0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından
2 post öncesinde sormuştum eşim sabahlari izinli olduğunda hep sinirli kalkıyor vs diyerek şimdide oruç yüzünden bana yapmadığı eziyet kalmıyor resmen oruçluyken bende orucluyum evde herşeyi yaptığım halde yine de yok yaranamiyoruz derler ya öyle durumdayım işte şimdi mesela aradım ne zaman cikacaksin işten diye ezana 5 dk kala gelecem gelmeyecem diye tersleyip yüzüme kapattı bende aradım geri niye gelmiyorsun gelsen nolur niye böyle yapiyon bende orucum dedim ama ben çalışıyorum diyor bende evde sabahın 7sinden beri ayaktayim dedim bağırdı çağırdı bende hiç gelme o zaman dedim kapattim çok yoruldum hanımlar ben hayatım boyunca böyle bı adamla evli kalmak istemiyorum galiba artık 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O tuttuğu oruç boş öyle kalbini kirmakla olmaz ki derdi ne her zaman mi böyle yoksa oruçlu olduğu için mi öyle 
(129 puan) tarafından
Eşim değişik kafalarda oruçlu olmasa da böyle geliyorlar ona arada
-Reklam-
0 oy
(8,418 puan) tarafından
Eşin neyin kafasını yasiyoo anlamadım ama adam çalışıyorsa bırak sende oruçlu şimdi bide üstüne calisiyo hani biz daha rahatız onlara göre en azından evdeyiz, usteleme ne zmn gelirse gelir niye bu kadar üstüne düşüyorsun anlamdım yani
(129 puan) tarafından
Neyin bu kadar üstüne düşüyorum hanımefendi onu anlamadım eşim normalde 5de işten çıkacakken gelip evde dinlenmesi gerekirken bunu mu yapması normal
(8,418 puan) tarafından
Ne atar yapiyosun sen 5te cikiyo dememisinki postta ben postuna göre yaziyom geç cikiyo sandım hani oyuzden 5 dk kala geliyo sandım. Üstüne düştükçe biyerleri kalkar yaranamazsin oyuzden diyorum..sana kalmış artık bişey demicem daha. Eşine diyosun ama sende gerginsin bence.
(129 puan) tarafından
Atarlı cevap veren sizsiniz hanımefendi sanırım kullaniyorsaniz sigarasızlik eşim gibi size de vurmuş anlaşılan
(8,418 puan) tarafından
Canım ben sigara kullanmıyorum ama :D ben sana atar yapicak ne yazdım Allah aşkına sadece bu kadar üstüne niye düşüyorsun yazdım gerekirse aramicaksin o seni tersliyosa sende aynısını yapicaksin ozaman daha değere binersin demek istediğim bu yani çok yanlış yerlere gitti konu
(129 puan) tarafından
Yapamıyorum işte ben onu yani bu eşimin oruçluyken yaptigi bişey olmadığı için aslında bu kadar doluyorum her zaman her şeyde aynı olaylar aynı tavırlar tepkiler beni çok yordu artık çevremde herkes tek çocuk hiç çocuk tek çocukken sal gitsin böyle triple atarla ömür bitmez diyor ama ben gerçekten biseyler yoluna girer mi savaşı veriyorum ama hep boşa bu yüzden bu postu açtım yani böyle bı adamla bı ömür gecermi vs diyerek fikir almak amacıyla bence de konu farklı yerlere gitti
(8,418 puan) tarafından
Anladım. Böyle adamı ne yapsan inan değiştiremezsin bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur diye boşuna demiyolar ve bu şekilde yıpranan sen oluyorsun çünkü tek başına savaş veriyorsun karşındaki hiç çabalamiyo ve olan sana oluyo. Oyuzden onun aynısını ona yapmak gerekiyor. Ama böyle adamlarla inan bir ömür zor geçiyor. Allah yardımcın olsun
(129 puan) tarafından
İşte aynısını yapa yapa bir ömür nasıl gecer diye düşünüyorum zaten bir ömür böyle geçerse zaten rahatsızliklarim vs var daha ne kadar hastalanabilirim psikolojimi yitirebilirim onu bilmiyorum çok yoruluyorum hayatta tek bildiğim bu ve eşim güzel oyuncudur dışarda kim görse anlatsam amaan o öyle bişey yapacak biri değil abartma diyorlar beni en çok yipratanlardan biri de bu
(8,418 puan) tarafından
Valla dışarda çok iyi görünüyorlar biliyorum aynısı benimde başımda var inan zar zor hayat geçiriyoruz şuan düşündüğüm tek odak noktam oğlum. Ben mesela kayınpederime çok.iyi görüyorum dıştan ama kaynanam hiç öyle demiyor mesela iyi demiyo dışardakilere iyiler ama eşlerine gelince aynı saygı yok. Ben oğlumla mutlu olmaya alıştım artık. Hiç takmıyorum boyle daha mutluyum.
(129 puan) tarafından
Eşimin ailesi evlendigim günden beri hayatımızda yoklar hep ikimiz herşeye mücadele verdik oğlumuz oldu onunla da aynı şekilde ama.simdi sanki bu dünyada oğlumla ben varmisim onun hayatında biz yokmuşuz gibi tek başına yaşamak istemesi bu şekilde davranmasına çok üzülüyorum ne yapmam gerektigini bile bilmiyorum
(8,418 puan) tarafından
Canım benimkinin ailesi bize destek oluyoda ne oluyor eşime çoğu kez akıl veriyorlar dinlemiyor ki zaten. Herkes ondan korkusuna ağzına acamiyo. Bende tek başıma mücadele etmekten bıktım bı ara okadar depresyona girdim sonra dedim hep kendime yapıyorum ne yapıyorsam. Eğer ailen arkandaysa ve destek veriyorsa biraz evden uzaklaş belki araya uzaklık girince özler yada değişir.
(129 puan) tarafından
Öyle yapmayı deneyeceğim ailemde sadece annem eşimin gerçek yüzünü biliyor ve kapısını açıyor çünkü gerçekten yaptığı eziyetler bitmiyor sadece oruçluyken değil normal günde de aynı hep değişik yani bilmiyorum belki de benim evliliğimin artık bitmesi de gerekiyor bilmiyorum ailem biraz görse de sığ yapılı eşin alış ona biz neler çektik vs gibi ama bilmiyorum böyle hayatımı nereye kadar devam ettirecegimi
(8,418 puan) tarafından
Bütün aileler eminim aynıdır benim annemde öyle. Evlendiysen idare ediceksin vs vs böyle sözler söylüyor malesef. Oyuzden her kadın çalışmalı diye düşünüyorum. Keşke mesleğimi elime alıp öyle evlenseydim.
(129 puan) tarafından
Bende aynı şeyleri söylüyorum sürekli kendime ve eşim bana her kavgada git başkasıyla evlen o zaman ben buyum cümlesini kullanıyor onu dediği an kapıyı vurup kendi başıma oğlumla bibhayat kurmayı o kadar çok istiyorum ki
(8,418 puan) tarafından
Siz severekmi evlendiniz peki.
(129 puan) tarafından
Evet ama öyle uzun bı sevgililik nişanlılık olmadı 8 ay sürdü toplam hepsi evlendigimiz ilk sene çok güzel anlasabiliyorduk ama sonradan ne oldu çözemedim şimdi iftar sofrasında kavga çıkarttı ve benden artık asla hazetmedigini istemediğini söyledi ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten :'(
(8,418 puan) tarafından
Üzülme, gerçekten istediğin değeri vermiyorsa çek git. Acaba hayatında başka birimi var.
(129 puan) tarafından
Zannetmiyorum telefonuna herseyine bakarım hicbisey demez şifreli vs değil hicbiseyi ama son zamanlarda özellikle 5 6 aydır niye böyle anlamis değilim ne oğlumla ne benle asla mutlu değil ne yaparsak yapalım bı an geliyor bize sevgi patlamaları 3 an geliyor bize düşmandan da beter psikolojik sorun desem hicbisey kondurmuyor kendine gidelim diyorum hicbiseye yanaşmıyor
(129 puan) tarafından
Gitmeyi çok istiyorum ama eskilerin bı lafı varya hep çocuk için katlandik diye oğlum babasına çok düşkün dediğim gibi babasına da arada bir geldiklerindr çok sevince daha çok düşkün oluyor bu ihtiyacını ilerleyen zamanlarda ben gideremezsem konuşmak görüşmek zorunda kalırsak diye elim kolum bağlanıyor çocuk gerçekten insanın bütün hayatını o kadar çok etkiliyormus ki keşke çocuğum olmasaydı bile diyorum bazen
(8,418 puan) tarafından
Anladım canım. Sen odaya git valiz çıkar valiz dolduruyormus gibi yap gidicem de uzaklasalim de bu evlilik beni yıpratıyo de. Belki gitme etme biseyler der seni ciddi görürse
(8,418 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisiniz.
(129 puan) tarafından
Demez zaten şuan bizi istemediği için hicbisey demez ben gitmeye kalksam da
(129 puan) tarafından
4 yıllık evliyiz
(8,418 puan) tarafından
Ne desem bilemedim canım artık ;(
(129 puan) tarafından
Allah ayarlasin diyorum artık başkada diyecek bir şey yok teşekkür ederim yinede fikirleriniz için
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Hiç umursama isterse aç kalsın, üstlerine düştükçe ters tepiyor bu erkeklerin,ne anladım ben onun tuttuğu oruçtan 
(129 puan) tarafından
Hayatimiz hep böyle sadece oruçluyken olsa yine iyi oruç zamanı 2 kat artıyor eziyeti
0 oy
(3,886 puan) tarafından

O oruç değil İşte, açlık.

İbadet adı altında edilen eziyetlerin başında oruç gelir. 
Nefsin terbiye etmediği orucun adı yalnızca açlıktır.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
0 oy
4 cevap 239 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 612 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu