0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
bide bana kızıyor bakarmisiniz ya ordan oraya taşıdıkndurduk lazimliga canı isterse klozste oturuyor canı isterse lazimliga oturuyor inat böyle inat çocuk görmedim yapmadı çişini yapiyro ama büyük tuvaletini yapmadı tutuyor hiç bir iş yapamadim bekliyorum sağa sola yapmasın diye 

9 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından

Maşallah tebarekAllah bakışlara bak asabi çocuk :D rabbim sabır versin canım 

tarafından
Babası Kılıklı:)
(1,396 puan) tarafından
İnatsa üstüne gitme sadece takip et kendi yapar arada hatırlat ödül sun aklıma bunlar geldi canım :))
tarafından
Kendi yapınca köşelere gidip altına yapıyor bende bugün ona fırsat vermek istemiyorum;)
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canım büyük tuvalet için otur yanına konuş, güzel şeylerden bahset, kitap oku. Benim kız da ilk yapacakken korkar gibi oldu abartısız bir saat oturdum onunla banyoda. Konustuk, güzel şeylerden bahsettim, espriler yaptım, kitap okudum yaptı. Sonra ki zaman da kendi gidip yaptı beni çağırdı.
tarafından
Sbahtandir demedigim kalmadı internetten açıyorum çocukları gosteriyorum herşey diyorum ama git diyo
(7,118 puan) tarafından
Bugün 3. gün ve biz hallettik çok şükür canım. Darısı basınıza insaAllah. Her şeyi de denemissin ne desem bilemedim.
tarafından
Benimde üçüncü gün ciste tamam sayılırız ama büyük de henüz buna yapmadı
0 oy
(789 puan) tarafından
Maşallah bakışlara bak :) kaç aylık ben de şu bayram çıksın da eğitim vercem ama niyeyse çok gözüm korkuyor bu çiş işinden tek başıma iki tane bebek büyüttüm hiç bu kadar korkmadim  ne yaparım ne ederim diye ')
tarafından
29 aylık biliyor aslında ama inatlasiyot çok yorucu cidden
(789 puan) tarafından
31 aylık benimki de valla oruç ağız peşinde dolanamam bayramdan sonra artık.. klozette aldı babası herşeyi biliyor ama bazsn deniyorum gel yap diye yok yapmam korkuyorum falan diyor Allah yardımcımız olsun
tarafından
Benim oğlumda 31 aylık bende bayramdan sonra tuvalete alıştıracam da çok inat asla tuvalete gitmem oturmam diyor biliyorda konuşuyor eee çiş yaptım diyor ama beze, elimden tutup salona götürüyor altını değiştirmemi istiyor ne yapacam ben bu çocukla hiç bilmiyorum
(789 puan) tarafından
Aynen benimki de öyle altımı aç diyor köşeye gidip kakasını yapıyor kaka yaptım diyor herşeyin farkında ama gel gör ki klozette oturmam korkuyorum diyor kukili şarkısı var ya onu da biliyor anlatıyorum bak kukili de artık çişini tuvalete yapıyor büyümüş artık bez bağlamıyor cis gelince tutuyor annesine diyor falan diyip anlatıyorum.hevesleniyor ama işte gitmek istemiyor hatta kukulinin şarkısını bile söylüyor poposunu tutup kakam geldi tut tut tut çişim geldi tut tut tut diue hahahaha ,')
tarafından
Rabbim yardımcımız olsun inşallah erken öğrenirler
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ay kuzum benim büyük kızda öyle inat etti küçükte sorun yaşamadık ama 1 yıl kabızlık çektik yapmak istemedi
tarafından
Ay inanmıyorum
(1,663 puan) tarafından
O yüzden çok dikkat ve önem gerekiyor bu mesele şuan kimi duysam tuvalet eğitimine başlıyor uyarıyorum dikkat edilmesini kabızlığa çevirmeden sonuçta ulaşılsın
tarafından
Valla sabah beri denedim lazimliga yapmadı gitti şimdi yine altına yaptı var ama tutuyo
(1,663 puan) tarafından
Bizimki keşke altına yapsaydı ya valla o kadar zordu ki tuvalete çıktıktan sonra baygın düşüyordu
0 oy
(20,438 puan) tarafından
Dostum çok zorlama. De ki oğlum gelince söyle gidelim. Kendisine bırak. Altına da yapsa olsun bindahakine tuvalete gideriz de. Zorlarsan bu sefer hiç yapamaz kakasını. Elleme altına yapacaksa da yapsın. Bir süre sonra öğrenecek nasilsa
(20,438 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum dostum. Ama biz başlayalı 4 ayı geçti bak. Hala kaçırdığı oluyor. Bazı çocuk çabuk ogreniyor. Bazısı da zor
tarafından
Ay başıma ağrılar girdi:(
(20,438 puan) tarafından
İnan ki sakinlik herşey demek çocuk eğitiminde. Bazen ben de çıldırıyorum yavrucum.bana anne beni seviyo musun kızgınlığın geçti mi diye soruyo kuzucum. Öyle diyince de içim gidiyo. ☺️
tarafından
Benimkide bana diyor anne kızma kızma
(20,438 puan) tarafından
Yavrucuklar ya ❤️
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Ayy maşallah bi tanıdığın oğluna çok benzettim adı ne bu yakışıklının :) 
tarafından
Fırat;)
(11,007 puan) tarafından
Oyy ♥️ Allah yardımcın olsun en zorlandığım şey tuvalet eğitimi
tarafından
Amin canım cidden çok zor
0 oy
tarafından
Ahahaha kız o ne bakıs masallah yakısıklıya:D
tarafından
Sinirlendi:)
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Çocuğu rahat bırakır mısın =))))
tarafından
O beni bence rahat bıraksın:)
0 oy
tarafından

Fırat daha dün gibi Aselle aynı zamanlarda doğmuşlardı ne ara büyüdüler de bezi bıraktıracağız:'( ben Ramazan geçsin bekliyorum aşko pazartesi daha evime geçeceğim ben

tarafından
İnşallah kuzu ya büyüdü de böyle çatık kaslı bir oğlan oldu rabbim ömür versin yavrularımıza
tarafından
Amin kuzum amin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Guuness (757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 136 göst.
23 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.

412,748 soru

12,427,086 cevap

45,536 kullanıcı

Kategoriler

...