Kizlar 10 aydir babamlarin evindeyim esimle ayrildik ama evimi unutamiyorum sürekli rüyalarımda evimi görüyorum. Bazen açıp telefonda fotograflarina bakıyorum artik bircok eşyayı unuttuğumu fark ediyorum simdi 2 çocuğumuz var ev esimin evi ama kizlar ben oraya hala evim diyorum yıllarca biriktirdiğim ceyizim hala icinde kiyafetlerim ayakkabilarim makyajlarim.. esim o evdeki çocuklarımın esyasini babamin aldigi esyalari ceyizlerimi hicbirseyi vermedi.. eşya davasi açtık ama niye bilmiyorum ben o evden hala cikamadim.. orası benim evim degil mi? Dava actiktan 1ay sonra kizimi alip eve gittim esime dedim ne olur kapıyı ac ama acmadi annesiyle evimdeydi birde ben disarda olmama ragmen kapiyi icerden kilitledi o oyle yapınca ben kizim kucagimda aglama krizi gecirdim kapiyi yumruklar attim sonra esim ben eve girmeyim deyi bunu firsata çevirip 2ay uzaklastirma almıştı.. aslinda o evden ayak parmağımı kirik sekilde cikan bendim ama orda akil edip uzaklastiema almadim. neyse Gecen iste orta yolu bulalim diye abisi aradi ben de dedim ki evimi çocuklarınızın uzerine yapın anlaşmayı kabul edeyim kaynimim bana dedigi sen babanlar annenler o evi gelip giderde bize dokunur.. ulan yuvam yıkılmış gençliğim gitmis iki çocukla baba evine sığınmışım.. kizlar ne olur akil verin evimi nasil unutabilirim bir baska kadin gelecek o eve benim duzen kurdugum zevkime göre dosedigim