0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Kaç gündür mide agrisi cekiyorum kaynanamlarada gidemiyorum artık neyse sağolsun yemek akşamları eşim ordan alıp geliyo.ama kaç gündür çok kötüyüm doğru düzgün yiyip içemiyorum bugün öğlende çok kötü oldum mide ağrısından sonra afedersiniz kustum .baya elim ayağım titredi canımda çok tatlı ağladım. Eşime söyledim oda erken gelicem dedi.kardesimle.konudtum yanıma geldi annemlerde ahmet izin verirse gel bikac gün kal toparlan dedi .geldi soyledim once hayir dedi gitme ben yanliz napicam falan sonra baktı istiyorum Tm dedi biraz gönülsüz. Sonra hazırlandım ama daha ordayken üzüldüm eşimden hiç ayrı kalmak istemiyorum özledim:( oda gitti annesinde kalmaya .kaynanam kaç kere söyledi gel kızım burda kal en azından canın ne isterse yaparım yersin flan die yok dedim orda rahat edemitorum evimde daha rahatim die .oda biraz uzuldu .cunku alistilar bizim.surekli orda olusumuza. Ben gitmiyorum die eşimde pek gitmiyo akşam dan akşama yemek almaya gidio.bazen diyorum kötü gelin miyim ya.orda çok sıkılıyorum birligiz aslında evler ayrı ilk 7 8 ay full gidiyordum zamanla gitmek istemedim insan rahat olmuyor.tmm çok iyiler ye iç gez yat bisey demezler ama ne bileyim ya ..bana kirilmalarini da istemiyorum ama ayrılmakta istiyorum ve eşime çok düşkünler eşimde öyle ayrılırsak çok üzülürler bazen diyorum zaten evimiz olcak altlı üstlü idare edeyim Allah büyük ama bi yanım istemiyo.Yani Allah var 1 2 aydir hic el.atmigorum kendi temizliği vs kendi yapiyo .heralde başka kaynana olsa bu durum da yemek göndermez aramaz sormazdı çünkü çevreden öyle görüyorum. Sonra kendimi.kotu hissediyorum haksızlık ediyo gibiyim :(

1 cevap

0 oy
tarafından
Sen gercekten cok saf kalplisin cok iyi niyetlisin. Ne zamndir hep skntilarini paylasiyosn burda evin guya ayri ama hergun gidip butun gun kayinvalidenin isini görüyodun. Kendi evinde 1 saat durdun diye surat asiyolar diyodun. Simdi diyosun ki yemek gonderdiler baskasi yapmazdi diye. Asil başkasi senin yerinde olsaydi senin yaptiklarini yapmazdi. 
(926 puan) tarafından
Kendimi gerçekten ***** hissettiğim zamanlar oldu.ama son zamanlarda onları istemediğimi çok belli ediyorum aramıyorum sormuyorum gitmiyorum.kac haftadır pazar günleri gidiyoruz eşimle ihtiyaçları alıp geliyorum bilmiyorum ya kendimi suçlu kötü hissediyorum.1 2 kere surat astı baktı uzaklaşıyorum eşimde oda ondan midir bilmiyorum artık ne olsa güler yüzlü bilmiyorum ben mi yanlışım onlar mi karman çorman oldu artık benim hayatım
tarafından
Sen olmasi gerektigi gbi davran ne uzak ne yakin. Eviniz ayriysa ayri gbi olsun. Snra altli ustlu olunca hic basa cikamazsn inan
(926 puan) tarafından
Bizim durum çok karışık ya içinden çıkılacak gibi değil,en iyisi böyle devam etmek zaten çocukta olursa hiç gidip gelmem.ama bu sefer onlar gelir gider kurtuluş olmayacak gibi .üzmek te istemiyorum açıkçası ama inşallah kendileri rahat bırakır evimizde.mrcbur altlı üstlü olucam kirada olmuo kendi evim olsunda sonrasi Allah kerim diyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mutlulukperisi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,044 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
7 cevap 302 göst.