0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından

Allah aşkına şu kaynanalar görümceler kapatılsın artik ya gereksiz oksijen israfı valla:D

Biraz önce görümceyle eşim konuşuyordu gorumcede eşime diyor ki bizi ne zmn iftara cagiracan diyor eşim de bnm için Eda annesigile gidecek bir ay yok bu sene iftar yok dedi kaynana hemn orda atlıyor Eda yoksa biz aç mi kalacaz diyor sonra görümce annem var sanki diyor kaynana yazları evine gidiyor kışları bizimle kalıyor ama resmen kendini evin hanımı gibi görüyor bnde dedim ki ben yokum ne iftarı veriyon sen millete dedim daha bisy demedi valla billa bıktım bu kadının böyle her şeye karışmasından kendi evimde beni misafir gibi görüp kendini ev sahibi yapmasından 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay hıc anlayamadım kı bırkıkte mı yasıyosunuz
(484 puan) tarafından
Yok cnm kaynananin evi Malatya da ben İstanbul'dayim yani kışları bnde kaliyor yazları evinde kalıyor da işte birlikte yaşamış oluyoruz bir nevi
tarafından
Kısları nıye sende kalıyo bır de sen neden aılene gıdıp 1 ay kalıyosun kuzum
(484 puan) tarafından
Ailem başka memlekette gitmisken biraz kalmak istedim sonuçta senede bir defa gidiyorm kaynana tek işte tek yapamıyormus bide evi sobalı ya ondan kışları bnde kaliyor Allah var istemiyorm kalmasını ama eşim için bisy diyemiyorum
(192 puan) tarafından
Başka evladı yok mu tek erkekmiş eşin
(484 puan) tarafından
3 kızı var eşim tek erkek ama kadının evi var maaşı var çok şükür eli ayağı da tutuyor öyle çok yaşlı değil ama ona rağmen çok yükleniyor bize
(192 puan) tarafından
Kızları niye bakmıyor eşin bakmasın demiyoeum ama 2 hafta olarak değişik kala bilir iyiymiş valla ohh senin üstüne bırakmışlar annelerini sanki seni kayınvalidem doğurdu
tarafından
Kuzum benım eşim hıcbırseyıme karısmaz ama mesela aıleme gıdıp 1 ay kalıcam desem hayır der, sen evde kaynanayla esını bırakıp gıtme bence
(484 puan) tarafından
Rabiae kızları çağırıyor ama kaynanam iki gün gitse üçüncü gün koşarak buraya geliyor onlar elin oğlu orda rahat edemiyorum diyor ama maşallah bizim evde ev sahibi kendisi misafir bnm
(192 puan) tarafından
Ya tabi el oğlu haklı sonuçta yarın öbür gün kendi anneleri gelse kızları kabul etmek zorunda kalırlar toplansın  4 kardeş bakıcı tutun
(484 puan) tarafından
Canım bakıcılık bir durumu yokki eli ayağı tutuyor çok şükür evi var maaşı var yani tmm kalsın ben kalmasın demiyorm ama herkes yerini duracağı zamanı bilmeli yani
(192 puan) tarafından
Bilmiyorum bana mı ters geliyor sadece ev üstüne ev bak hastalık olur farklı birşey olur anneler baş üstüne ama ev üstüne ev bana ters ya bana çok ayıp geliyor düşün kayınpeder anne ya. Odada sen 1 ay sonra hamileyim bana utanç geliyor bilmiyorum. Ama hep diyorum kayınvalideler asla susmaz asla
-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından
Negüzel memleket sen annene gidip kalamayacakmısın biz gurbet çekenlere hiç mi anlayış olmaz ya
0 oy
(4,659 puan) tarafından

Niye ac.kaliyor ki

Kızına gitsin. Yazları.kalabiloyorda.kisin.niye.kalamiyor.bi acayipler.yani
(484 puan) tarafından
Ya işte eşim dedi ki eda yok bu sene iftar veremeyecz dedi annesi de hemn ordan diyor ki eda yoksa bn varım sanki acmi kalacaz yani ne alaka şimdi bu lafı soylemende ki amaç ne
(4,659 puan) tarafından
Annenlere gidip 1 ay kalcan ya ya ondan :)
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Annenlere gitmeden davet etsen güzel olurmuş bence.. Sen giderken eşime annesi bakacak diye  memnun gidiyorsundur o yüzden bu konuda kayınvalidene tolerans göstersen keşke diğer konularınızı bilemem ama anne yemeği yiyip beraber olmak kadar doğru bir şeyi istemek suç olmamalı.
0 oy
(3,355 puan) tarafından

Kendi kendini davet eden insanlardan nefret ediyorum sanki bizim aklımız yok hemen atlıyorlar benimki de öyleydi hayret bu sene kendini davet ettirmedi yada zamanı var :D

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 829 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,834 cevap