+1 oy
96 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba eşimle bosanmaya karar verdik zor bela geldiğimizden içtiğimiz den kısıp bir daire yapabildik oğlum 3.5 yaşında kreşe gidiyor kendim asgarinin az üstünde alacak çalışıyorum ilerde maddi anlamda zorda kalmamak için eşimden neler talep edebilirim eşim evi oglumuzun  üstüne yapacağını söyledi ben de yaptığımız evin kirasiyla kendi kiramı ödemeyi ve oğlumun eğitim hayati boyunca eğitim masrafını karşılamayı talep ettim farklı dikkat etmem gereken birşey varmı anne evine gitmicem kurulu dizenime devam ama artık hayatla tek başıma mücadele edicem lütfen aydınlatın beni. Anlaşmalı ve saygılı bir şekilde yollarımızı ayiricaz

2 Cevaplar

0 oy
önce (22,360 puan) tarafından
Sen neden o eve gitmiyorsun cnm kiraya veriyorsun 

Ve sen kirada kalacaksın 
önce (2,087 puan) tarafından
Yaptırdınız ev tapusu ortakmi? Yani ayrı tapusu varmı? Önemli olan o evet kira getirisiyle kendi kiranizi karsilarsiniz fakat hayat kiradan ibaret değil.. yemek içme temel ihtiyaçll üst baş keza herşey aldı başını gidiyor çocuğunuzun eğitimi için biraz sıkıntı yaşarsınız tabi bu bahsetigim ihtiyaçlarınizdan kisarsaniz ancak.cunku evi kirada olmayıp 2 maaşla zor geçinen insanlar biliyorum ben kıt kanaat Allah yardimciniz olsun ne diyim hakkınizda hayırlısı olsun
önce (14 puan) tarafından
Yaptırdigimiz ev daha yeni bitti iskan bile henüz alınmadı binadaki tüm daireler kayın babanın üstüne şuan. Eşim de oglumuzun üstüne alacağını söylüyor evet herşey çok pahalı farkındayım ancak kira ile beraber oğlumun eğitim süresince eğitim masraflarını karşılamasını da talep ettim kabul etti
Eşiniz karşılayacaksa iyi ozaman Allah yolunuzu açık etsjn inşallah ama ev konusunu halledin sonra garantiye alın bosanin
önce (14 puan) tarafından
Evet benim de kafandaki soru işareti ev aslında. Evin oglumuzun üzerinde olması yıllar sonra beni olumlu veya olumsuz etkiler mi acaba. Veya konuştuğumuz tüm şartları protokolde belirttikten sonra tapu farklı adına olsa bile bir sıkıntı yaşar mıyım
Çocuk üstüne olmuyor maalesef sizin üstünüze olursa o şekilde oluyor 18 yaşa geldiğinde yavrunuza geçer tapu siz bu konuyu araştırın derim...çocuk küçük ya o yüzden
-Reklam-
0 oy
önce (5,041 puan) tarafından
Bilmiyorum öyle bi hakkın var mı ama nafakayı iki ya da üç gram altın olarak iste bence,mağduriyet yaşamamak için.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
0 oy
6 cevap 119 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu

409,439 soru