Kızlar merhaba. Doğum yaptım. 40ımız çıkana kadar annem kalacak başımda. Sezeryan ameliyat oldum ve 1 hafta annemin evinde kaldım. O baktı ayağa kaldırdı beni. Sonrasında evime geldim annemle. Kaynanam çalışıyor. O gelsede ses etmezdim ama çalışıyor söylediğim gibi. annemle evime geldiğimizden beri ne aradı ne sordu kaynanam. Bebek nasıl sen nasılsın diye 1 kere aramadı aramıyor. Benim kardeşlerim, babam belki 100 defa görüntülü arayıp bebeğimi gördüler sürekli. Ama eşimin ailesi 1 kere bile arayıp bebeğe bakmıyorlar veya sormuyorlar bile. Eşimi arıyorlar sıradan konuşup kapatıyorlar. Hiç selam söyle falan demiyorlar. Ben bunlara nasıl davranmalıyım.çok canım sıkıldı. Benim annem her anımda yanımda ameliyat oldum ayağa kaldırdı geldi evimde bana çocuğuma bakıyor. bunlar kendi kendilerine triplere girdiler ve ben sinir oluyorum. Lohusalıkta çokmu takıntı yaptım acaba diyorum ama gerçekten anlam veremiyorum.neyin tavrı bu acaba.İlk torunları bide. annemin yanımda kalmasına mı fesatlanıyorlar anlayamadım. İçimi dökmeye ihtiyacım vardı sanırım morale ihtiyacım var.... :(