0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızıma  4 aylık tulum olanı aldım ama elbise giydirmek istiyorum sizce hangisi güzel kararsız kaldim 

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(5,126 puan) tarafından
2si de çok tatlı

Ama elbise alırsan + külotlu çorap ve uygun ayakkabı da lazım :) 
tarafından
Evet elbiseye karar verirsem onları alacağım :)
(5,126 puan) tarafından
O kadar düşünme ya herşey yakışıyor bebeklere herşey çok güzel
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Kız çocuklarina daha güzel elbiseler var canım çok şeker şeker onlara bakabilirsin elbise istiyorsan çok beğenmedim bunları 
0 oy
tarafından
Ben oğluma ilk dogdugu zaman çok hediye geldi diye çok bişey alamadım hem içimde o tulumlar kaldı şimdide ne alsam salopet oluyo 12 aylık ilerde elbise çok giyecek bence tulum giydir içinde kalmasın bende elbiseyi daha çok beğendim ama dediğim gibi elbiseyi her zaman her yaşta giycek bu tulumlar salopetler ileri yaşlarda çok kullanilmiyo 
0 oy
(260 puan) tarafından
Canm sen bilirsin tabi de küçük bebekler için elbise tam bı işkence oluyor ya tulum ya da salopet en iyisi toplaniyo açılıyor doğru düzgün durmuyor bile zaten buyuyo bol bol giydirirsin ama küçük daha bence bebeğin da rahat edebileceği bişey daha mantikli
0 oy
(864 puan) tarafından
Ben de kızıma önce elbise giydirip götürüyordum biraz zaman geçtikten sonra yanımda yedek götürdüm kıyafetleri giydiriyordum sen de salopete yedek kıyafeti yapabilirsin
0 oy
tarafından
Bence tulum. Hem 2 kat giydirme şansın da olur 4 aylık bebek üsüyebilir :) 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 221 göst.
11 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 282 göst.
6 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 326 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde sevval_irem (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.

414,168 soru

12,464,516 cevap

46,849 kullanıcı

Kategoriler

...