0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar annemin ev sahibini evden çıkardığı için annemler bana ev bulana kadar sizde kalacağım diye söyledi ama fakat nerdeyse 1 sene oldu annemlerde var diye benim ev sahibim mecburen 2-3 milyar kirayı arttirdi 

Ve ben anneme diyorum ki zaten tek başına yapamazsin kız kardeşim de işe girerse çalışırsa daha kolay rahatlıkla ev bulur gecinirsiniz dedim ve annemde bana ee calismiyor ben napim gibi cümleler kullanıyor 

Şimdi belki yanlış anlarsınız ama oğlum bizimle yatıyor ve artık zamanı geldi oda ayırmanın annemler olmadan önce oğlumun odasını annemlerin kaldığı odayı yapacaktım ama malesef yapamıyorum şuan 5 aylık hamileyim Allah izin verirse oda doğduğu zaman ne yapicam hiç bilmiyorum bazen özel gunlerimiz olduğu zaman eşime bile supriz yapamıyorum annemler olduğu için inanın kafam karışık bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(618 puan) tarafından
Yardım etmek çok güzel bisey ama keşke karşı tarafta biraz anlayışlı olsa 
-Reklam-
0 oy
(727 puan) tarafından

Ah şu büyükler bazen hiç düşünemiyorler anne olsun kayınvalide olsun. Azcik özele saygı. Şu evlatlarını evlendirip dibinden ayrılamayan ana babaları anlamıyorum :angel: sana mahsus değil canım şahsi algılama genel olarak hep böyle konular okuyoruz burda o geldi bu geldi gitmiyor 1 ay 5 ay 1 yıl 3 yıl :blink:

Siz en iyisi eşinle birlikte bu durumu annengile güzelce anlatin. Hatta deyin biz çocuklara oda aldık onu kuracaz diye. Lafı dolandırmaya fln gerek yok kalacakları kadar kalmışlar kii. Kirayı sırf eşin mi ödüyor yazık adama   ://

0 oy
(670 puan) tarafından
Annen yinede üzme ilerde aklına gelince üzülürsün..anne gbi olmaz kimse.sende anne sin.yeri geliyor bnde kızıyorum ama geliri yoksa belki oyuzden cikamiyordur.kiralar çok pahalı.sana faydaları hiç olmuyor mu
0 oy
(359 puan) tarafından
Merak ettiğim birşey var annenler kiraya yardım ediyor mu? Bide ne biliyim annende nasıl rahat ediyor kardeşin mesela genç kız evde şortla gezmek ister duş alirken rahat olmak ister hiç rahatsız olmuyor mu
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Vallahi eşinin annesi kardeşleri gelse kalsa burada demediğini bırakmazdı insanlar ki sen de aynı şekilde belki de bence herkesin evi yurdu ayrı olması gerekiyor imkanları varmış elleri ayakları tutuyor çalışabiliyorlarmış yani senin üzerinden geçinmesinler buna izin verme

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nefessss123 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 349 göst.
3 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu

411,464 soru

12,386,059 cevap

43,529 kullanıcı

Kategoriler

...