Kizlar kac aydr bugun icin plan yapiyorum . Esimin dogum gunu , dun aksam geldi pasta almis pastami endim aldim dolaba koyda yarin annemlere gideriz orda keseriz dedi ben sok oldm gun icnde farkli bir mevzuya kizmstm zaten , bana sorsaydn bir plan yaptnmi diye keske dedim pazar gideriz dedim olmaz yemektn smra gideriz dedi iyi git dedim , koydum tavrimi , konusmadimda yemekte hazrlamadm olanlari koydum onune yedi snra geliyonmu diyo bana gelmiyom dedim aldi pastasini cekti gitti , ben burda evladmla dis kapinin dis mandali gbi kaldim annesi okadar cektirdi bize karnmdaki evladima arkamzdan beddua bile etmis ki kendi ogluna edenden ne beklersiniz . Hala hergun yanina ugruyo , kocamn hatri icn gittim birkackez kadin kicini yerden kaldrmadi kaynbaba cay koydu dogumuma azbirzaman kaldi torunm nasl demedi , hala hala bukadar kiymetli onlarla olmak istyo demekki :((( herkesin bir sekilde imtihani var ama cok zoruma gitti bu durum
canim kim senin yerinde olsa zoruna gider sen de tavrini koy seni birakip gitmesi cok yanlis hadi anladm annesiyle kutlamak istiyo olabilir ama sensiz gitmemesi lazmdi seni de ikna efip beraber gitmeniz daha uygun olurdu hatasini anlayana kadar tavrini koyy bence ben olsam ortaligi yikardm vallahi surekli mesaj atardm
Geldiginde anlat ben plan yapmistm senin oyle gitmen cok yanlisti diye birak annesiyle barisiyo mu kusuyor mu karisma sonra kötü olan sen olursun demedi deme
Aynı durum bnde de var. Tam bir baş belası gibi. Hep öyle olur zaten. Oyleleri daha çok kıymetli olur karısından çocuğundan.
Smdi eşinin doğum günü ve annesine mi gitti canım ? Sizi evde yalnız mı bıraktı. Eğer doğru anladıysam alma eve. Msj at orda kal diye.
Ay vallahi çok üzüldüm ya eşinin böyle çekip gitmesine pastayida alıp gitmesine çekip gitse daha iyiydi en azından dışarıya kafa dağıtmaya derdin ama pastayı götürünce onalarin yanına gitmiş bide hamilesin sen ya canin çeker mi diye hiç mi dusunmemis
Çok haklısın canm tavır koymakta bende olsam çok kızardım vala ne demek pastasını alıp gidiyo acaba içine sinmişmidir eşinin doğum gününde eşi yok çocuğu yok demesi lazım canım sen gelmiyorsan bende gitmem şimdi kaynanada demiştir bak eşiyle değil bizimle kutluyor ne demiştir kim bilir
Ay bu erkekleri anlamıyrum
Madem o kadar ana baba düşkünüsün evlenme arkadaşım ya. Midemi bulandırıyor bu tipler
1,496,471 soru
24,445,689 cevap
353,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın