Önceden hatta daha geçen sene aralığa kadar hastaneye doğum ücreti sorduğumda sadece normal ve sezeryan diye iki ücret söylerlerdi şimdi ise aynı hastanelere doğum ücretlerini sorduğumda normal, epiduralli normal,zorunlu sezeryan, isteğe bağlı sezeryan diye ayrı fiyat biçmişler yani zorunlu ve isteğe bağlı diye ayrı bir sezeryan ücreti yoktu hepimiz biliyoruz heralde bunu yani benim sitemim sezeryana iki ayrı fiyat biçilmesi bu saçmalık değil mi 4 ayda ne değişti ???
...AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA BIRAKTINIZ...
DEVLETE GİT O ZAMAN DİYECEKLER/DİYENLER GELİN SİZ SEMTİMDEKİ HASTANEDE DOĞUM YAPIN BEN REFAKATÇİNİZ OLURUM !!! SEMTİMDEKİ HASTANE DOĞUM YAPILACAK GİBİ BİR HASTANE DEĞİL BENDE BİLİRİM GİDİP BELEŞE DOĞURMAYI AMA HASTANE DOKTORLARI MUAYENEYE BİLE 5 HASTA BİRDEN ALIYOR ASİSTANIN BİRİ ALTTAN BİR HASTAYA BİRİ KARINDAN ULTRASONLA BİR HASTAYA BAKARKEN DİĞER HASTALAR İZLİYOR MAHREMİYET YOK !!! DOKTORDA OTURUP ELMASINI YİYOR AĞZINI BİLE AÇMIYOR KONUŞMAK İÇİN HATTA YERİNDEN BİLE KALKMIYOR 2 AYLIK HAMİLEYDİM ASİSTAN ULTRASONLA BAKTI HAMİLELİK YOK DEDİ SİZ DÜŞÜNÜN ARTI HASTANE SURİYELİ DOLU 10 HASTADAN 8 İ SURİYELİ...ACİLİNE GİTTİM BİR GÜN LEKELENMEM OLDUĞU İÇİN SEDYE ÇATAL YERLER KAN İÇİNDE VE BANA HAZIR MISIN ÇATALA GEÇTİN Mİ DİYOR GELİN BU HASTANEDE DOĞUM YAPIN ÇOK BİLMİŞ İNSAN HALİNDEN ANLAMADAN DİNLEMEDEN YARDIRAN SADECE DİK DİK KONUŞUP SİVRİ SİNEK GİBİ İĞNELEYEN TAYFA VE YANDAŞLARI !!!