0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Sağa sola dönüyorjm yok uyusam uyurum da hurusuzluk gibi bir his var uyuyamıyorum dalamıyorum

10 Cevaplar

0 oy
(234 puan) tarafından
Ayran iç canım aklima vlla bu geldi ilk
-Reklam-
0 oy
tarafından
YouTube 15 dakika da uyku meditasyonu var ama vidio 30 dakika onu aciyorum vidio bitmeden ben rüya gorutirum sjsj
0 oy
(8,379 puan) tarafından
Abdest al yasin oku 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Uyumayacağım diyerek ters psikoloji yap, hafif bir müzik aç su sesleri falan olsun. Her şeyden önce de telefonunla oynama uykunu açar iyice..  dua okuyabilir ve ya benim oğluma dinlettim gibi nebe suresini de dinleyebilirsin. (Kur'an mektebindeki hocanın sesi çok rahatlatıyor) iyi uykular sanaaa
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Bildiğin tüm duaları sırayla oku oku tekrar tekrar uyuyakalırsın inşallah 
0 oy
(8,982 puan) tarafından
Müzik dinle 
0 oy
(83 puan) tarafından
Oku kuzum dua et içindeki huzursuzluğu Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah eğer yine uyuyamazsan Mutaffifin Süresini suya oku iç hemen etki eder inşaallah 
0 oy
(7,829 puan) tarafından
Üç saatlik uykuyla duruyorum üç aileye birden iftar verdim butun gece sarma sardım tatlı yaptım sabahtan öğlene kadar evi temizledim kapıları sildim, duvarları sildim , perdeleri yıkadım, yerleri  sildim süpürdüm, mutfak dolaplarını sildim . Mutfak sandalyelerini çamaşır suyu ile balkonda yıkadım .

Kaç çeşit yemek yaptım makineyi bir posta iftardan önce çalıştırıp boşalttım bir postada yemekten sonra yerleştirdim . Millet 11 de kalktı ama ben halâ çay sofrasıni kaldirmadim . Canım çok sıkılıyor icimde bir sıkıntı var oturdum oda da tek başına ağladim belki rahatlarim diye :/ ağlarken bırde karnimda kalbi duran bebeğim geldi  aklıma bir posta da ona ağladım ama rahatlamadim  ..  Dışarı çıkıp yağmurun altında bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama mümkün değil . En iyisi gideyim uyuyayim hadi selametle ...
(6,852 puan) tarafından
Oy kuzum niye bu kdr yuklendin ki kendine.
(7,829 puan) tarafından
Ne bileyim kız çiçek gibi olsun istedim. Oh uyudum kendime geldim . Nasılsın Melek evinde misin ?
(6,852 puan) tarafından
İyim kuzum evet cnm evimdeyim. Görüşmek nasip olmadı :) bı dahakine inşallah gelince görüşürüz. Yorma kendini o kdr sende
0 oy
(5,738 puan) tarafından
Bende de uyku sorunu var uykuya dalınca kaç kez kalkıyorum  
0 oy
(1,487 puan) tarafından
Bendede uyku sorunu var hergun dua okuyup agliyarak zorla uykuya daliyorum(
(5,738 puan) tarafından
Sakin ağlama cnm bende uyku sorunu vardı  sabaha kadar uyanık kalıyordum  stresden  hep ağladım mideme vurdu reflu oldum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 86 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 248 göst.
0 oy
7 cevap 216 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gulsumm_01 (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 299 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Umudayolculukkk (566 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,343 cevap

45,924 kullanıcı

Kategoriler

...