0 oy
272 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (217 puan) tarafından
Kara lahana çorbası yapıyorum ilk defa bunun püf noktalarını bilen biri varmı yaptığında lezzetli olam ve yanına mısır ekmeği harici ne yapıyorsunuz yemek olarak başka ramazan olduğu için tek o yemekle kalmak istemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(178 puan) tarafından
fasulyr tursusu varsa yapabilirsin yada misir ekmegiyle cumur yapabilirsin
(217 puan) tarafından
Çok güzel fikir ama çok sıcak evim vardı bozulduğu için attım malesef yok
-Reklam-
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Nerden geldi aklına püf noktası içyağ onsuz olmaz 
(9,235 puan) tarafından
Bıdahakine taze fasülyede doğra yada kırmızı fasülyede olur
(9,235 puan) tarafından
Nereli eşin
(217 puan) tarafından
Denerim mutlaka:)  of'lu
(9,235 puan) tarafından
Ay biz hiç sevmeyiz onları selam olsun akçaabattan niye sevmeyiz bilmem ama
(217 puan) tarafından
Valla genelde kimse sevmiyor of ları babam da manav benim bi lafı vardır hatta ama damadı oldu şimdi seviyor :D
0 oy
(7,412 puan) tarafından
Annem çok sık yapar babam çok sever bende çok severim ama lahana yemeğinin yanına biz hep mısır ekmeği yaparız başka ne yapılır bilemedim 
(217 puan) tarafından
Yaptım mısır ekmeği birde ben belki yiyemem diyr makarna yaptım eşim beğendi :)
0 oy
(2,569 puan) tarafından
İç yağı sana dokunuyorsa çok az koyabilirsin. Annem karadenizli değil o da az iç yapı ile daha güzeloluyor diğer türlü çok ağır. En güzel dediğin gibi mısır ekmeği ile güzel gidiyor :)) 
(217 puan) tarafından
iç yağı hiö sevmiyorum atmadım içine tereyağını fazla koydum :)Evet mısır ekmeği ile yedik garanti olsun diye yanına makarna uaptım yiyemeyiz belki diye güzel oldu yedik :)
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Annem hep yapar ama biz iç yağ koymuyoruz ben hiç yapmadım eşim Karadenizli olmadığı için bende yapmıyorum hep memlekete gidince yiyorum ☺️
(217 puan) tarafından
Bende ilk defa yaptım  Karadenizlilerin yaptığı gibi tutturamam tabiki ama güzel oldu yinede :)
(4,214 puan) tarafından
Ellerine sağlık afiyet olsun inşallah ☺️
(217 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(4,401 puan) tarafından

Eşim Giresunlu ben Adanalı onların yaptığı gibi yapınca yiyemiyorum ben içine biraz salça biraz konserve mısır fasulye patates ve bulgur katıyorum tabi az az kaynayınca bir yada iki yemek kaşığı mısır unu atıyorum ;)

Yanına genelde her yemeğin yanında eşimin vazgeçilmez pirinç pilavı ve salata yapıyorum :D

(217 puan) tarafından
Bende bol tozbiber pul biber falanda attım içine barbunya falan da attıö Mısır unu koydum internetten buldum tarifi yaptım güzel oldu bide yapamam diye garanti olsun diye makarnada yaptım güzel oldu Allah'tan :)
(217 puan) tarafından
Eşimde pirinç pilavcı hemen pilvada yokmu diye sordu :D
(4,401 puan) tarafından
Afiyet olsun:)
(217 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(504 puan) tarafından
İç yağı koyuyorlar püf noktasi bu sanırım benim eşim Rizeli çok sever o da ama ben bilmiyorum yapmayı Allah affetsin kokusunu hiç kaldiramiyorum 
(217 puan) tarafından
Bende iç yağı koymuyorum kokusundan sebep yaptığım güzel oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
14 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ...... (959 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,042 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sermir (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 663 göst.
7 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Morchella (165 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 203 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,306 puan) tarafından soruldu

412,549 soru

12,420,604 cevap

45,198 kullanıcı

Kategoriler

...