0 oy
329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (737 puan) tarafından
Benden sürekli beyaz bir akıntı geliyor sizlerde de var mı bazen kokuyor ama kaşıntı olmadığı için mantardan şüphelendim... O gelince abdest bozulur mu hep onu merak ettim vücuttan çıkan bişey bozulur diye düşünüyorum ama istem dışı çıkıyor bu durum normal mi

6 Cevaplar

+1 oy
(916 puan) tarafından
Onun için yâ pamuk ya peçete ile tampon yapacaksın yada günlük ped kullanacaksin. Her abdeshaneye girdiğinde taharette o artık kullandığın şey ne ise yenisi ile değiştireceksiniz. Taharet için wcye girmedikçe abdestin durur. Çünkü akıntı çıkışını engellemiş olursun. 
(737 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım tavsiyen için
(20,037 puan) tarafından
Bn de bu şekilde biliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Şehvetle çıkmadığı için kan da olmadığı için bozulmaz diye biliyorum 
(737 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm hep ama bir türlü emin olamadım sormak istedim teşekkür ederim
0 oy
(44 puan) tarafından
Sürekli oluyorsa ozre girer her vakit için abdest alıp namaz kılmak yada başka bir ibadeti yapmak daha uygun 
(737 puan) tarafından
Yani sürekli tazeliyorum zaten ki Kur'an okuyorum onun için sordum namaza nail olamadım inşallah en kısa zamanda nasip olur
0 oy
(1,169 puan) tarafından
o genel kadin sorunu canim ben surekli ic camasir degistiriyorum baktim fazla olduysa abdestten once ama namaz esnasında geldiyse onun bozdugunu düşünmüyorum 
(737 puan) tarafından
Sağol canım ya yıllardır aynı şey kafam da ben değiştirmeye yetişemiyom gari
0 oy
(239 puan) tarafından
Gelmesi normal bende de geliyor hocaya sormuştum iç çamaşırına gelmemesi gerekiyor namaz vs kılmak için iç çamaşıra gelmemesi için peçete koyuyorum yada günlük ped kullanıyorum sık sık degistiylorum mecbur bunun çözümü de yok 
(737 puan) tarafından
Sağolasın canım teşekkür ederim... Baya aydınlandım
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Şafii bozar Hanefi bozmaz çok oluncada tazalemekte fayda var elbet

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 197 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senben45 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.
0 oy
19 cevap 1,707 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
30 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,063 puan) tarafından soruldu

410,789 soru

12,361,393 cevap

41,583 kullanıcı

Kategoriler

...