0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (113 puan) tarafından
Dün benim doğum günümdü kendisi yurt dışında ne hi kutladı ne bi hediye geldi neymiş böyle şeyleri saçma buluyorum diyor yapmacık yapmacık o ne öyle diyor  doğum ettim Gine bi hediye felan almadı bugünde sosyal medya hesabında benim isminde yazıyordu evlilik yüzükleri iz vardı onu kaldırmış adını benim adımı silmiş benmi abartıyorum ya soğuk bi değişik davranıyor anlamıyorum  siz olsanız ne tepki verirsiniz susarmısınız

17 Cevaplar

0 oy
(113 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu arada evlilik durumunda gizlemiş 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
İlişki dumunuz nasıl bilmiyorum sürekli mi böyle yoksa yeni mi böyle bunu sen biliyor sun kocanı sen tanıyorsun eğer ki her zaman böyleyse saçma buluyor sa senin beklenti ye girmen saçma olmuş ama yurt dışına gittiğinden beri böyleyse ve ufacık bir tartışmada bunları yapmışsa ben boynuz koksun alıyorum 
(113 puan) tarafından
Tabiki değil ama eşim olacak kişi annesine kardeşlerine felanda bakıyor yetiştireniyordu :(((
tarafından
Sende gitseydin onunla keşke neyse olan olmuş artık inşallah düşündüğümüz gibi değil dir
tarafından
Vllahı ben polyana olamıycam hıc hoslanmam bu durumdan bır erkek durup dururken sıliyorsa genelde salakca bırsey yapuyordur
(113 puan) tarafından
İstediğini yapsın artık canım şu saatten sonra artık bende bitti
tarafından
Sakın ol haddını bıldır pesinede duş ama fevri olma
0 oy
(789 puan) tarafından
Bacım takip et onda bir haltlar var gibi 
(113 puan) tarafından
Ya bağırdım çağırdım sen kafayı yemişsin diyor bi psikoloğa git diyor deli olcam ya
tarafından
Kocanın bu yaptığı şeye Gaslighting deniliyor. Psikolojik manipülasyon şekli
(113 puan) tarafından
Valla bunu ilkkez etti ama inceldiği yerden kopacaksada kopar herleye tamam ama aldatma bam başka birşey
(789 puan) tarafından
Birşey var ki seni siliyor ordan burdan kesinlikle tavrını koy sus kalma o bağırıyorsa  sen daha beterini yap o şuan suçlu bağırmış suçsuzun ödünü koparmış hesabı yapıyor
(113 puan) tarafından
Muhattap bile olmak istemiyorum artık canım inanki soğudum
0 oy
(1,993 puan) tarafından
Hiç hoş kokular almadım. Gözünü dört aç var bir haller
(113 puan) tarafından
Bana diyor birde senin psikolojim bozuk diye herkes aynı fikşrde burda bende bi sıkıntı yokmuş demekki
tarafından
Zaten hep öyle olur.
Haltı yerler yerler, kadın birşey deyince de senin pskilojik bozuk durduk yere ne uyduruyorsun derler.
Var bencede bir haller.
Gözden uzak olan gönülden de uzak olurmus
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yani bana normal gelmedi zaten daha iyi hayat sürücem diye eşimde gitmek istedi asla dedim ismi resimi kaldırmak normal olamaz yani
(6,437 puan) tarafından
Yok tabiki nerden biliyoruz mesela sabah işe gidiyorum diye çıkacak ama hani uzak olunca tam başına buyruk olunuyor ee türk erkeklerinin bazıları rus kız sarı kız hastası istemedim
(6,437 puan) tarafından
Kız sen kaynananla oturansın demi yeni.doğum yapan vallaha oysan eğer söyle çıksın gelsin seni çocuğu anasına bırakmış kendi keyfinde
(113 puan) tarafından
Evet o bendim bıraktım geldim ailemin evine işte
(113 puan) tarafından
Birde herşeyin suçlusu benmişim gibi davranıyor
(6,437 puan) tarafından
Vallaha çekme diyicem de gelsin bi daha gönderme hiç bir yere
0 oy
(15,872 puan) tarafından
Yani bizim aklimiza gelen seninde aklina geliyordur mutlaka. Normal değil bence tavirlari. 
(113 puan) tarafından
Yok değil farkındayım var birşeyler
0 oy
tarafından
O işin içinde birşey var kesin neden kaldırsın ki yoksa bir evli erkek hiç sormam ayni devam eder evde o bozuldu bu bozuldu bilmem ne paraları isterim kendime calismiyorsam iş bulurum çalışırım kendimi güzelce toparladiktan sonra bu işin peşine düşerim öncesinde ogrensende adam Zaten uzakta önce kendine bı düzen kur kendi başına yetebilecek maddi olarakta ondan sonra didik dikdik ederim 
tarafından
Hiç Bi şey anlamadım :-D
tarafından
Adam aldatıyor olabilir belliki artık beyenmiyor ki siliyor falan önce maddi olarak kendini toparlada sonra tepki ver şuan desende gereksiz adam zaten yurt dışında hissettirmeden boşanma durumuna kendimi hazırlarım bu durumda ne olur ne olmaz adamı kuru kuru boşamak olur mu donuna kadar almadan
tarafından
Hahahahahah Allah iyiliğini versin sanırım sadakatsiz dizisini çok izledin
tarafından
Yok hayat felsefem böyle yapan yapıyor üzülüp durmanın anlamı yok ya canını ya malı almadan hırsım geçmez benim canını alsam işime yaramaz parasını alırım ama herşeyin bedeli olmalı
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Mide bulandırıcı takip et mutlaka
0 oy
tarafından
Hazır ol'' sen delirmissin senin ruh saglıgın bozuk guvenmıyorsan gıt gıbı seyler soyleyecek cunku hepsk aynı
(113 puan) tarafından
Var bişeyler hayırlısı şu mübarek günde
0 oy
tarafından
Yanı ben mubarek gun kımseyı uzmak kımsenın ıcıne kurt dusurmek ıstemem ama, su ozel gunlere gereksız sacma bulan adamlar kahveye arkadaslarına dunyanın paraısnı dokerler, ayrıca bır cok seyı gızlemıs dıyorsun hıc mantıklı degıl
(113 puan) tarafından
Yurt dışına gitmeden hepsi açıktı resmimiz bile vardı silmiş etmiş 3 senedir kutluyor bu senemi saçma gelmeye başladı analmıyorum
0 oy
(14,749 puan) tarafından

Hadi doğum günü saçma diyorsa diğerleri tehlikeli geldi :ermm:

(113 puan) tarafından
3 yıldır evliyiz geçen sene de yurt dışından hediye yollamıştı oxmaanda saçma gelemdi şimdimi geldi artı böyle olaylar daha bebeğimi yeni doğum ettim iyice Allah bullak oldum
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hem yurt dışında hem de sosyal medyadan bu tarz şeyleri kaldırdiysa bi işler karistiriyordur yüzde yüz 
(113 puan) tarafından
Aynen canım durduk yere niye kaldırsın
0 oy
tarafından
Bence kendinin evli olduğunu saklıyor yeni arayışlar peşinde yada belki çoktan bulmuştur Bi insan neden kaldırır ki isimleri tarihi medeni durumunu
0 oy
(7,895 puan) tarafından
Kocan aranıyor canım geçmiş olsun yakında birini bulur belki de çoktan buldu. Acı ama gerçek. Bu yaptıklarının başka bir açıklaması olamaz. 
0 oy
(192 puan) tarafından
Tabii ki amacımız seni dolduruşa getirmek değil ama bence Bi fake hesap ile Bi bak bakim napıyor bu okurken anlım kaşındı 
0 oy
(135,760 puan) tarafından
ee bacim adam adini silmis sen dogum gunu hediye kutlama diyon
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Seni saçma,başkasını hoş mu buluyo acaba,üzüldüm

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,122 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 280 göst.
19 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hacertekin (0 puan) tarafından soruldu

411,827 soru

12,397,631 cevap

44,279 kullanıcı

Kategoriler

...