Saçma demeyelim de ağlanacak halimize güldüğumuz anlar. Çocuklar bilhassa şu 2 yaşa doğru ve sonrası çok değişik sebeplerden ötürü ağlayabiliyorlar
Benimki mesela demin arabanın anahtarını ayran dolu bardağa sokmak istiyormuş, elinden aldığım için ufak bi ağlama krizi geçirdi
Varmı sizinde böyle komik anılarınız
2.5 yaşlarımda iken her şeyin nedeni soruyordu Ayakkanısımı başka bir yere koymuş uykudan kalktı bulamadı sonra bulduk bana diyor ki neden bem onu oraya koydum bilmiyorum kızım neden koydun dedim
işte anne neden koydum diye 15 dk ağlamıştı
Benim kızi da babasına emanet ettim bende mutfakta bulaşıkları falan hallediyorum yanıma geldi anne mimi diye baktim iki kolu da yarıya kadar ıslak aradım birşey bulamadım kızım bu ne hal dedim yok ki dedi geldim içeri babasına niye kolu ıslak nereye gitti dedim bilmiyorum ki görmedim odayı topluyorum ne göreyim iftarda surahiyi orda unutmuşum kenarda mutfak çekmesinden poşetlik çay Nescafe ve babasının sigaraların bı güzel surahiye doldurup islatmis babası kim şimdi sigara alacak bak yürüyemiyorum gecenin bu saati kim sigara alıp gelecek dedi bizimki bastı yaygarayi
O cokkk mesela koltuğun arasına sıkışmak istiyorum diyordu oraya sıkışıp ağlamak istiyormuş sonra benim onu çıkarmami istedi vs
411,414 soru
12,384,613 cevap
43,438 kullanıcı