Eski postlarina baktım.adam resmen sizi ayak bağı istemiyor.kendisi özgürce gezip tozmak arkadaşlarıyla istediğini yapmak istiyor.ztn yanındayken de duygusal olarak uzaklaşmaya çalışmış.kendini suçlama adamın içine işlemiş bu durum sadece bukadar ozgurlesmesine izin vermeyebilirdin.mesela kıranın pahalı olmasını bodver misafirhane lojman vd bnde gelmek istiyorum eş dost ailem akraba laflaniyor..bnde geleceğim biz evliyiz de.bnada değişiklik olur birlikte vakit geçiririz de.
Boşanma konusuna gelince şuanda mesleğin işin olmadan bosanman zor.esin ihtiyaçlarınızı karsiliyordur diye düşünüyorum. Ya bu adamı böyle kabul edip bi müddet kendini güçlendirip bu süre zarfında ondan sonra rest çekersin ki adamın bu pek de umurunda gözükmüyor ztn bekar hayatı istiyor..
Ama derseniz Bn onu bu şekil kabul edeyim en azından masraflarımizi karşılıyor,ohalde farkında değilmiş gbi yap bu adamın capkinliginin ve bunu en az seviyede tutmaya çalış yani çok başı boş birakmA.cjnku günümüz şartlarında kira çocuk masrafları bakıcı kres ev ihtiyaçları tek maaşla zor.arkanda ailenden duruyormuş.cocugunda perişan olmasın..
Bnce şuanda farkında değilmiş gbi yapıp onu fazla başı boş bırakmamak daha mantıklı geliyor sen ve çocuğun için.. Allah yardımcın olsun..