0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar midem çok kötü ağrıyor bulanıyor ama çıkarmadım affedersiniz isalde olmuşum o yüzden karnımda ağrıyor mide ağratlatmak için sizce orucu bozayım mi yoksa akşama kadar sabretmeye mi çalışayım bide 2 tane küçük çocuğum var onlara zor bakıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay ben 3 gun once oldum boyle bozamadım ama, aksamı bekledım zorla, kusmadıkca bozulmuyor 
(97 puan) tarafından
Kusamıyorum kussam rahatlayacağım zaten bende beklemeye çalışıyorum ama baya zorluyor
tarafından
Evet kusucak gıbı oluyosun butun gun bılıyorum hem ıshal oldugu ıcın susuzlukta baslıyo ben bayılcak gıbıydım yanı
(97 puan) tarafından
Aynen öyleyim bide emziriyorum
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
Yani niyet etmişsiniz bir kere saat 12 zaten bozmaya değmez gibi
(97 puan) tarafından
Akşama var 7.30 saat çocuk olmasa sıkıntı değilde
0 oy
(7,791 puan) tarafından
61 gün tutacam diyosan boz tabi
(97 puan) tarafından
Keyfi değilki bence hastalık durumu söz konusu değil mi sizce
(7,791 puan) tarafından
Dayanabilirsin canım sen şuan bozmaya odaklandığından iyice zor geliyor benim şeker düşüklüğüm vr eşim rica etti yinede bir gün tutayım dedim çok kötü hastalandım elim kolum boşaldı üstümden tır geçmiş gibiydi şeker düşüklüğü çok kötü birşey yaşadıklarımı anlatamam en son migrenede vuryr yinede bozmadım dayan biraz
(97 puan) tarafından
Dayanmaya çalışıyorum çocuklar beni çok zorluyor küçüğü emiyor bide ondan içim tamamen çekiliyor ama kusmadıkça bozmaya çalışıyorum
(7,791 puan) tarafından
Direnebilirim yapabilirim de Allah yardımcın olur 61 gün yeme
0 oy
(346 puan) tarafından
Bozmayın istifra etmemişsiniz sonuçta orucu bozan bir durum yok ortada 
(97 puan) tarafından
Bozmuyorum şu an dayanmaya çalışıyorum
0 oy
(728 puan) tarafından
Bozulmuyor kendin bozarsan bilerek yiyip içmiş oluyorsun ki bu da kefaret gerektirir 60 gün artı o bozduğunm günün kazası yani toplamda 61 gun
0 oy
tarafından
Bu şekilde orucunu bozarsa kefaret tutman gerekir diye biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 286 göst.
25 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seher yildizi (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
27 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 357 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
25 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Misafir3434 (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,000 soru

23,726,989 cevap

313,296 kullanıcı

...