0 oy
1,190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Eşimle dört aydır ayrıyız kaynanam yüzünden özür diliyordu barışalım diyordu bugün telefonda yine tartıştık bana annen evime gelemez evimde kalamaz diyor ben annemi sildim sende annenle arana mesafe koyacaksın diyor  annemin ne suçu var sen haksızlık ediyorsun dedim neymiş efendim annem geldiginde rahat edemiyormuş 

34 Cevaplar

+8 oy
(5,333 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu erkeklerin bizim analarimizla ne derdi var hic mi  anlamiyorum 

evlenince  kendileri iyice analarinin eteklerinin altina  giriyorlar bizde anamizi silecekmisiz oldu 

siz ananizin seyinden çıktınız da biz kaya kovundan mi firtladik
tarafından
Çok doğru dedin kuzum
(5,333 puan) tarafından
Sinir oluyorum sinir esimde ustu kapali yapmaya çalıştı beceremedi izin vermem ana gibi yar var mi
-Reklam-
+1 oy
(14,424 puan) tarafından

Canim benim adamin sen dahil kimseye saygısi yok 

Sal ipini gitsin şartlı şurtlu evlilik olmaz

Seni sevip deger verse incitmekten korkar

Elbette çok zor bosanmak ama hayatıni bu adam için tüketmeye degermi çok iyi düşun

Akilsız ....... hala akillanmamiş bacim

Allah sana hayırli kapilar açsın tatlım,bunu baska bi evlilik adina söylemedim genel olarah açtığın her kapı hayırlara çıksın canim

Rabbim pişman etmesin

Üzulme ÜZ <3

0 oy
tarafından
Senin annende gelemez ben rahat edemiyorum kabul ediyorsan böyle deseydin sende
(634 puan) tarafından
O zaten annemi sildim ben asla gelemez benm annem diyor senin annende sık sık gelip gitmesin diyor bana
0 oy
tarafından
Sıktır et öyle kocayı. 
(1,147 puan) tarafından
Aradığım cevap:)
0 oy
tarafından

Eee bende senin annen gelince rahat edemiyorum deseydin

Vallaha kuzum 4 ay ayrı kalmışsınız ve adam hala akillanmamis anneni istemiyor boşversene olmaz o iş daha balık baştan kokar derler yazık kabul edersin şimdi ilerde annen gelmediği için üzülürsün sonra yike kavga çıkar araya soğukluk girer falan
(634 puan) tarafından
Ben annemi sildim annem gelmeyecek konusmuyorumda görüşmüyorumda diyor
tarafından
Yalan kuzum inanma öyle derler ama en fazla 1 hafta sonrasında inan yine kopamaz ama seni ailenden kopartmaya çalışır klasik erkek yalanı
(634 puan) tarafından
2 aydır annemle görüşmüyorim diyor
tarafından
Desin kuzum oooo her dediğine inanma isteriz elbette yuvana git falan ama şöyle düşün sen annen evine gelmeyince kutlu olacak mısın herkes annesi ile vakit geçirirken senin ayrı kalman icine sinecek mi bak emin ol sonra çok zoruna gidecek ve bu kez eşine karşı öfkelenip uzak duracaksın iyice kavga çıkacak
0 oy
tarafından
Öyle şey olmaz canım o zman senınde annen gelemez diyeceksin bak nasıl zoruna gidiyor böyle adamla evli kalınmaz evli kalsanda huzurun olmaz bence yol yakınken boğanın tabı karar sızın 
tarafından
Bilmiyorum canım orasını siz barıştıktan sonra sakın guzlce oturup konuşursunuz zararı ne var söye kanıtla dersin baktın Kı haklı telefondan görüşürsün annenle baktın haksız normal görüşmeye devam edersin annenle ama anneni kocana değişme kocan için annene sırtını dönme
(634 puan) tarafından
Asla kocam için anneme sırtımı dönmem ben eşime soruyorum annem ne yapmış söyle diyorum saçma sapan sebeplerle geliyor yok oglumuzun burnunu isirmis annem yok söyle yok böyle
tarafından
Canım fazla zorlama o zman yol yakınken sen yoluna ben yoluma de
(906 puan) tarafından
Ya o eve adım atsın tekrardan çok sürmez anasinida yemeğe davet edip baristirmaya çalışır sizi )) sonrada senin anan dışarda kalır suçlu kaka kadın o olur, belliki affetme niyetindesin, sana şimdiden geçmiş olsun diyorum canim,cacık olmayacak hiyardan hala cacık olur mu diye beklemek senin durumun Allah kolaylık versin
tarafından
Olmuyorsaaa zorlamanın anlamı yok bence ıkı orta Bi sade bna müsade
0 oy
(10,568 puan) tarafından
Kısasa kısas yapıyo sanırım
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Büyügune saygisi olmayan eşine de olmaz kusura bakma annem evime gelemiyosa napayım öyle evi illerde seni de göndermez boş ver onu bence 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Kendi annesiyle görüşmediğniz için öyle yapıyor, anneni ezdirme bu adam seni çok yıpratır Allah yardım etsin
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Onun annesinin hatasının bedelini neden senin annen de ödüyormus acaba? Rahat etmeyi versin bikac gün gelince yıllarca kalmıyor ya nekadar bencilce bir düşünce insan eşinin hatri için bir kaç gün katlanır bence şuan kısas yapıyor esin kendi annesiyle mesafe koyduğu için sende koy istiyor rahat edememesinden ziyade inat yapiyor gibi geldi 
0 oy
tarafından
Ya sen bu adam icin ne uzuluyorsun canı cehenneme oylesinin annen evimize gelmesin ne demek kabul.etme sakın 
0 oy
(145,965 puan) tarafından
bak burda ben madar ceken kimse yoktur kaynanadan gecen bi postunu gordum ins surunerek olur diye cok agir seyler yazmissin tm hakli olabilirsin kinin ofken nefretin var ama o kadinin ogluyla barisma o zaman barismayi birlesmeyi unut cikar hayatundan bellki adam 

anaci sal ipini gitsin
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Senin ailenden uzaklastirmya çalışıyor sen eşinle barisirsan esin bir ay iki ay ailesiyle gorusmuycek sonra sana kendini acindircak ailesiyle Barışcak olan sana olcak o adam akillanmaz kuzum bence ne kendine ne evladına yaşatma 
0 oy
tarafından
Yav anneni annenin hataları yüzünden kendi rizanla siliyorsun, benim anam ne hata yapmış da ben onu sileyim ki ??? Farklı kelimeler saydiriyirum şu an ama buraya yazamıyorum siz anlayın 
0 oy
(4,855 puan) tarafından
Ben senin diğer postlarınıda okumuştum yine sn bilirsin ama unutma eşin anneni eve almamaktan bahsediyor ama senin şuan kime sığındığını çocuğuna sana kimin baktığını unutuyor 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Daha önce neden söylememişte sen annesinin hatasını söyleyince söylemiş önceden rahatsız olduğunu söyleseydi o zaman 
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Bence kesinlikle barisma kararinin arkasinda durdugunu gorsun burnu surtsun ole baris bariscaksanda acma bence telefonlerini felanda bi sure
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Kaynanan fişfiklemişse şaşırmam 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bi abla kardeş tavsiyesi uzak dur 4 ay olmuş tekrar birleşcen annesi gelecek inanma sakın seni ailenden uzaklaştırmak derdi  daha fazla çıkılmaz hal almadan inceldiği yerden kopsun kendi yolunu çiz bu adamdan eş baba olmaz pişman olacaksın illaki barışınca aklını başına al 
0 oy
tarafından
Kısasa kısas 

Ne zaman büyur bu erkekler 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,042 göst.
0 oy
14 cevap 671 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 86 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Elifaras (3,013 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,039 soru

23,674,193 cevap

309,787 kullanıcı

...