0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (27 puan) tarafından
Merhaba 

Oğlum 19 aylık cumartesi akşamdan beri kusması ve ateşi vardı acile gittik boğazlarında ve kanında enfeksiyon olduğunu söyledi antibiyotik ve motillum kullanmaya başladık fakat 4 gün olmasına rağmen kusması geçmedi çok fazla değil ama bişey yediği zaman belli bir süre sonra veya hemen kusuyo nedeni bu enfeksiyonlar mi yoksa başka bişey olabilir mi birde ne yapmam lazım kusmasının geçmesi için ayrıca çok şükür bugün ateşi düştü (dün tekrar acile gittik ve yeni antibiyotik kullanmaya başladı daha önceki doktor antibiyotik vermemişti )

4 Cevaplar

0 oy
(7,447 puan) tarafından
Antibiyotik üç günün sonunda etki eder yemesi için zorlama sevdiği bişeyler ver meyve püresi gibi yoğurt gibi bizde iki hafta önce kanda enfeksiyon vardı iştahı yoktu 
(7,447 puan) tarafından
Çok normal canım sana ihtiyacı var kokuna ihtiyacı var hastalık geçince normale döner enfeksiyon iştahsızlık yapıyor
(27 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim inşallah geçer biran önce ❤️❤️
(7,447 puan) tarafından
İnşallah canım benim rica ederim ilaçlarını düzenli kullan geçer merak etme benimde oğlum 18 ay aşısına götürdüm ordan kaptı ilk defa antibiyotik kullandık birde kardeşimiz var iki aylık onada geçti onda da kullandık çok üzüldüm ama bunun başka çaresi yok maalesef
(27 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun canım ❤️ rabbim çocuklarımızı koruyup kollasin anne olarak onları öyle görmek çok zor gerçekten
(7,447 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ❤️ evet gerçekten çok zor
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Hasta olduğundan dolayıdır canım ilaçları düzenli kullan geçer inşallah 
(27 puan) tarafından
İnşallah canım benim teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Benim oglum kusunca nane iciriyorum hemen kesiyo midesine iyi geliyo
(27 puan) tarafından
Bende icirdim az önce canım teşekkür ederim  inşallah hemen fayda eder
(1,272 puan) tarafından
Insallh canm gecmisolsun
(27 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️
0 oy
tarafından
O motillum hemen etki ediyo Allahın izniyle benim çocuklarda. Farklı bi sorun olabilir mi acaba? Acile değil de çocuk doktoruna randevuyla gitsen daha iyi
(27 puan) tarafından
Gittim canım oda kullan bunları dedi
tarafından
Devam et düzelir inşallah. Geçmiş olsun Allah şifa versin
(27 puan) tarafından
Aminn canım benim ❤️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 516 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy