0 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde (192 puan) tarafından
Kızlar hiç bazen evlendikten sonra değersizleştiğinizi dibe çekildiğinizi hissettiğiniz oluyormu yada eşimi nekadar çok sevsemde keşke hiç evlenmeseydim eski hayatım çok rahattı dediğiniz oluyor mu ben şuan bu duyguyu çok yoğun yaşıyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(2,140 puan) tarafından
Oluyor tabii ki. Bazen çok fazla oluyor hem de.
(192 puan) tarafından
Allah biliyor gebelik halimde düşük riskimle beni her gün zorla 1 saat yol getiriyorsa daha zalimi yok bence Allah görüyor
(177 puan) tarafından
Yaptıkları mutlaka bir yerden dönecek kendilerine. Ne demiş ünlü düşünür demet akalın yarına kalsa da yanına kalmaz
(192 puan) tarafından
Ne laf etmiş ama yazma becermese de lafı güzel :))))))
(177 puan) tarafından
Hiç sorma:)
(192 puan) tarafından
:))) tani canım
-Reklam-
0 oy
(8,366 puan) tarafından
Ben bosanma aşamasındayım kasımdan beri konuşmuyorum görüşmüyorum cok mutluyum. Evlilik, evliliğin sorumluluğu bana göre değilmiş. Kendime geldim resmen 
(383 puan) tarafından
Allah pişmanlık vermesin daha da mutlu ol inşallah
(192 puan) tarafından
İşte bende bu hisden korkuyorum çok severek çok saaş vererek evlendik evet belki aman aman bir maddi durumumuz yok ki evlendiğimde ilk defa otobüse binip alışveriş yaparken etikete bakmaya başladım. Ama eşimin annesi özellikle beni bitirdi ya ne mutluluğum kaldı eşimle sabah sabah yine kavga ettik sebep kayınvalidem çok geliyor bu his çok cahil ben bilseydim annesini böyle hiç kendi ailemi terk edermiydim
(8,366 puan) tarafından
Bizde de maddiyatla ilgili 2. Kez yalanını söyledi ben de 1. Oluyorsa 2. De oluyor dmeek ki bitmeyecek diye evliligimi bitirme kararı aldım. Bi de askeri personel maaşı iyi ama sürekli kendini borca sokuyor o kadar maasin icinde bize yokluk cektiriyordu filan ben de böyle bir karar aldım su an ruhen evliykenkinden cok daha iyiyim çok şükür ki
(192 puan) tarafından
İyi yapmışsın o zaman mis kaç kurtul
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Genelde eşimle tartışınca oluyur ama kendi sahsiyla alakali deil tamamen benim evlilik sorumluluğunu yurutememle alakali çokta bana göre deilmis neyseki eşim çok anlayışlı olgun biri böylece tamamlaniyruz
(192 puan) tarafından
Asla bana sormak yok kendi plan yapıyor bana haber veriyor sadece eşimle buyüzden çok kavga ediyoruz
(4,215 puan) tarafından
Burda muhatab alicagin kişi eşin bence sonuçta o istemzse kimse hayatınıza dahil olamaz anne ayri eş ayrı dengeyi onun kurması lazim
(192 puan) tarafından
Bir kayınvalidem bilsen önceki postlarıma yorumlarım bir bakabilen varya beni okadar iyi anlıcaksın ki
(4,215 puan) tarafından
İnşallah düzelirsiniz diyim o zamn canim üzülme sende herşey olacağına varır
(192 puan) tarafından
Allah büyük sabretmeye çalışıyorum
0 oy
(7,731 puan) tarafından
Evlendiğime hiç pişman olmadim ama tabiki bekar hayatımı özlüyorum bazen. Hatta geçen gün eşime dedim ki keske eskiye gitsek yeniden sevgili olsak o günlerin heyecanını özledim dedim. Dediğin gibi evlilikten sonra bi olgunluk geliyor insana ister istemez çöküyorsun
(192 puan) tarafından
Kayınvalide sorunsalı varmı canım sende
(7,731 puan) tarafından
Yok çok şükür
(192 puan) tarafından
Bana damdan düşeni getirin halimden ancak o anlar :)))) canım yat kalk her gün 2 rekat şükür namazı kıl o zaman Allah bozmasın
(7,731 puan) tarafından
Valla burdaki kaynana sorunlarını okudukça şükrediyorum zaten. Herkes diyo kaynanan uzakta olduğu için iyi yakin olsaydin senide görürdüm diyo ama alakasi yok. Kaynanam hep der sen bize emanetsin o yüzden kızlarımdan daha değerlisin diye. Bu kafada olan biri yakında olsa kötü olmaz diye düşünüyorum
(192 puan) tarafından
Allah korkusu olandan zaten zarar gelmez canım gerçekten şükret
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Çok şükür olmuyor tam tersi hissediyorum şükür. Eşim iyi davranıyor güzel hissettiriyor. Herkes gibi bizde evliliğin ilk zamanları sorunlar yaşadık ama düzeldik şükür 
(192 puan) tarafından
Eşimle zaten bal lokma elhamdülillah ama annesi araya girince günlerce konuşmuyoruz bu bizi bitiriyor ya
(2,217 puan) tarafından
Bizimde ilk zamanlar kavgalarimiz hep ailesi yüzünden oluyodu annesi kardeşleri vs ama zamanla o da anladı kapı kapanınca evin içinde ikimiz kaldigimizi diğer herkesin dışarıda kaldığını. Ben de biraz mesafe biraz da duymamazliga vurdum öyle düzeldi gitti işte. Mesafa koyunca araya eşimin aileside düzeldi. Bizim şöyle bı şansımız vardı ailesi şehir dışında.
(192 puan) tarafından
Nuh diyor peygamber demiyor keşke şehir dışı olsa demin eve gidicez gereksiz ısrar kalın kalın kalın ya ben rahat değilim uzanma gerek kayınpederi evde başım kapalı yani sıkıntı
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Bu aralar sebepsiz yere çok oluyor bana da.

Kaç yıllık evliyim ilk defa sorgulamaya basladim.

Sebep yokken eşime karşı soğuk oluyorum dengesiz tavırlar içindeyim.
(192 puan) tarafından
Ben 7 aydır evliyim
(2,147 puan) tarafından
Annesi ile anlasamiyorsan ondandır canım.
Bende annesi ile anlasamiyorum eşimde o dengeyi kuramadi sanirim birazda onun öfkesi var.
(192 puan) tarafından
Sanırım bendeki sorun da o
0 oy
tarafından
Hiç hissetmiyorum evlenmeden önceki hayatım çok daha zordu en azından şimdi herşeyi benimle ortak yapan birisi var 
(192 puan) tarafından
Nekadar şanslısın valla :)
tarafından
Önceden sıkıntı çekmenin mükafatı diyelim ama evlenince ilk buçuk ay baya zor oldu hiç bir iş yapmadim evde tribe girdim ben mi yapcam yani diye ki hep tek başıma daha fazlasını yapıyor olmama rağmen bide yemek yaparsam ev batacak temizlemem diye annemlerde yedik dışarda yedik hep sonra dedi olmaz böyle sürekli ayıp birilerinde gidip yemek diye
(192 puan) tarafından
Bende maalesef ciddi sıkıntı kayınvalide ve ona hayır diyemeyen bir eş var
tarafından
Kayınvalide o kötüleme aksine iyi davran hep eşine karşı ki daha çok sende suç bulup ona hak vermesin ama kayınvalidenin yaptığı hatalarida göster güzelce kırıldım annemde o benim neden böyle oldu etti diye zamanla senin iyi niyetini kavradikca savunmayı bırakır dengelenebiler
(192 puan) tarafından
İyi niyetten bu başıma geldi zaten şuanda da ciddi tartıştık eşimle zaten
0 oy
(3,571 puan) tarafından
Oluyorda evlilik hayatım bekar hayatımdan iyi şükür ewt bekarken çalşıodum anne babayada muhtac degldm ama evde huzur yoktu şimdi bile gitmek istemyrum Rabbim kimseyi pişman ettirmesin inş. 
(192 puan) tarafından
Amin amin amin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 460 göst.
0 oy
5 cevap 290 göst.
12 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
0 oy
19 cevap 509 göst.