0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (154 puan) tarafından
Hangi modeli kullanıyorsunuz ve hem süpürme hem silmede nasıl oluyor fikir amaçlı söyler misinz

1 cevap

0 oy
tarafından
Viomi V3 Vacuum Cleaner kullanıyorum. Dyson aldım :D robot çalışmadan önce evi toplamak gerekiyor. Topladıktan sonra da atarım bi süpürge diyorsun :D ayrıca çekim gücü Dyson ile karşılaştırılamaz bile. Haftada bir yatakları çektiriyorum aman yarabbi
(1,683 puan) tarafından
Bende Dyson ile robot süpürge arasında Cok kaldım ikiz bebeklerim var, robot süpürge daha rahatlık dedim ama şimdi robot süpürgede ortalığı toplamak gerekiyor deyince bı tereddüt ettim
tarafından
Kız ne sandındı:D Boeing boing oyuncakların üstünden atlaya atlaya mı gidecekti :D temizlik olarak da dyson inan çok çok daha iyi. Çocuklarının yataklarını da çektirirsin. Alerji olmaz çocuklar. Ay o yataklardan ne toz ne ölü deri çıkıyor bir bilsen. Bende solunum alerjisi var. Dyson aldıktan sonra o bile rahatladı
(14,641 puan) tarafından
Normal süpürürken ortalık toplamıyor musunuz :))
(20 puan) tarafından
Ayn ne fark var
tarafından
Yoo topluyoruz. O yüzden bi fark yok diyorum işte. Bi kolaylığı yok yani. Normal süpürge daha iyi. Onda da en iyisi Dyson
(20 puan) tarafından
Bnce kesinlikle robot süpürge yaa
(14,641 puan) tarafından
Robot süpürge rahatlık özellikle 2 çocuklu olarak çocuklarıma kahvaltı yaptırırken diğer odaları temizliyor  dyson alacağım inşaallah kendi evime geçince :)) o zaman yorum yaparım :)))
(20 puan) tarafından
Evet dyson kndi kendine mi süpürüyo sanki oda toplncksa her ikisinde de toplanır zaten onun rahatlığı yok hiçbirinde
tarafından
Valla kızlar Dyson ı alın sonra gelin tekrar konuşalım :)) bana hak vereceksiniz eminim :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 513 göst.
14 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 29 göst.
10 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hediye&HM (5,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.

409,516 soru

12,309,123 cevap

38,653 kullanıcı

Kategoriler

...