugum var
(7,791 puan) tarafından
Kaç yaşındalar
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Sabah yaptıkları yetmemiş mi haysiyetsiz ya 
(1,245 puan) tarafından
Ya bunlar az bile bide hep ben hataylimişim gibi davranıyor
(1,818 puan) tarafından
Seninki insan değil ******** nasıl yaparsın bilmiyorum ama çocukların için kurtul ondan. Senin canına zarar gelse o bebekler ne yapacak böyle bir babaya kalacak Allah korusun
0 oy
(345 puan) tarafından
Sana bişey diyim mi böyle insanların kahrı çekilmez. En sonunda hadi git güle güle diceksn ama işte çocuk varsa hattına katlanıyor malesef insan çaresizce bazen...
(616 puan) tarafından
Ben mesela ben aynı durumdayım çocuklar için susuyorum gidecek yerimde yok.aldato dövdü sovdu.getirdigi ekmeği bile herzaman başımı kalkar.yazikkar olsun bu erkeklere rabbim hidayet versin.Allahindan bulsunlar :(
(345 puan) tarafından
Ailen nerde.
(1,245 puan) tarafından
Yemin ederim o iki çocuk için duruyorum ailem arkamda degil
(616 puan) tarafından
Ailem yakınımda babamda aynı eşimden beter annme cektirmedigini bırakmadı zavali anam hasta şimdi anlam boşandı onunda kocası pislikti.agbim var oda evli  ama insan üç çocukla kimin evine sığar.kimsenin kimseye Hayri yok.artik susuyoruz mecbur çocuklar için.yoksa basar gider ayaklarımın üzerinde dururdum calisirdim.birakip çocukları gitsem perişan olurlar sağda solda.:(çok zor çok.
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Aileniz ailesi brısey demiyormu abim eşine sesini haksız yerel yükseltse ki yaptı hemen uyardım burdaki kocaları gördükçe eşime sarilasim geliyo vala Allah ıslah etsin 
(1,245 puan) tarafından
Ailere çok mücadele ettiler babası benim için defalarca duvdu ama yine ayni
0 oy
(120 puan) tarafından
Oevlilikten hayir gelmez sna boşan yol yakinlen kendinide ezdirme
(1,245 puan) tarafından
Ya yemin ederim kaç kere boşanma derecesine geldim ama babam yine arkamda durmadi
(120 puan) tarafından
Bu durumlarda en onemli sey ailenin arkanda durmasidir canm Allah yardımcın olsun inşallah ailen arkanda degilse cok zor eger çalışıyorsan demekki cocuklarinada kendine de bakabilirsin ailene bile ihtiyaçinbyok demekki
0 oy
(999 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım... Allah hidayet versin o kocana.. yinede çekmek çözüm değil dünyaya birdaha gelmeyeceksin kendi ayaklarınin üzerinde dur ve Boşan gitsin 
(1,245 puan) tarafından
Allah razı olsun kaçkere boşanmaya kalkiştim darp raporu aldım ama bir defa bile babam arkamda durmadu
0 oy
(616 puan) tarafından
Dağdan flanmi gelmiş nasıl bı mahluk kurban olsun senin ayak tırnağına benim kocam pislik Allah'ım afft haşa niye hep iyi insanlar böyle pislik erkeklere düşüyor.
(1,245 puan) tarafından
Rabim benim kocamın belasını versin başka bir şey demiyorum
0 oy
(211 puan) tarafından
Bndede var bir öküz.. kiz bunlar hep mi böyleydi evlendikten sonra mı degisiyorlar güzel maskeliyorlar evlenene kadar iblisler
(1,245 puan) tarafından
Ben kendim artık Allah'a hevale ettim rabim gelsin hakindan
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Caninizi almasini isteyene kadar evi neden terketmiyorsunuz?sokakta kalın ölmekten iyidir,ölüm son çaredir siz ölüm aşamasına gelene kadar diğer çarelere başvurdunuz mu denediniz mi?
(1,245 puan) tarafından
Evi defalarca terk ettim kaçkere boşanma noktasına geldim darp raporu aldım uzaklaştirma aldım ama babam hiç bir zaman arkamda durmadi
(1,219 puan) tarafından
Kadin sığinma yurduna gidin ennn kötü sokaklarda perişan olun ama ölmek son çare lutfen ölümü cagirmayin siz ölumun bir iyisi neyse onu yapmaya calisin
(2,626 puan) tarafından
Sokaklar çok mu güvenli
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Bacim sen bu adama nasıl eş diyorsun. Bırak kurtulsana su adamdan. Git sığınma evine böyle hayat mı olur ya. Ailen yok mu senin
(1,245 puan) tarafından
Ailem var ama sahip çıkan yok
(1,366 puan) tarafından
Sığınma evine bak. Şuan yaşadığın hayattan daha kotu ne yaşayabilirsin
0 oy
tarafından
Gidecek  yerin yada kendine bakabilecek gucun varsa tekmeyi vur defolsun gitsin pislik şeytan Allah yardimcin olsu
0 oy
tarafından
Allah onun canını alsın niye senin canını alıyor 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yine aldatmak derken neden çekiyorsun böyle bir adamı sen bide bundan çocuğunda vardır muhakkak ayrılman daha iyi değil mi 
0 oy
(580 puan) tarafından

Bir şeyi 40 kere dersen olur öyle bir gün var ki her dua ettiğinde duanın kabul olduğu bı gün varmış ona denk gelebilir. Ben şahit oldum benim kuzenim erkekti ailesiyle problemi vardı sürekli hep derdi Allah'ım canımı al daha 22 yaşlarındaydi ve en son çok severek aldığı motosiklet ile belediye otobüsün altına kalarak can verdi:( yapmayın kendinize beddua edeceğiniz yerde dua edin iyi olsun Allah merhamet koysun kalbine ve çocuklarınız var onların size ihtiyacı var yapmayın nolur size bişey olsa hepsi dağılır o baba asla bakmaz olan çocuklara olur. Rabbim yardımcınız olsun size sabır güç versin<3

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 319 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
0 oy
82 cevap 2,004 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu