0 oy
2,088 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Artik dayanamiyorum ölmek istiyorum ama bebegime kim bakack 

Iki gündur annemlerdeydim eşim sabah aradi seni aliyim annemlere gecelim dedi bnde kahvalti yapiyim öyle dedim 10 dk ya gelirim dedi tm dedim annem de hastanye gitmusti onu bekledim iste annem gelir gelmez esim geldi bnde hayla hazir ddgildim bes dk kapida bekledi annem bebegi giydirdi bnde ustumu giydim annem de esime eve gel kahvalti yapalim kizim daha kahvalti yapmamis yapsin dedi yok dedim zatn 

Sonra merdivenden iniyoz annem hayla kapisi acik dönüp dönup bakiyo meğrsem doveck annem kapiyi kapatmamis araba ya bindik başladi dövmeye sövmeye küfre sen neden hazir degilsin annen neden dedi kizim kahvalti yapsin niye beni beklettin bnde sustum evr kadar bebek kucagimdaydi geldik annrsinin asansöre asansörde tokat atti sustum daha sonra bi elinde bebek bi elinde beni tuttup atti odaya kapatti basladi dovmeye beni kanlar icinde birakti her yerim tutmuyo bana yumruk atti atmasiyla parmagini kirdi bnde orda yapma etme demekkten baska bisey yapamadim kizim bizi izleyip masumca bana bakiyodu vebciglik atyiyofu  geldigimde daha kaynanam yatiyodu bu arada kaynanam sesimize uyandi geldi araya girmeye sadecr kaynsnama bebrgi al birak bisry olmaz bebegim bni böyle gormesin oldu dövdu öldureseciye kanlar icinde birakti gitti uyumays bnde caresizce uzaniyom bebegim korkarak uyudu onun bana öyle bakmasina dayanamiyorum bi de onun icin aglafim ailrne deyin diyiceksiniz bni tehdit ediyo diyememm .... inan ki kizm olmasyadi coktan canima kıymistim bnde ona aramixda ki tek bağ artik kiximiz dedim bana o.ruspu dedi tukurdu daha dovfu heryerim kan morluk çok kotuyum sizinle dertleşmek istedim kaynanam niye öyle yaptin diye sordugunda ona demişki annesine demisim haxirlansin annesi bana kahvalti yapin demis bn gece calisiyom bilmiyo mu oyle demis....

82 Cevaplar

+16 oy
(12,771 puan) tarafından
Siz böyle sustukca darp raporu almaz şikayetçi olmaz iseniz ne olsa müstahak anladın mi ne derdiniz var ne korkuyorsun arkadaşım manyak misiniz kafanız mi eksin ne diye gidip şikayetçi olmuyorsun ne diye susup oturup dayak yoyosun sen suwtukca böyle dovecek
tarafından
Söyleyeceklerim bu kadardı ağzına sağlık
(10,888 puan) tarafından
Artılar sana başkanım
(1,018 puan) tarafından
Aynen çok haklisın katiliyorum sana git şikayet et neden katlaniyorsunki bugün sana bunu yapan yarinda kızına yapar boyle sustukça bu dahada seni ezicek ******** adi kopek adam
(3,896 puan) tarafından
Sonuna kadar katılıyorum yorumuna..adama beddua etmk yerine gideceksin şikayetçi olcaksin bosicaksin..o cocuga da yazik ya nasil bi ortamda büyüyo..kendin icin degilse de cocugun icin birakcaksin o adami..
-Reklam-
+6 oy
(8,584 puan) tarafından
Allah ıslah etsin pislik eşini.   Ve sen hala onun evinde misin suan. Bu kadar korkmayın ezdirmeyin kendiniizi ara polisi
+2 oy
tarafından
Ne tehtidi medditi be giderim karakola darp raporu alırım bune niye susuyorsun sen iletirim ortalığı polis yigarim kapıya
+1 oy
(1,732 puan) tarafından
Boşanma seceneginiz yok mu .  
(6,073 puan) tarafından
Yemin ederim zihniyetlerini anlamıyorum erkeklik gururlarına yediremiyorlar
(413 puan) tarafından
Sanki o tehditlerinden daha hafif bişey yapıyor şimdi. Ne yapar en fazla öldürür ki yakında bunu da yapacak bu gidişle en azından diren devleti arkana al aileni arkana al. Seni öldürdükten sonra o..... Ydu diyecek başka adamla konuşuyordu yakaladım öldürdüm diyecek devlet de hak verecek ailen utanacak kızın ömür boyu bu konuşmanın içinde büyüyecek. Çık bağır kurtar kendini. Ben suçsuzum bu adam bana keyfi şiddet uyguluyor de. Arkanda durmayan ailenin de acv. Benim kuzenim de böyle sorunlar yaşadı annesiyle abisi şehir şehir gezip kurtardılar kızı. Yeter ki istesin insan her şeye çare var ama ölüme yok.. Bu adam cani. Öldürür yakında biz de haberlerde duyar ah vah deriz. Sıra kızına da gelir o da dayak yemeye başlar
tarafından
Babbam bi tane erkek kardesim onlarla tehdit ediyo
(413 puan) tarafından
Sıkar o biraaazz öyle sana olduğu gibi kolay değil o işler sadece kork yanından gitme diye yapıyordur çünkü yanında gönül rızasıyla kalmayacağının ve ne kötü olduğunun farkında. Ailene anlat sizinle tehdit ediyor de bu ne böyle meydanı boş bulmuş at oynatıyor. Kusura bakma güzelim kocan ama ben içimden çok küfür ettim buraya yazmak istemiyorum. Kızına bu kötülüğü yapma sonra gidip o da sorunlu ilişkilerin içinde kalacak ya da erken yaşta kurtulmak için serserinin birine kaçacak
tarafından
Ne söyleseniz ona az bile
+1 oy
(1,585 puan) tarafından
Allah onu ıslah etsin bacım al çoğunu da git annene sen haklısın burda durduk yere seni dövmüş okurken ben agliycaktim ya kıyamam o yavruyu al annrne git daha da döver o senin eli kırılsın inşallah
+1 oy
(236 puan) tarafından
Nasil boyun eğersiniz anlamiyorum onlara bu kapiyi siz acik birakmayin. Susmak ne ya al eline merdana gecir kafasina acima ben olsam ilk darp raporu sonra direk uzaklastirma sonra ailem arkamdaysa aileme degilse basimin caresisne bakmaya calisirm boyun egmeyen kadinlar var dolu bu ****** heriflere susmayin ya
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Senin kocana insanlık yaramıyor annen kahvaltıya buyur etmese bu sefer beni çağırmadi der yine döverdi. Elleri kırılsın inşallah Allah ona gün yüzü göstermesin bu ve bunun gibilere!!!
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Allah aşkına sen neden hala duruyorsun o pisliğin yanında. Kaç kurtar kendini çocuğun böyle bir evde mutlu mu olacak sanıyorsun. Yazması kolay yaşaması zor elbet biliyorum ama kurtar kendini acımadı merhameti kalmamış bu adamın baksana 
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Allah kayreylesin öyle vahşi bir yaratığı 

Nasıl yapıyor nasıl kıyıyorlar anlamıyorum yaaa

Birde ufacık bebeğin gözü önünde 

Yeter artık bu kadınların çektiği yaaaa 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Neden susuyorsun ben olsam elime ne gecse kafasina gecirir alar çocugumu cekip giderim..eşin normal insan deyil hasta sen onun yaninda durdukca hayatin tehlikede
tarafından
Bebegime zarar verirdi o zmn da
0 oy
tarafından
Gebersin pislik. Okurken kanım dondu resmen srfsz adı hayvan 
tarafından
Amin allahin sopasi yok bana yjmruk atti parmagini kirdj canm hic acimadi bebegimin cigligi canimi acitti masum bakisi
0 oy
tarafından
Allah'ım ya neden ailene söylemiyorsun ateş olsa düştüğü yeri yakar senin canına yazık değil mi ara her yere şikayet et onu koca olmaz insan olmayandan çocuğuna da yazık o psikolojiyle büyümesin 
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Allah islah etsin o adi serefsizi. Neyle tehdit ediyor sebi, hicbir b.k yapamaz korkma soyle ailene. Sen sustukca tepene cikarmissin adami, adi kopek. Cok sinirlendim ve üzüldüm. 
0 oy
tarafından

Yahu demek kolay uzaktan konusmak kolay diceksin belki ama suan bunlari yazana kadar polise git uzaklastirma karari al darp raporu al deliller kanitlar topla hapse attir yanj yap ama biseyler Allahin verdigi cana kiymak nedir? O pislik esinde senin vebalinde bogulsun insallah.

0 oy
tarafından
Manyak mı ya senin kocan böyle bişi için nasl seni öldürediye dövenilir ki ben senin yerinde olsydm şimdiye kadar şikayet etmiştim gitsn hapislerde sürünsün pislik sen nasl katlanıyosun unutma kimse senin canından ve çocuğndan kıymetli deyl hemn canına kıymayı düşünme bunun adeleti var televizyonlarda yayınlıyorlar kadına şiddete göx yunmayın diye sen nasl bu şerefsise göz yumuyorsun seni vurmasına izin veriyorsn bence sesiz kalma sesiz kaldıkça seni daha çok döver 
0 oy
tarafından
Cnm neden polisi aramiyosun. Ara sikayetci ol. Uzaklastirma iste
0 oy
tarafından

Peki neden polisi aramadın neden darp raporu almadın daha çok döver seni daha çok tehdit yersin  üzerinden vakit geçmeden sıcağı sıcağına git darp raporu al polise bildir kades uygulaması var onu yükle  butona bas geliyorlar bu kadar da susmayın nolur yaaa yeter daaa olan bebelere oluyo bari onun için yap pessss :ermm:

0 oy
tarafından
Seni en fazla neyle tehdit edebilir? Öldürmekle mı? O herifin yanında dürüstün sürece bir gün mutlaka seni öldürecek zaten git darp raporu al boşan oturup aciz aciz ağlama ha esin denen şey snei öldürmüş ha sen intihar etmişsin fark eden ne var ikiside cinayet 
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Darp raporu al polise şikayet et evden uzaklaştırma aldır gelmesin telefona da Bi uygulama vardı kadınlar için adını hatırlayamadım polis çağırmak için kullanılan onu indir bişey olursa hemen bas tuşa alsınlar apt.l kocanı Allah belasını versin onun inşallah 
0 oy
tarafından
Yemin ediyorum varya boyle erkekleri hadim edeceksin ******** pislik ay suan cok sinirlendimm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,290 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Haceerr (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 796 göst.
0 oy
24 cevap 703 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elifgeylani (234 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 98 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (750 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,880 soru

23,685,931 cevap

310,584 kullanıcı

...